تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 38

نام تاپيک: آسیب پذریری گوشی های سونی اریکسون مخصوصاk750

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض آسیب پذریری گوشی های سونی اریکسون مخصوصاk750

گوشی های سونی اریکسون بیشتر مدل هاش آسیب پذیرند -دوستم k310 داشت توی برف افتاد و سوخت -یکی دیگه k750از دستش زمین خورد 12 هزار تومن خرجش کرد بعدشم فروخت همون 1100 نوکیا قدیمیشو داره که جلوی روی خودم گوشی حیوونک کوبوند به زمین بعدش دیدم هیچ گوشی هیچ مرگی نزده...
    حالا چکار کنیم که آسیب پذریری گوشیمون کمتر بشه.من خودم k750 دارم قاب کریستالی هم داره ولی فکر نکنم که موثر باشه .درسته گوشی رو باید درست صحیح مراقبت کرد ولی اتفاق همیشه میفته و یه سوال آیا قاب های ضد آب یا ضد ضربه هستند که ما استفاده کنیم ؟یا راه هایی دیگر...........

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گوشی های سونی اریکسون بیشتر مدل هاش آسیب پذیرند -دوستم k310 داشت توی برف افتاد و سوخت -یکی دیگه k750از دستش زمین خورد 12 هزار تومن خرجش کرد بعدشم فروخت همون 1100 نوکیا قدیمیشو داره که جلوی روی خودم گوشی حیوونک کوبوند به زمین بعدش دیدم هیچ گوشی هیچ مرگی نزده...
    حالا چکار کنیم که آسیب پذریری گوشیمون کمتر بشه.من خودم k750 دارم قاب کریستالی هم داره ولی فکر نکنم که موثر باشه .درسته گوشی رو باید درست صحیح مراقبت کرد ولی اتفاق همیشه میفته و یه سوال آیا قاب های ضد آب یا ضد ضربه هستند که ما استفاده کنیم ؟یا راه هایی دیگر...........
    گوشی دوست شما خیلی سوسول بوده.550 دوستم تو راه پله ها از دستش پرتاب شد و تا پایین شلنگ تخته انداخت و هیچیش نشد. 550 خودم یه روز بارونی از دستم پرتاب شد رو آسفالت تکه تکه شد اما هیچیش نشد. فرداش سر سفره نوشابه ریخت روش بازم طوریش نشد 810 که حالا دارم تو کویر تو ماسه ها گم شد و رفت زیر دست و پای ملت بازم طوریش نشد حتی یه بار رو سر یخچال بود و نزدیک بود بیفته تو تنگ پر از دوغ اما بازم....

اگه نباشه جاش خالی می مونه farid ejay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    c:/windows/system32

پيش فرض

اخه شما دارین یه گوشی که دوربین و lcd رنگی و ................
    رو داره از نظر مقاومت و اب خوردگی با 1100 مقایسه میکنید
    برین با گوش های جدید نوکیا مقایسه کنید نه با یه گوشی که به جز زنگ زدن و خوردن کار دیگه ای نمی کنه
    هر گوشی رو ضربه بزنید و اب بخوره خوب یه چیز واضحی که می سوزه

آخر فروم باز c0rd3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اخه شما دارین یه گوشی که دوربین و lcd رنگی و ................
    رو داره از نظر مقاومت و اب خوردگی با 1100 مقایسه میکنید
    برین با گوش های جدید نوکیا مقایسه کنید نه با یه گوشی که به جز زنگ زدن و خوردن کار دیگه ای نمی کنه
    هر گوشی رو ضربه بزنید و اب بخوره خوب یه چیز واضحی که می سوزه

کاملا تایید میشه . مگه 1100 چی داره که خراب بشه ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

گوشی دوست شما خیلی سوسول بوده.550 دوستم تو راه پله ها از دستش پرتاب شد و تا پایین شلنگ تخته انداخت و هیچیش نشد. 550 خودم یه روز بارونی از دستم پرتاب شد رو آسفالت تکه تکه شد اما هیچیش نشد. فرداش سر سفره نوشابه ریخت روش بازم طوریش نشد 810 که حالا دارم تو کویر تو ماسه ها گم شد و رفت زیر دست و پای ملت بازم طوریش نشد حتی یه بار رو سر یخچال بود و نزدیک بود بیفته تو تنگ پر از دوغ اما بازم....
    میشه بگی با چه تکنیکی گوشیتو زمین میزنی ؟ به ما هم بگو ..

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میشه بگی با چه تکنیکی گوشیتو زمین میزنی ؟ به ما هم بگو ..
    اره عزیزم 550 رو از بالا(جای بند) و810 رو از بغل

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اره عزیزم 550 رو از بالا(جای بند) و810 رو از بغل
    ممنون .

بابا حرفه ای ........

آخر فروم باز FreeMagic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    در قلب دوستان

پيش فرض

پس یکی به من بگه چرا کا 750 خودمو بدون اینکه به زمین بزنم خراب شده
    ولی اکثر گوشی های نوکیا حتی جدیداش رو میشه به جای اجر بزنی تو سر دزدا ولی انصافا سرشون هم میشکنه

پروفشنال Dr.Afzali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شـيــراز

پيش فرض

دوستان من يكبار بدجور گوشيم (كا800) خورد زمين ولي طوريش نشد فقط در لنزش باز شد كه طبيعي بود چون از پشت افتاد.بهترين كار پيشگيريه كه ميتونم استفاده از بند مچ رو مثال بزنم كه ديگه مطمئني از دستت ول نميشه.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

پس یکی به من بگه چرا کا 750 خودمو بدون اینکه به زمین بزنم خراب شده
    ولی اکثر گوشی های نوکیا حتی جدیداش رو میشه به جای اجر بزنی تو سر دزدا ولی انصافا سرشون هم میشکنه
    خوب تو بد استفاده میکنی .

گوشی اگه زمین نخوره کم خونی میگیره .

از نخورده مست یاد بگیر.

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •