درباره vista!؟ vista یا xp؟
آیا ویستا را نصب کنیم یا نه؟
لازم می دانم اطلاعاتی را که از ویستا تجربه کرده ام را برایتان بگویم :
اول اینکه سیستمی که با اون ویستا را تجربه کردم،با مشخصات زیر بود و این را می گویم تا سوء تفاهمی پیش نیاد:
cpu :2.8 ram:512 vga: 256 monitor: flatron m1510s
البته می دونم سیستم مناسبی برای بهترین بازده از vista نیست.چون خود شرکت microsoft سیستم زیر را در حداقل پیشنهاد کرده:
1 GHz 32-bit (x86) or 64-bit (x64) processor¹).
1 1GB of system memory
Support for DirectX 9 graphics with a WDDM driver, 128 MB of graphics memory (minimum)², Pixel Shader 2.0 and 32 bits per pixel.
40GB of hard drive capacity with 15 GB free space.
DVD-ROM Drive³.
Audio output capability.
Internet access capability.
دوم اینکه پیشنهاد می کنم ویستا را فعلا نصب نکنید چون یکی اینکه بازار ایران از دنیا عقب و برای همین هم امکان داره سیستمتون با ویستا مچ نشه و مشکلاتی براتون به وجود بیاره از جمله کارت گرافیگتون و یا مانیتورتوت و یا شاید مودمتون چون همراه سخت افزار هایی که گفتم cd نصبی وجود داره که اکثرا درایو vista روشون نیست( و تازه اگر هم vista بشناسه مشکلات خودشو داره) باید از اینترنت بگیرید که اونم مشکلات خودشو داره و برای همین نمی توانیم بهترین بازده را از vista بگیریم. و باعث میشه مشکلات زیادی داشته باشیم از جمله: پایین بودن کیفیت تصویر ،یعنی تصویر واضحی که در xp داریم را نمی توانیم در vista بدست بیاریم ،البته این را هم بگم که شاید مشکل از سیستم من باشه ،ولی باز هم ارزش نداره چون یک مشکل خیلی بزرگی که از مشکل قبلی مهمتره نصب نشدن حدود 30تا 40 درصد از برنامه هایی که روی xp نصب می شه است که ازجمله برنامه هایی چون catia و tune up و nero 7 وخیلی دیگه تازه اگر هم نصب بشن احتمال داره تمام ابزاراش کار نکنند.و باید این رو هم بدونیم که مایکروسافت جایی نمی خوابه که زیرش آب بره و مطمئن باشین با وجود کرک برای ویستا خطرش بیشتر از xp چون به نظر من مایکروسافت بعد از از xp نمیاد ویندوزی بده که امکانات بیشتری (مثلا) داشته باشه و راحتتر از xp هم کرک بشه البته بعضی ها شاید بگن کرک کردیم و به روز رسانی هم می کنیم ،ولی باید بگم که بعضی از فایل هایی که هم در xp و هم در vista دانلود میشه به صورت سکرت و با کد معرفی میشه ،کی میدونه شاید ویروس ویا تروجان باشه!!!
با این وجود زیبایی خاصی داره که اختلاف اون باxp مثل اختلاف xp با ویندوز 98 .
دارای اینترنت اکسپلار my computer و آیکون های بسیار زیبا هستش .
البته باید چیزی را انتخاب کنیم که کارایی داشته باشه و در کنارش هم اگه شد زیبایی و زیبایی تنها خوب نیست مثل بعضی افراد که زیبا اند ولی!!!
البته این رو هم بگم که من vista را بی خیال شدم ولی یه اشتباه دیگه هم کردم و گول زیبایی رو خوردم و روی xp اینترنت اکسپولار 7 رو نصب کردم و گرافیکم مثل vista خراب شد و مجبور شدم ویندوزم را تعمیر کنم ولی .البته office 2007 را نصب کردم و محیطش مثل vista هستش و گرافیکش هم خراب ولی گرافیک کل ویندوزم را خراب نکرد و باید بگم کار با اون آسا نتر شده ولی از طرفی پدر چشم در می یاد و فقط قسمت فرمول نویسیوش عالی .
من پیشنهاد می کنم که xp را نگه دارین و فعلا ویستا نصب نکنیین!!