نیمه اول کتاب را از لینک زیر دانلود کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیمه اول کتاب را از لینک زیر دانلود کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Space5000; 24-04-2007 at 13:33.
از کجا اومده این اونوقت؟
الان می گیریم . درسته که خودم تا حالا هری پاتر نخوندم اما خیلی ها هستن که اگر اون رو به اونا بدم شاد می شن!!! راستی بقیه اون کجاست؟
ببین عزیز من به من میگن رامیار پاتر
محض اطلاع شما این کتاب در تاریخ 7-7-2007 منتشر میشه
من هم همینطور فکر می کنم . اما اگر اون رو دانلود کنید متوجه می شید که واقعا هری پاتر 7 هست! (حد اقل 6 یا 5 یا 4 یا 3 یا 2 یا 1 نیست و یه چیز جدید هست!) و ضمنا هم اون از نظر نگارش درست مثل جی کی رولینگ هست . من حدث می زنم با توجه به اینکه این کتاب الان در حال چاپ هست این رو یکی از نسخه ای که برای چاپ رفته کش رفته و گذاشته رو اینترنت واسه دانلود . شما هم اون رو دانلود کنید ببینید می فهمید واقعی هست یا نه؟
با توجه به شناختی که از جی کی رولینگ دارم و اگه کسی مصاحبشو برای کتاب قبلیش دیده باشه حتی رولینگ یه لحظه هم از کتابش دور نشد در حالی کتاب تا چند ساعت بعد release می شد و اجازه نداد مجری برنامه کتابشو ببینه
برای تمام کتاباش هم هیچ وقت دزدی پیش نیومده تا حالا به خصوص اینیکی که عمرا پیش نمید
پس مطمئنا این مال رولینگ نیست
پس یعنی یه آدم بیکار اومده و با تقلید از سبک اون این رو نوشته ! چه بیکار . اما من می گم باز هم پیگیری کنید یا افراد دیگه هم اون رو بخونن . شاید اینبار دزدی شده باشه
ببینید این حرف ها همش دروغه!هیچ وقت رولینگ نمیاد نیمه ی اول کتاب رو منتشر کنه.این کاره یه آدمه بیکاره!من از این تقلیدها زیاد دیدم بعد هر چیزی که هری 1و2و3و4و5و6 نباشه که کتاب 7 نمیشه
درسته . این غیر ممکنه که رولینگ بیاد و نصف اون رو اول منتشر کنه . اما این احتمال وجود داره که قسمت اول کتابش دزدیده شده با شه. البته من هم تا الان مطمئن شدم که اون کتاب اصل نیست.
درسته این کتاب رو چند جای دیگه هم دیدم ولی این مال رولینگ نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)