سلام
آقا من یه سوال هکری داشتم
من به یک isp با یرنامهhyperterminal وصل شدم و با دادن یوزر نیم و پسورد وارد روتر اون شدم
اما دیگه نمیدونم باید چی کار کنم یا اصلا چه کارهایی میشه کرد؟
کسی میتونه من رو راهنمایی کنه؟ :arrow: :?:
سلام
آقا من یه سوال هکری داشتم
من به یک isp با یرنامهhyperterminal وصل شدم و با دادن یوزر نیم و پسورد وارد روتر اون شدم
اما دیگه نمیدونم باید چی کار کنم یا اصلا چه کارهایی میشه کرد؟
کسی میتونه من رو راهنمایی کنه؟ :arrow: :?:
zitanix, جان درست یادم نیست ولی جایی خونده بودم که بعد اینکه شما به روتر وارد شده باشی می تونی با زدن help فرمانهای
قابل استفاده رو ببینی
مثلا یکی از فرمانها login است که می تونید به ip دیگران وصل بشید
و Systat که درست نمی دونم چیکار می کرد (خلاصه یه اطلاعاتی میداد دیگه)
ولی اینم بگم اگه پسورد ادمین رو بتونی گیر بیاری می تونی از همونجا یه حساب باز کنی یا یه حسابو حذف کنی
این پسوردی که من کف رفتم پسورد ادمین هستش چون تمومی نداره و هیچ اکانت دیگه ای از اون آی اس پی موجود نیست در ضمن این آی اس پی به نظرم شخصی باشه چون کسی ازش خبر نداره و این یه اکانتی که من دارم خوبی که داره اینه که 2 3 نفر میتونن همزمان بهش وصل بشن
:mrgreen:
توی هایپر ترمینال یه ابزار هست به نام send file
ببین میتونی فایلی سند کنی
یه برنامه هست به نام thclogin hacker که خوراکش این کارهاس
و فکر کنم بتونید از برنامه های pc anyware که dialer هم باشه استفاده کنی
من یه مدت روی این نوع هک تحقیقات میکردم
توی همین سایت هم یه تاپیک در موردش زدم به نام war dialing
این نوع هک از نوع سود آور ترین انواع هک هستش
آقا این برنامه pc anyware رو داری شما؟
pc anyware مگه ماله ريموت كنترل نبود؟
با هايپر ترمينال با يوزر و پسورد ادمين روتر وصل شدي؟ خوب با تلنت وصل شو ديگه ! چرا لقمه رو دوره سرت ميچرخوني؟
سلام
هاتف جان میبخشید من اصلا در حد و اندازه ای نیستم که جواب شما رو بدم ولی این با برنامه هایپر شماره میگیرند و به مقصد وصل میشن
با تلنت چطوری شماره بگیره؟
در مورد pc anyware باید بگم که درسته
این برنامه remote control هستش و بعضی هاشم dialer داره و برای کنترل سیستم با استفاده از شماره گیری و وصل شدن به مودمه که ما انطوری ازش استفاده میکنیم
در مورد خود برنامه هم من ندارم شما بگرد خودت پیدا میکنی
زیتانیکس جان منم قبلن این روشو امتحان کردم ولی فقط تونستم یوزرا را ببینم ولی نتونستم کـــش برم اگه میشه به منم یادبدیدنوشته شده توسط zitanix
![]()
ببخشيد ميشه يه كم بيشتر توضيح بديد ؟؟؟ كه اصلا zitanix جان چه ميخواسته ؟؟؟ روتر چيه ؟؟؟
هايپر ترمينال چيه ؟؟
pc anyware ؟؟؟؟
تلنت؟؟؟؟
اصلا كاري كه ايشون ميخواد بكنه چه ربطي به ريموت كنترل داره ؟؟
(بخشيد من مبتدي ام ديگه . عوضش بياد انجمن بازي ها يه حال اساسي بهتون بديم :mrgreen: :mrgreen: )
مرسي و موفق باشيد![]()
![]()
![]()
هایپر ترمینال یه برنامه هست که بطور پیش فرض در ویندوزهای ۲۰۰۰ و XP نصب میشه و با استفاده از این برنامه ۲ تا کامپیوتر از طریق شماره گیری و خط تلفن به هم وصل میشن (که در اینجا میخوان برای مقاصد دیگه ای ازش استفاده کنن)
برنامه های pc anyware هم برنامه هایی هستند که با اون سیستم رو به صورت همون ریموت کنترل که شما گفتید استفاده میکنند و باهاش از طریق اینترنت سیستمشون رو کنترل میکنن (که این هم برای مقاصد دیگه ای ازش استفاده میشه)
تلنت هم یه برنامه ریموت کنترل هستش که قکر میکنم از پورت ۲۳ استفاده میکنه و فقط هم از طریق شل هستش
در نتیجه همه این برنامه ها ریموت کنترل هستش که برای مقاصد هک کردن ازش استفاده میکنند
جناب zitanix هم با استفاده از هایپر ترمینال شماره یه ISP رو گرفته و تونسته که با یوزر ادمین وارد سیستمشون بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)