دوستان سلام
لطفا یک گوشی معرفی کنید که کیفیت فیلمبرداری عالی داشته باشه وبقیه امکانات مهم نیست درضمن بشه روش تا 2گیگا بایت مموری گذاشت
به نظر شما اگه یه دوربین دیجیتال با قیمت 250000تومان بگیرم میتونم نتیجه خیلی بهتری برای فیلمبرداری بگیرم
دوستان سلام
لطفا یک گوشی معرفی کنید که کیفیت فیلمبرداری عالی داشته باشه وبقیه امکانات مهم نیست درضمن بشه روش تا 2گیگا بایت مموری گذاشت
به نظر شما اگه یه دوربین دیجیتال با قیمت 250000تومان بگیرم میتونم نتیجه خیلی بهتری برای فیلمبرداری بگیرم
Last edited by MHRM.ELECTRONIC; 04-04-2007 at 01:08.
گوشیای سامسونگ فیلمبرداری های خوبی داره . مثلا دی 600 و ئی 900 و .... البته فیلم برداریش در جاهای کم نوز یذره بد میشه و تصویر کش میاد . ولی در جاهای پر نور عالی میگیره
فکر نکنم برای فیلمبرداری، گوشی ای بهتر از گوشی های سامسونگ گیرت بیاد. از قدیم هم بهترین فیلمبرداری ها رو گوشی های سامسونگ داشتن.
مدلهای D600, E900, D900, X820, D830 رو پیشنهاد می کنم.
ضمناً فکر کنم اگه به گوشی احتیاج نداری، اگه دوربین بگیری بهتره. دوربین های چند کاره (minikit مدل VP-M2100) رو بهت پیشنهاد می کنم. ضمناً اگه کیفیت فیلمبرداری برات مهمتره، دنبال دوربین فیلمبرداری باش (مثل اونی که معرفی کردم). نه اینکه دوربین عکاسی بگیری و باهاش فیلمبرداری کنی.
متعجبم از دوستان!!
D900 کیفیت فیلم برداری CIF داره در صورتی که N93 یا N93i کیفیت فیلم برداری VGA با 30 فریم داره یعنی چیزی شبیه دی وی دی(شعار خود نوکیا)
من N93i رو پیشنهاد میدم...
درسته. اینو حواسم نبود.
من در رده این گوشی های معمولی بازار گفتم با قیمت معمولی.
تأييد مي شود. منصور و مؤيد باشيد ولي ايشون تا250 تومن گفتن نه يه مهلون؟؟؟!!!!!!!!!![]()
6270 یا 6280
نمیدونم mpg4 میگیره
یا برو بالا n90 یا n70
برای چی در تعجب هستی من حواسم به ان 93 بود وگرنه به پولی که میخواست بده برای دوربین نگاه کردم و گفتم شاید در همون رنج میخواد گوشی بخره![]()
![]()
بهترین کیفیت فیلمبرداری رو بی شک n93 داره ولی مسلما با این پول میشه یک دوربین فیلمبرداری با این امکانات هم بخری
کیفیت فیلم ۳۴۰۰۰۰ پیکسل
امکان عکسبرداری بله
کیفیت عکس ۳۴۰۰۰۰ پیکسل
کنترل از راه دور بله، RMT-831
بزرگنمایی ۱۰ برابر اپتیکال، ۱۲۰۰ برابر اپتیکال و دیجیتال
نوع لنز لنز Carl Zeiss Vario-Tessar
لرزش گیر بله
فاصله کانونی ۴۴ تا ۴۴۰ میلیمتر
کارت حافظه کارت حافظه MS Duo
نوع صفحه نمایش ۳ اینچ SwivelScreen Hybrid، لمسی با قابلیت چرخش در جهات مختلف
کیفیت صفحه نمایش ۱۲۳۰۰۰ پیکسل
پایه شارژ دوربین بله
ضبط صدای استریو بله
اتصال به کامپیوتر بله، پشتیبانی USB
تبدیل به Web Cam بله
خروجی i.LINK بله
خروجی تلویزیون بله
ورودی صدا و تصویر بله
باطری باطری InfoLithium قابل شارژ
ابعاد ۷۲ * ۹۹ * ۴۵ میلیمتر
وزن ۲۹۰ گرم
![]()
اگه ميشه مدل دوربين رو بنويس
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)