من می خواستم یه list box درست کنم که بتونم رو سطرهای اون کلیک کنم هر کاری کردم نشدتگ A کار نمیکنه!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی راه حلی نداره؟؟
من می خواستم یه list box درست کنم که بتونم رو سطرهای اون کلیک کنم هر کاری کردم نشدتگ A کار نمیکنه!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی راه حلی نداره؟؟
Last edited by siavosh1; 08-04-2007 at 14:22.
سلام
بخشید من می خواهم برای تک تک سطرهای یه جدول با استفاده از یه bottun کد بنویسم که انتخاب بشند ایا می تونم این کار رو بکنم یا نه و این که چطوری می شه در php عین دلفی یا ئی بی قشنگ برای همه ی دکمه ها و لیست باکس ها بر نامه نوشت
اگه میشه منو راهنمایی کنید
مرسی .
php و کلا اکثر زبانهای برنامه نویسی تحت وب و زبانهای اسکریپت نویسی ( غیر از vbscript ) از رویداد پشتیبانی نمیکنن برای همین باید خودتون بصورت دستی و با خصوصیات onClick براشون تابع بنویسین.
البته باید بگم که این کار با جاوااسکری÷ت انجام میشه و با زبانهای تحت سرور مثل PHP و ASP امکانپذیر نیست.
از اینکه جواب سوال منو دادید خوشحالم![]()
بابا یکی جواب منو بده
سیاوش جان نمیشه توی یه کمبو باکس یا لیست باکس لینک قرار داد اگه بخوای همچین کاری بکنی باید خودت بشینی و یه لیست باکس اختصاصی بنویسی
وب چه جوری...اگه قطعه کدی چیزی دارید بدید.. پس با js میشه ردیفش کرد...فقط باید کمکم کنید
به اين جا يكسري بزنيد شايد جوابتون را بگيريد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)