تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 35

نام تاپيک: Ulead DVD MovieFactory / تمامی ورژن ها در این تاپیک

پروفشنال ali_golden's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    درون سیب گاز زده شرکت سیب (همون Apple سابق)

پيش فرض Ulead DVD MovieFactory / تمامی ورژن ها در این تاپیک

Ulead DVD MovieFactory 6.0 Plus

DVD MovieFactory® 6 Plus - Easy-to-use disc authoring and burning software that lets you do more with your standard or High-Definition digital media. Turn your standard or HD video and photos into DVDs with studio-quality personalized menus. Create HD or standard discs with studio-quality personalized menus. Use the new Edit Room to add polish to your videos, with titles, music and effects. Archive, share and play your music, data, photos and videos on CD, DVD, HD DVD or Blu-ray Disc.

Ulead DVD MovieFactory is the simple and fun way to make great DVD movies and is a whole new world of CD and DVD burning. Create music CDs and burn digital video or VHS movies to disc without storing the video onto your hard drive first. Keep your files safe by backing up all your data to CD or DVD. Transform video from camcorder, VHS tape or TV into polished CDs or DVDs with one click. Built-in video and slideshow editing features and fully customizable motion menus makes it simple to create premium quality DVD movies. The wizard-style workflow makes CD and DVD creation fun and simple.

Create Breathtaking DVDs
    Create DVD menus that pop. Choose from over 70 motion menu styles with freely modifiable text, objects or buttons, and add cool menu transitions and filters.

Plug-and-go DVD recording
    The simplest, "no-editing" way from tape to DVD. Connect your camcorder, VCR or TV tuner to your PC and burn directly to standard or high-definition playable discs.

The HD Disc Experience
    End-to-end HD DVD disc creation lets you capture from HD sources such as HDV or AVCHD camcorders, author HD discs and burn to HD DVD discs in full high-definition. Capture direct-to-disc from your DV or HDV camcorder to Blu-ray Disc, or back up your data.

Music, backup, playback – and more!
    Compile hours of Hi-Fi music on DVD, or create music CDs and MP3 discs. Copy, span or shrink any kind of disc and make quick-drop backups of your data and pictures. Play back all your videos and movies with WinDVD.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه farhad_vbs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Azerbaycan Ülkesi

پيش فرض

مرسی آقا علی .
    هنوز که کرک رو امتحان نکردم. خدا کنه که کار کنه چون خیلی دنبال این کرک می گشتم.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Azerbaycan Ülkesi

پيش فرض

این فایل Rar که مال کرکه پسوورد می خواد عزیزم. مثل این که یادت رفته پسوورد رو بزاری.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Azerbaycan Ülkesi

پيش فرض

اقا نمی خواد زحمت بکشی خودم پیدا کردم.
    دوستان عزیز می تونن فایلی رو که اقا علی گل برای کرک معرفی کرده با Pass زیر باز کنن.

MR-BOLICA

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اقا نمی خواد زحمت بکشی خودم پیدا کردم.
    دوستان عزیز می تونن فایلی رو که اقا علی گل برای کرک معرفی کرده با Pass زیر باز کنن.

MR-BOLICA
    با تشكر از شما دوست عزيز
    عزيز جان شما كه خودت استادي

آخر فروم باز Razel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    .::0451 ::.

پيش فرض

237mb ؟!
    خیلی سنگینه. حتی برای ADSL .

اگه کسی استفاده کرده بگه که ارزش دانلود داره یا نه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ارزش دانلود نداره

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

20 نفر به این تایپک سر زدید 1 نفرتون نفهمیدید لینکی که قرار داده شده مربوط به برنامه Ulead Movie نیست.

لینک دانلود مربوط به یکی از برنامه های شرکت Corel است. از علی جان هم میخوام که لینک دانلود رو چک کنند

چون احتمالا ایشون هم متوجه نشدند وگرنه درست میکردند.

جهت اطلاع دوستان بگم که برنامه اصلی Ulead DVD Movie Factory 6.0 دو تا سی دی است. سی دی اول که خود

برنامه است حدود 540 مگ حجم داره. و سی دی دوم برنامه های جانبی است که حدود 350 مگ حجم داره. برنامه

های جانبی شامل Intervideo WinDVD Player 8.0 نسخه Silver آن و یک سری برنامه های دیگه میباشد. این دو تا

سی دی رو خودم دارم و برای این اینجا مطرح کردم که الکی نرید و چیزی رو دانلود نکنید.

آخر فروم باز Razel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    .::0451 ::.

پيش فرض

20 نفر به این تایپک سر زدید 1 نفرتون نفهمیدید لینکی که قرار داده شده مربوط به برنامه Ulead Movie نیست.

لینک دانلود مربوط به یکی از برنامه های شرکت Corel است. از علی جان هم میخوام که لینک دانلود رو چک کنند

چون احتمالا ایشون هم متوجه نشدند وگرنه درست میکردند.

جهت اطلاع دوستان بگم که برنامه اصلی Ulead DVD Movie Factory 6.0 دو تا سی دی است. سی دی اول که خود

برنامه است حدود 540 مگ حجم داره. و سی دی دوم برنامه های جانبی است که حدود 350 مگ حجم داره. برنامه

های جانبی شامل Intervideo WinDVD Player 8.0 نسخه Silver آن و یک سری برنامه های دیگه میباشد. این دو تا

سی دی رو خودم دارم و برای این اینجا مطرح کردم که الکی نرید و چیزی رو دانلود نکنید.
    خوب معلومه که نسخه های تریال با نسخه های فول متفاوت هستند.
    اینا برای آزمایش هستند که کرک فقط از حالت محدودیتش در میاره.
    من تو سایت corel هم همین برنامه رو پیدا کردم:

این برنامه رو تو سایت یولید هم با همین حجم موجوده:

عجیبه که چرا کورل تو سایتش این برنامه رو قرار داده حتما با هم یه اشتراکاتی دارن.
    Last edited by Razel; 10-04-2007 at 12:46.

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت

پيش فرض

پرشین بوی عزیز
    ممنون از لطف شما
    عزیز جان لینک درسته مشکلی نداره
    به قول دوستمون razel
    نسخه فول این برنامه ها با نسخه های کرک شده اختلاف حجم دارن و همچنین قابلیت کمتری هم دارا می باشند
    اگر لینکی از فول این برنامه هم پیدا کردم
    قرار میدم

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •