سلام دوستان .
من دیدم دوستامون با گوگل google Earthبه بزرگنماییه خونه ها عکس گرفتن ولی من هر کاری میکنم تا بزرگر را ها بزرگتر نشون نمییده (البته ماله اایران رو بقیه کشور ها درسته) دلیلش چیه قلق خاصی داره ؟ ممنون از کمکتون نکنه ------ بخواد :shock:
سلام دوستان .
من دیدم دوستامون با گوگل google Earthبه بزرگنماییه خونه ها عکس گرفتن ولی من هر کاری میکنم تا بزرگر را ها بزرگتر نشون نمییده (البته ماله اایران رو بقیه کشور ها درسته) دلیلش چیه قلق خاصی داره ؟ ممنون از کمکتون نکنه ------ بخواد :shock:
اسپاي جان. همونطور كه تو اون تاپيك گفته شد بعضي جاها
هستند كه ميشه با كيفيت بالا زوم كرد كه ميشه از روي
نوارهاي نارنجي رنگ كه اونجا نشون دادم تشخيص داد اما
متاسفانه اين رو ايران هيچ كدوم از اين عكسهاي با كيفيت
وجود نداره. در ضمن اگه توجه كرده باشي nimo تو ایران زندگی
نمیکنه. به خاطر این خونش رو پیدا کرده
spy جان من آخه ايران زندگي نميكنم. هر چقدر سعي كردم خونمون را در ايران پيدا كنم نشد. دود تهران نميزاره. براي همينه دنبال ورژن pro گوگل ارت هستم. ميخواهم ببينم با اون ميشه ايران را خوب ديد يا نه.
ببين اين فرقش هست :(
اين خونه ي ما در تهرانه فرقش را ببين :
اينم اين آخريه:
![]()
يعني اولي دليل شفاف نبودنش دود و غبار تهران هست nimo جان ؟ :shock: :shock:
نه نه. من كه اصلا فكر نميكنم اينطور باشه چون از هيچ جاي ايران عكس با كيفيت بالا وجود نداره.نوشته شده توسط MaFia
اگه نرم افزار مشابه ناسا رو هم دقت كرده باشيد تو اون هم فقط قاره آمريكا با عكسهاي با
كيفيت بالا وجود داره. با نسخه پرو هم فكر نكنم اين موضوع حل بشه.
چون اين نرم افزار Google Earth بصورت streaming کار میکنه یعنی عکسهای ماهواره ای هر
جا رو در همون لحظه ای که طرف آنلاین هست و منطقه خاصی رو زوم کرده آپدیت میکنه
پس اگه شما نسخه پرو رو هم داشته باشید باز باید این به سرورش وصل بشه و مسلمه که
اگر کرک شده باشه با وصل شدن به سرور و چک کردن سریالش و مقایسه با لیست سیاه
کرک شده ها از آپدیت شدن جلوگیری میکنه.
مثل اینکه اینجا هم ایران .....
من فكر مي كنم world wind 1.3.1.1 خيلي بهتر از اين برنامه باشه. يه امتحاني بكنيد بد نيست ها.
درسته كه 184 مگابايت است و دانلودش براي اينترنتهاي داخل ايران تقريبا غير ممكن، ولي از قديم گفتن هر كه طاووس خواهد جور هندوستان كشد!نوشته شده توسط pashe_bichare
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)