سلام . ميخواستم بدونم كه چه جوري ميشه سي دي رامم رو به ماشين وصل كنم .
سلام . ميخواستم بدونم كه چه جوري ميشه سي دي رامم رو به ماشين وصل كنم .
فکر نکنم جواب بده البته نه اینکه نشه ولی به هر حال اینا رو برای جای ثابت ساختن نه برای ماشین
اگه بتوی پاورشو تامین کنی میتونی به جایی ضبط بزاریش و سیم audio ش رو هم وصل کنی به باندهای ماشین
البته من خودم نکردم ولی فکر نکنم به درد بخوره .
Last edited by jooya; 02-04-2007 at 04:09.
من چند مورد ديدم که تو ماشين ازش استفاده کردن
يک منبع 5 ولت و يک منبع 12 ولت که همون باتري ماشينه لازم داره ولي به نظر من زياد جالب نيست
آره . منم ميخوام . اگه ميشه يه نفر توضيح كاملي بده ممنون ميشم
دوست عزیز شما یک سی دی رام لازم داری که هم دکمه eject و هم play جداگانه و هم خروجی هدفون برای صدا و یک آی سی 7805 که 12 ولت به 5 ولت تبدیل میکنه باید تهیه کنی و سر ورودی پاور سی دی رام اونجایی که 5ولت لازم داره وصل کنی 12ولت ماشین را هم که مستقیما به سر 12 ولت و به سر ورودی آی سی وصل میکنی (البته این آی سی موقع کار گرم میکنه سعی کن به بدنه سی دی رام پیچ کنی تا خنک بشه حالا شما یک کابل دوسر سوکت استریو لازم داری تا از خروجی هدفون سی دی رام و ورودی ضبط صوت ماشین وصل کنی کارت راه میوفته اما زیاد دوام نداره و چیز خوبی در نمیاد چون هم قسمت optic سیدی رامهای معمولی جوری ساخته شده که در جای ثابت باشه و توی دست اندازهای خیابان هم خراب میشه هم صدا قطع و وصل میشه چون ضبطهای سی دی مخصوص ماشین چیزی داره به اسم انتی شوک و بافر که اول سی دی را میخونه بعد اطلاعات را از روی بافر می فرسته روی خروجی برای همین مشکلی پیش نمیاد اگه جاییش مشکل بود بگو توضیح بدم یا علی
دمت گرم توضيحات خوبي دادي.
به نظر دوستمون بره يه ضبط بگيره بهتره کارايي اش هم بيشتره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)