سلام بچه های گل پی سی ورد
من چند تا منو برای گوشیم k750i دانلود کردم می خواستم ببینم چطور می تونم از این منو ها استفاده کنم
اگر هم نرم افزاری لازمه لطفا اسمشو بگین تااز اینترنت به دست بیارم و نرم افزارشو دانلود کنم
ممنون از همه شما گل های پی سی ورد
سلام بچه های گل پی سی ورد
من چند تا منو برای گوشیم k750i دانلود کردم می خواستم ببینم چطور می تونم از این منو ها استفاده کنم
اگر هم نرم افزاری لازمه لطفا اسمشو بگین تااز اینترنت به دست بیارم و نرم افزارشو دانلود کنم
ممنون از همه شما گل های پی سی ورد
سلام:
میشه بگی منظورت از منو چیه؟ من خنگم نمیفهمم.![]()
منو یعنی همون قسمتی که شما به روی فایل منیجر و ... تشریف می برین
خوب دوست عزيز اگر منظورت تم هست كه كاري نداره.شما تمهايي كه دانلود كردي رو بوسيله كابل يا بلوتوث به گوشيت در پوشه تم كپي ميكنيد و از توي گوشي ميري به همون پوشه و اونها رو اجرا ميكني تا نصب بشه.هر كدومو خواستي بزار بمونه.اگر هم بخواهي خودت طراحي كني ميتوني از برنامه theme creator شركت سوني اريكسون استفاده كني.
نه دوست عزیز منظورم تم نیست
شاید شما گوشی های w810i را دیده باشید که در آن با تغییر تم می تونید منو رو به حالتهای مختلف در بیارید
این کار برای گوشی های k750i هم امکان پذیره ولی باید کلا اون منو تغییر پیدا کنه به وسیله تم امکان پذیر نیست
ببین اگه منوهات از نوع gif یا png باشه که باید کلا عوض شه اما اگه از نوع فلش باشه که میشه کاری کرد که با تم هماهنگ باشه
یعنی شما هرتمی رو میخوای تنظیم کنی منوهات هم باهمون تم تغییر کنه
مسیر اولی perset/syste/menu
و دومی
desktop/flash
من رو 750 دوستم امتحان کردم درست بود...به همین سادگی به همین خوشمزگی !!!
سلام شما این تاپیک و از اول بخون مشکلت کامل حل میشه من خودم از همین جا یاد گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)