تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 20

نام تاپيک: سوال در مورد انتی ویروس Nod32??!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض سوال در مورد انتی ویروس Nod32??!!!

سلام
    ایا انتی ویروس nod32 مثل kaspersky internet security تمامی پورت ها و یا برنامه هارو تحت کنترل داره! یعنی مثل یک فایروال عمل می کنه!
    اگه نه نسخه internet security وجود داره!
    از لحاظ کارایی این بهتره یا کسپرسکس!؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Wisdom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    テヘラン

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    ایا انتی ویروس nod32 مثل kaspersky internet security تمامی پورت ها و یا برنامه هارو تحت کنترل داره! یعنی مثل یک فایروال عمل می کنه!
    اگه نه نسخه internet security وجود داره!
    از لحاظ کارایی این بهتره یا کسپرسکس!؟
    دوست عزیز

نود 32 فایروال ندارد و طبیعتا کار یک فایروال را انجام نمی دهد هر چند HTTP Scan دارد و ترافیک اینترنتی از بعضی پورتها

را اسکن می کند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

نود 32 فایروال ندارد و طبیعتا کار یک فایروال را انجام نمی دهد هر چند HTTP Scan دارد و ترافیک اینترنتی از بعضی پورتها

را اسکن می کند.

سلام و ممنون از پاسخ
    می تونم بپرسم شما از چه internet security استفاده می کنید؟
    یه سوال تخصصی هم دارم؟؟
    من نمی دونم با مشکل جدید kaspersky internet security چطور باید کنار بیام! اخرین نسخش با invader که در اکثر کرک ها وجود داره مشکل داره و به عنوان riskware می شناسه! در نسخه های قدیمی وقتی پنجره اخطار باز می شد و گزینه add to trust zone انتخاب می کردیم مشکل حل می شد اما تو نسخه جدید اینطور نیست! تمام مراحل انجام می شه اما اجازه باز شدن برنامه را نمی ده! مجبورم از یه ورژن قدیمی تر استفاده کنم

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

[RIGHT]

سلام و ممنون از پاسخ
    می تونم بپرسم شما از چه internet security استفاده می کنید؟
    یه سوال تخصصی هم دارم؟؟
    من نمی دونم با مشکل جدید kaspersky internet security چطور باید کنار بیام! اخرین نسخش با invader که در اکثر کرک ها وجود داره مشکل داره و به عنوان riskware می شناسه! در نسخه های قدیمی وقتی پنجره اخطار باز می شد و گزینه add to trust zone انتخاب می کردیم مشکل حل می شد اما تو نسخه جدید اینطور نیست! تمام مراحل انجام می شه اما اجازه باز شدن برنامه را نمی ده! مجبورم از یه ورژن قدیمی تر استفاده کنم
    من از اینترنت سکوریتی استفاده نمی کنم از آنتی ویروس کاسپرسکی به تنهایی استفاده می کنم .در ضمن من متوجه

مشکل شما نشدم Invader نامی است که سرویس PDM کاسپرسکی به برنامه هایی که کدی به داخل پروسه های

دیگر تزریق می کنند اطلاق می کند ولی Riskware کلمه ای است که File Anti-Virus به برنامه هایی که بالقوه قابلیت

سواستفاده یا مخرب دارند اطلاق می کند و این دو با هم متفاوتند اگر می توانید تصویری از یکی از پیغامهای یاد شده را

بگذارید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

من از اینترنت سکوریتی استفاده نمی کنم از آنتی ویروس کاسپرسکی به تنهایی استفاده می کنم .در ضمن من متوجه

مشکل شما نشدم Invader نامی است که سرویس PDM کاسپرسکی به برنامه هایی که کدی به داخل پروسه های

دیگر تزریق می کنند اطلاق می کند ولی Riskware کلمه ای است که File Anti-Virus به برنامه هایی که بالقوه قابلیت

سواستفاده یا مخرب دارند اطلاق می کند و این دو با هم متفاوتند اگر می توانید تصویری از یکی از پیغامهای یاد شده را

بگذارید.

سلام
    فکر نمی کنم راهی داشته باشه! ولی با این حال برای شما عکس می زارم! این multi yahoo patch که اجازه باز شدن برنامه رو با اینکه add to trust zone انتخاب کردم نمی ده و خیلی از کرکهای بازی البته بعضی از کرکها که مشابه هستند اجازه فعالیت می ده ولی خیلی هاروو نمی ده! این اخرین نسخش اینطوریه! تو نسخه های قبلی هیچ مشکلی نداشت و این نوع کرک ها رو به عنوان overbuffer می شناخت که وقتی add to trust zone می زدی بدون هیچ مشکلی برطرف می شد

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    فکر نمی کنم راهی داشته باشه! ولی با این حال برای شما عکس می زارم! این multi yahoo patch که اجازه باز شدن برنامه رو با اینکه add to trust zone انتخاب کردم نمی ده و خیلی از کرکهای بازی البته بعضی از کرکها که مشابه هستند اجازه فعالیت می ده ولی خیلی هاروو نمی ده! این اخرین نسخش اینطوریه! تو نسخه های قبلی هیچ مشکلی نداشت و این نوع کرک ها رو به عنوان overbuffer می شناخت که وقتی add to trust zone می زدی بدون هیچ مشکلی برطرف می شد

دوست عزیز

نمی دانم از کجا اطمینان داری که کرکهایی که استفاده می کنی بی خطرند ولی شما هروقت چنین پیغامی ظاهر شد

گزینه Apply To ALL را تیک بزن و گزینه skip را بزن تا از شر پیامهای بعدی در امان بمانی.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوست عزیز

نمی دانم از کجا اطمینان داری که کرکهایی که استفاده می کنی بی خطرند ولی شما هروقت چنین پیغامی ظاهر شد

گزینه Apply To ALL را تیک بزن و گزینه skip را بزن تا از شر پیامهای بعدی در امان بمانی.

سلام
    ممنون. این فایده ای نداره! بله از جانب کرکها مطمن هستم! اینکارو می کنم اما باز اجازه فعالیت برنامه را نمی ده این اخطارو می ده:

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    ممنون. این فایده ای نداره! بله از جانب کرکها مطمن هستم! اینکارو می کنم اما باز اجازه فعالیت برنامه را نمی ده این اخطارو می ده:
    خوب راستش راهنمایی کردن از راه دور کمی مشکل است ولی حالا که اینقدر به این کرکها اطمینان داری ( و به نظر

من صد در صد در اشتباه هستی )دو راه ساده تر داری یا کلا سرویس PDM را غیر فعال کن و برای همیشه از شر این پیامها خلاص شو یا

اینکه هنگام اجرای کرک به طور موقت کاسپرسکی را غیر فعال کن تا بدون دردسر کرک را اجرا کنی بعد می توانی

کاسپرسکی را مجددا فعال کنی.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

خوب راستش راهنمایی کردن از راه دور کمی مشکل است ولی حالا که اینقدر به این کرکها اطمینان داری ( و به نظر

من صد در صد در اشتباه هستی )دو راه ساده تر داری یا کلا سرویس PDM را غیر فعال کن و برای همیشه از شر این پیامها خلاص شو یا

اینکه هنگام اجرای کرک به طور موقت کاسپرسکی را غیر فعال کن تا بدون دردسر کرک را اجرا کنی بعد می توانی

کاسپرسکی را مجددا فعال کنی.
    سلام
    داداشی می بخشی وقت شما رو هم می گیرم! ولی همه این کارو رو کردم! چه pause protection کنم چه اصلا برنامه رو کامل ببندم اثر نمی کنه! مگر اینکه کسپرسکی کامل remove کنم یا اینکه یه ورژن پایین تر نصب کنم!
    از لحاظ کرک هم من خیلی وقته با این internet security دارم کار می کنم هیچ کدوم از ورژن های قبلیش این مشکل نداشت جز این!
    تا زمانی که خودت نصب نکنی همانطور که گفتی از راه دور خیلی مشکل!
    از راهنمایی ممنون!

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •