یک گوشی که صدای خوب و دوربین خوب داشته باشه میخوام کیفیت اهنگ گوش کردنش هم بالا باشه k800 بهتره یا n73 یا مدل دگیری رو پسشنهاد میگکنید
یک گوشی که صدای خوب و دوربین خوب داشته باشه میخوام کیفیت اهنگ گوش کردنش هم بالا باشه k800 بهتره یا n73 یا مدل دگیری رو پسشنهاد میگکنید
بدون هیچ بحثی ان73
خیلی زیاد دراین مورد تو انجمن بحث شده
صد درصد همون ان73 گرچه خودم ندارم ولي همه اينو مي گن... به حرف همه هم زياد گوش نده ها .. ولي بازم ان73 خوبه
n73بهتره. صداش بلند تره سیمبیان داره. بعد k800جوی استیکش بعد از مدتی خراب میشه
کا 800 اگه مثل من اصلش رو گرفته باشی جویستیکش هرگز خراب نمیشه. عزیزدل.
در ضمن قیمت ان73 خیلی بالاتر از کا800 ولی بجز دوربین در همه چیز از اون بالا تره.
توی این فروم خیلی دراین باره بحث شده وهنوزهم دعوااست وازهرنظرکه بگیریم ان ۷۳ برتره (شایددردوربین بعضی وقت هاکم بیاره)
من نمیدونم که برا چی بعضیها که گوشی ای رو ندارن در موردش حرف میزنن
آخه کدوم ک800 رو دیدی که جوی استیکش خراب شده باشه
اون ک750 بوده (ک800 با ک750 زمین تا آسمون فرق داره)
ک800 هم گوشی خوبیه
فقط یه سیمبین و صدای اسپیکر از ن73 کم داره
وگرنه توی همین انجمن و صد ها انجمن دیگه و سایت های معتبری چون موبایل ریویو و جی اس ام آرنا گفته شده که دوربین ک800 از ن73 بهتره (با مدرک هستش)
به جرات میگم که صدای ک800 توی ایرفون خیلی با کیفیت تر از ن73 است همچنین بلندتر هم هست
ال سی دی جفتشون عالیه فقط برای ن73 بزرگتره و همیچنین به همین دلیل (بزرگ بودن) کیفیتش نسبت به ک800 کم تره (چون پیکسلها بزرگتر است)
قیافه جفتشون خوبه (ولی سلیقه ای هست) به نظر من ک800 قشنگتره
فرق قیمتش هم حدود 100 تومن هست (البته با گارانتی اصلی)
به قول بقیه در این باره زیاد بحث شده و به این نتیجه رسیدیم که ان 73 خیلی بهتره.
مگه حتما باید گوشی رو داشته باشیم تا در موردش نظر بدیم.مثلا اگه تو میگی لامبورگینی از 405 هس باید حتما لامبورگینی و 405 داشته باشی.مطمئنا نه .چون مسلما لامبورگینی بهتره.
کا800 دوستم رو دیدم جوی استیکش خراب شد.
سیمبین+اسپیکر+فیلمبرداری خوب+صفحه نمایش بزرگتر+... کمه؟
ولی بدون گارانتی فرقشون خیلی کمتره.که اونم با این همه برتری خداییش ارزش داره.
ببخشید بازم شد همون اش و همون کاسه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)