تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: گفتگو درباره موسیقی سنتی ایران

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض گفتگو درباره موسیقی سنتی ایران

بیشتر تاپیکهای مربوط به موسیقی ملی ایران بیشتر شبیه به آرشیو مقالات شده اند تا یک تالار گفتگوی واقعی.
    من این تاپیک را ایجاد کرده ام تا هر کسی هر حرفی در مورد موسیقی سنتی ایران داره را اینجا بزنه. از علاقمندیهایش بگوید. نظرش را بدهد و درباره رخدادهای موسیقی صحبت کند و ...

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

آیا به نظر شما موسیقی ایرانی "غمگین" است؟ آیا لذتی در آن نهفته نیست؟ اگر هست پس چطور غم انگیز است؟ مگر نه اینکه ما از رویدادهای غم انگیز گریزانیم ،همچون خاطره های ناراحت کننده؟ در آوای محزون "نی" چه چیز است که آنرا دلخواه میسازد؟...

آخر فروم باز mohammad99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    برگشتم اینچا

پيش فرض

جلال جون
    احتمالا تنها مشتریش من و خودتیم
    فایده نداره

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

نه نه محمد جان اين حرف رو نزن
    هر بحثی به هر حال بايد رو دور بی افته

اشاره اي به غمگين بودن موسيقی ايرانی
    در جايي خوندم که وزارت فرهنگ از گوگوش خواسته بود تا بيشتر آهنگ های شاد بخونه
    و گوگوش در جواب گفته بود که آهنگ های غمگين محبوب تره بين مردم

شايد اين بخشی از روحيه مردم ايران باشه
    آنچه که من ميدونم ( منبع ندارم ) در دوران پيش از اسلام موسيقی ايرانی مشخصا وسيله شادی ساز و همراه خوشی ها بوده
    بعد ها و در پی محدوديت مذهبی موسيقی < غنا > , تنها نوع موسيقی غم ساز ميتونست به بقا خودش ادامه بده
    اين رو جمع کنيد با روحيه ايرانيان در پی شکست های پی در پی خصوصا رخوت پديد آمده پس از حمله مغول
    که ايرانيان رو به ملتی افسرده بدل کرده بود و خوب انسان افسرده که مهمترين تفريحش شرکت در مراسم ختم و عذا است چه آهنگی رو مي پسنده ؟

درباره موسيقی با اطمينان ميگم که موسيقی اصيل سرزمين ما پاسخ گوی همه نوع نياز روحی هست و ميتونه باشه

چه زيبا با ناز کمانچه ميشه رقصيد
    و با آوای سحر انگيز تار به عرش رفت
    و با سوز نی گريست

اما اينکه چرا اينچنين موسيقی اصيل ايران در محاق بی ميلی فرو رفته ميشه مدت ها سخن گفت
    اما
    وقتی گرسنه اي رو هر روز با سوپ سير کنيم حتماً با خوردن يک غذای کامل دچار سوء هاضمه ميشه

پروفشنال Bl@sTeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    زیر دست نازی ها

پيش فرض

من این تاپیک را ایجاد کرده ام تا هر کسی هر حرفی در مورد موسیقی سنتی ایران داره را اینجا بزنه. از علاقمندیهایش بگوید. نظرش را بدهد و درباره رخدادهای موسیقی صحبت کند و ...[/quote]
    اي من به قربان اين تاپيكت
    موسيقي سنتي رو بستگي داره كي اجرا كنه ولي در كل خيلي بهتر از اين اهنگاهي پاپ مزخرفي كه جديدا اومده

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

پست بالا کلملا تایید میشه
    منم هستم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بحث های زيادی هست که دل ميگه مطرح kn ولی کو وقت :( با اين حال، چون زحمت اين بخش را کشيده ايد
    بگذاريد يک نکته هم بنده خدمتتان عرض کنم.

موسيقی سنّتی بسيار عجين با شعر و کلامش است. قطعات بی کلام کم هستند و بندرت ميتوانند قدرتی را
    کر در موسيقی موزارت يا بتهوون وجود دارد در آنها ديد. حالا اين خود است يا نه و ... بکنار.

نکته آی که ميخواستم ور ميآن بگذارم بر ميگردد به تلفيق کلام و موسيقی. هيچ شکی نيست که شجريان را
    رقيب و همتايی نيست. امّا اغراق خواهد بود اگر بگويم که صدای ايشان از _همه_ بهتر و .. است. نه! چنين نيست!
    همين افتخاری که واقعا با کارهای بازاريش شورش را در آورده حنجره ی دارد که نه شجريان و نه ناظری و ...
    به پايش نميرسند ولی بنده که حتی 1 ثانيه هم نميتوانم کارهای چندين سال اخير ايشان را تحمل کنم (روزگاری کارهای ايشان مقبول و مطرح بود ولی نه امروز!)

تفاوت پس کجاست؟ يک مورد که جای تأمل دارد نحوه ادای واژه ها و چسباندن آنها به هم و کشيدن و تقطع و .. هست که شجريان در آن استاد است و جای کمال تعجب را دارد که ديگر سنّتی ها از آن بخيال رد ميشوند.

مثال ها را خودتان لطفاً پيدا کنيد ولی کار سختی نخواهد بود. ضمناً ميتوانيد يک بيت از حافظ يا سعدی
    را بگيريد و سعی کنيد زمزمه کنيد، هر دستگاهی که دوست داريد و توجه کنيد که چگونه وقف ها و کشيدن ها جا بجا در زيبای کار اثر ميگذارد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    برگشتم اینچا

پيش فرض

موسيقی سنّتی بسيار عجين با شعر و کلامش است. قطعات بی کلام کم هستند و بندرت ميتوانند قدرتی راکر در موسيقی موزارت يا بتهوون وجود دارد در آنها ديد. حالا اين خود است يا نه و ... بکنار
    .

دوست من کاملا جک گفتید

قطعات راپسودی که من از سنتور و تار با ارکستر گزاشتم دانلود کن
    متوجه قدرت میشی!!!

قربانت
    محمد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

.

دوست من کاملا جک گفتید

قطعات راپسودی که من از سنتور و تار با ارکستر گزاشتم دانلود کن
    متوجه قدرت میشی!!!

قربانت
    محمد
    بعله البته که جوک گفتم، 2 تا 3 تا کار در تمام طول تاريخ موسيقی سنّتی قطعاً نشان دهنده جوک بودن گفته من است.

بسيار متشکر از لطافت کلامتان. حقاً که شايسته موسيقی سنّتی همين بود. شرمنده از جوک.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    برگشتم اینچا

پيش فرض

دوست من چرا ناراحت می شی

زیاد سخت نگیر
    شما تابحال
    به برنامه تکنوازان گوش دادید

این همه سی دی تکنوازی و بداهه نوازی داریم
    از اساتید مختلف

قبول کن حرفت درست نبود

جلال کجایی
    محمدت رو کشتن!!!

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •