سلام
آخه چرا گوشي هاي سامسونگ نسبت به نوكيا و بعد اون سوني اريكسون ضعيف عمل مي كنن؟
چرا نوكيا بهترين برند تو آنتن دهيه؟
سلام
آخه چرا گوشي هاي سامسونگ نسبت به نوكيا و بعد اون سوني اريكسون ضعيف عمل مي كنن؟
چرا نوكيا بهترين برند تو آنتن دهيه؟
دوباره بحث آنتن دهی شد و هزار دردسر . من که دیگه حوصله ی توضیح دادن ندارم . اقا شهاب بیا اینجا![]()
چاکرتونم هستم.
به خدا الان اینقدر خوابم میاد که نگو. ولی حتماً سرفرصت میام و درست حسابی میگم.
بقیه بچه ها هم رودرواستی نکنن و حرفاشون رو بزنن.
منهم موافقم من یک گوشی سامسونگ دارم که خیلی دوسش دارم درسته که غیر از ان چند تا گوشی دیگه هم دارم اما همه جا گوشی سامسونگ رو میبرم اما متاسفانه انتن دهشی خیلی ضعیفه حتی یک وسیله تقویت کننده انتن هم پشتش چسبوندم اما باز چندان انتن دهی قوی نداره در حالی که سایر برندها مثل نوکیا و اریکسون انتن دهیش قوی هست اما سامسونگ و موتورلا نه
یه مدت اینا رو در مورد موتورولا هم میگفتن . اما موتورولا در بین گوشیهایی که تا حالا دیدم انتن دهیش بهتر بوده !
یا لا اقل مال من ( v3i ) اینجوری بوده .![]()
ما که مشکلی با آنتن دی 600 نداریم . خیلی عالی هم داره آنتن میده !
اینا همش حرفه...
سامسونگ ، موتو ، نوکیا ، se همه یکی هستند(تو آنتن)
بله همه یکی هستند شاید گوشی نوکیا چهار تا خط واسه آنتن دهی داشته باشه ولی همون جا سامسونگ یکی داشته باشه ولی با هر دوشون یه جور میشه صحبت کرد و گوشی های نوکیای قدیمی که دیگه محشره آنتن دهی در جاهایی که گوشی های دیگه یه آنتن هم ندارند کامل آنتن داره ولی دریغ از اینکه بشه یه لحظه صحبت کرد.
البته بعضی گوشی ها هم هستند که دوستمون اشاره کردند مثل موتورولا که حالا دیگه نمی دونم ولی قبلا غوغا می کردند و منم قبول دارم که اونا آنتن دهی شون خیلی خوب بود ولی حالاها دیگه نوکیا چندان حرفی نداره فقط خطه که پر می کنه
من که از گوشیم کاملا راضیم (d600e)
خب، تقریباً همه چیزایی که من می خواستم بگم، دوستان گفتن.
نوکیا و سونی اریکسون، چیزی به اسم آنتن دهی کاذب دارن.
ولی گوشی هایی مثل سامسونگ و موتو نه.
در جایی که سامسونگ سه خط آنتن بده، می تونی مطمئن باشی که اینجا سه خط آنتن داره و با همین سه خط هم می تونی صحبت کنی.
ولی در مورد نوکیا اینطور نیست. خب گوشی قبلی خودم نوکیا بوده که الان دست بابامه. جایی که سامسونگ من 3 خط آنتن داشت، نوکیا پر بود ولی همون لحظه سعی کردم با گوشی ها شماره بگیرم. آنتن نوکیا همینطور میومد پایین و می رفت بالا. آخرش هم بعد از حدود 30 ثانیه، تلفن خونه زنگ خورد.
ولی سامسونگ خودم با همون سه خط شروع به شماره گرفتن کردم و میتونم بگم که 20 ثانیه نشده بود که گرفت.
بارها و بارها شده بود که آنتن گوشی نوکیایی که داشتم پر باشه ولی وقتی که خواستم شماره بگیرم، اعصابم رو به هم بریزه ولی به هیچ عنوان از این قبیل مشکلات با سامسونگ نداشتم.
سونی اریکسون هم در این زمینه بدتر از نوکیاست و حتی رنگ های مختلفی برای آنتنش داره که بعضی وقتا می بینید که آنتن قرمز میشه. حالا اگه بخوای شماره بگیری، نمیشه ها ولی این آنتن رو می خواد که پر نشون بده.
در نهایت اینکه:
بیشتر افرادی که می گن سامسونگ و موتو آنتن دهی خوبی نداره، اونایی هستن که فقط به شنیده ها اکتفا می کنن و بیش از 90% این افراد تا بحال دستشون هم به گوشی های سامسونگ نخورده.
مطلب دیگه هم اینه که سامسونگ ها هم مثل همه برند های دیگه، بد و خوب دارن.
الان هیچ کدوم از این گوشی های جدیدی که توی بازار می بینید، آنتن دهی بدی ندارن. یه سری مثل X820 که آنتن دهی فوق العاده ای هم دارن. و کلاً این حرفی که آنتن دهی سامسونگ ضعیف تره قابل قبول نیست چون آنتن دهی به برند مربوط نمیشه و گوشی با گوشی فرق داره.
هزار مرتبه گفتم بازم ميگن : هر برندي گوشي خوب و بد داره .
من خودم تا حالا چهار تا گوشي از چهار تا برند مختلف داشتم:
اول يه سامسونگ داشتم 4 سال پيش Sgh-800 هنوز هم نگهش داشتم از نظر آنتن دهي عاليه
نوكيا2100 و زيمنس Cx65 چنگي به دل نميزد الان هم K750 دارم واقعا ازش راضيم آنتن دهيش حرف نداره.
اين تجربه من بود ولي دليل نميشه چون مثلا 2100 آنتن دهيش خيلي خوب نبود همه نوكياها بد باشن يا مثلا در مورد سامسونگ و سوني اريكسون ... .
شرمنده پرحرفي كردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)