دوست عزیز این نرم افزار قدیمی برای فرمت سطح پایین هستش،و تعیین و ساخت پارتیشن و اندازه و ظرفیت اون نه برای رفع بدسکتور...البته بد سکتور رو هم از بین میبره...یه نرم افزار قدیمی و فوق العاده قوی...خیلی مفید و خیلی هم خطرناک !!...اگه با این برنامه هاردی فرمت شد ، دیگه دیتا و اطلاعات روی اون هارد قابل برگشت و ریکاوری نیست...
سلام
من با این برنامه کار کردم خیلی خوب جواب داده و راضی ام ازش به همین دلیل گفتم شاید یک سری باشند که نداشته باشن.
ممنون از راهنمایی شما![]()
با سلامگه با این برنامه هاردی فرمت شد ، دیگه دیتا و اطلاعات روی اون هارد قابل برگشت و ریکاوری نیست...
يعني اگه يه هاردو با اين برنامه فرمت كني اطلاعاتي كه قبل از فرمت تو اون هارد بوده به هيچ وجه قابل برگشت نيست يا...
ممنون
باي
سلام ، همونطوری که javadshahvand عزیز گفتند ، این برنامه خیلی قوی و خوبه و اگه شما برنامه ای رو با اون فرمت کنید ، دسترسی به دیتایی که قبل از اون رو هارد بوده ، نخواهید داشت...
نکته : تیم ها و برنامه نویسهای خیلی حرفه ای ( البته تعدادشون کم هست ) در دنیا هستند ، که به کمک متخصص هایی که دارند و برنامه های قوی و تجهیزات خاص ، خیلی از دیتاهای از دست رفته رو تحت هر شرایطی ( البته تا جای ممکن ) سعی میکنند ریکاوری کنند...
مثل CD یا هاردی که صدمات فیزیکی هم دیده باشه...این ریکاوری برای دیتا و اطلاعات خیلی مهم ارزش داره ، چون خیلی گرون هست، بعد امکان داره صد در صد دیتا رو هم نتونند ریکاوری کنند ، در ضمن این افراد در دنیا خیلی زیاد نیستند...توی شرایط عادی و افراد و شرکتهای تبلیغاتی ، نمیتونند هاردی رو که با این برنامه فرمت شده ، ریکاوری کنند...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)