تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: هر فایلی را بدون محدودیت دریافت کنید

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض هر فایلی را بدون محدودیت دریافت کنید

تا به حال برای شما اتفاق افتاده که دنبال فایلی می گردید ولی نمی توانید برای دانلود پیداش کنید؟می شه علتش رایگان نبودن، کم یاب بودن، همگانی نبودن و … باشد. قصد دارم روشی را برای شما بگم که در آن می توانید به راحتی هر چه تمام تر فایل های مورد نظر (عکس، فیلم، برنامه و …) خود را پیدا کرده و بدون هیچ مشکلی با سرعت بالا دریافت کنید. این روش بسیار ساده است ابتدا شما باید یک برنامه کم حجم ولی فوق العاده مفید که در کل جهان شناخته شده است به نام Ares را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . این برنامه که بسیار معروف است و بر روی کامپیوترهای زیادی نصب شده است کار خود را به این صورت انجام می دهد که وقتی هر کاربر این برنامه را نصب می کند و به جست و جوی فایلی می گردد برنامه بر روی کامپیوتر های تمام اشخاصی که از این برنامه استفاده می کنند را به صورت سریع جست و جو می کند.(این فایل های پیدا شده توسط خود اشخاص اجازه داده شده تا به اشتراک گذاشته شود که در صورتی کاربر اجازه ندهد در نتایج جست و جو نمی آید) حال زمانی که فایل مورد نظر را پیدا کرد فقط به یک کامپیوتر اکتفا نمی کند و برای مثال شاید روی ۱۰۰ کامپیوتر این فایل را پیدا کند.(برنامه به طور هوشمند می فهمد که همه آنها یکی هستند و هیچ تفاوتی ندارند)

وقتی شما بر روی دکمه دانلود کلیک می کنید هر قسمت از آن فایل را از روی یک کامپیوتر می گیرد تا هم سرعت دانلود فوق العاده بالا رود و هم سرعت آن کامپیوتر ها اصلا پایین نیاید. شما هم می توانید فایل های خود را به اشتراک بگذارید که این کار فقط با اجازه شما داده می شود.(فایل هایی که شخصی نیستند و مناسب برای اشتراک گذاری هستند را به اشتراک بگذارید تا همه از آنها استفاده کنند همان طور که شما به فایل های دیگران نیاز دارید) همچنین برنامه می تواند فایل های صوتی تصویری شما را بر روی خود برنامه به نمایش در بیاورد تا قسمتی از آن را قبل از دریافت مشاهده کنید. فقط اگر می شود از این برنامه درست استفاده کنید و دنبال فایل های سیاسی و غیراخلاقی نروید تا سریع آن را نبندند
    itonline
    Last edited by satttanism; 05-04-2007 at 15:43.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

دوستان من خودم دانلود کردم و دارم ازش استفاده می کنم واقعا عالیه و توصیه میکنم امتحانش کنید

آخر فروم باز meisam317's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

این که یه برنامه ساده مثل kazaa یا برنامه های که با شبکه gentula یا edonkey کار میکنن هست

کـاربـر بـاسـابـقـه saviss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Far far away

پيش فرض

برنامه ی جالبیه اما کلی اسپای ور میریزه تو سیستم
    باید فایروال وآنتی ویروس قوی داشته باشی

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

برنامه ی جالبیه اما کلی اسپای ور میریزه تو سیستم
    باید فایروال وآنتی ویروس قوی داشته باشی
    به هیچ عنوان خطری نداره یعنی من تاحالا با چیزی برخورد نکردم

کـاربـر بـاسـابـقـه saviss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Far far away

پيش فرض

به هیچ عنوان خطری نداره یعنی من تاحالا با چیزی برخورد نکردم
    چرا.....اتفاقا من 4تا پیداکدم(با زون آلارم)بعدشم دیلیتشون کردم(مربوط به خود برنامه بود)این جور چیزا طبیعیه تو اینجوربرنامه ها من از کازا هم که استفاده میکردم همینجوربود
    ولی درکل برنامه ی خوبیه دستت دردنکنه

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

اره درسته این برنامه ها کامپیوتر افراد رو سرج می کنن و کسایی هستن که اسم فایل های ویروسی رو تغییر میدن مثلا میزارن اسم یه اهنگ یا یه انتی ویروس یه چیزی که خواهان زیاد داره و اون رو تو قسمت share قرار میدن اینجوری افراد فایل های ویروسی رو ندونسته دانلود می کنن
    در ضمن مواظب پسورد ها و ای دی های یاهو یی که تو فایل های متنی سیو کردین رو سیستمتون باشین خیلی ها با استفاده از این برنامه های فایل های حاوی پسورد و ای دی رو تو سیستم افراد دیگه سرچ می کنن که نتیجه هم میده

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

چرا.....اتفاقا من 4تا پیداکدم(با زون آلارم)بعدشم دیلیتشون کردم(مربوط به خود برنامه بود)این جور چیزا طبیعیه تو اینجوربرنامه ها من از کازا هم که استفاده میکردم همینجوربود
    ولی درکل برنامه ی خوبیه دستت دردنکنه
    من با کسپر که به چیزی برخورد نکردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezasafa2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا این که یه جور اسپای هست

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

اقا این که یه جور اسپای هست
    من نمیدونم شما چجوری به این نتیجه رسیدین
    خود فایل اصلی هیچ مشکلی نداره حالا بازم بگید

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •