دوستان مي خواستم بدونم بهترين دوربينهاي ديجيتال الان چيه؟ قيمتاشون در چه حديه؟ 8)
دوستان مي خواستم بدونم بهترين دوربينهاي ديجيتال الان چيه؟ قيمتاشون در چه حديه؟ 8)
سلام
دوست عزيز دوربين هاي ديجيتالي گستردگي فراواني دارن . از لحاظ قيمت شما ميتوني دوربين هاي 18 هزار تومان يك بار مصرفتا جايي كه من قيمت دارم 17 ميليوني سوني را تهيه كنيد
بهتره اول كارايي مورد نياز خودتون را بيان كنيد تا بتونيم در موردش بحث كنيم
راستش بيشتر براي عكس هاي خانوادگي و عادي مي خوام ضمن اينكه دوام زيادي هم داشته باشه و قيمتش هم حول و حوش 90 تا 130 تومن. :arrow:
سلام
ماركهايي من ديدم كه تقريبا كار خوبي داشته و در اين قيمت ها نيز ميگنجند
ORITE,PACIFIC,MERCURY,AOSTA
اين سري دوربينها داراي قيمتهايي هستند كه شما ميخواهيد . البته دوامشان بد نيست . كارايي اشان هم در حد خود خوب است . حتي يك مدل موبايلي آن آمده كه تا شو بوده و پخش كننده ام پي 3 هم هست . در ضمن مدلهاي جديد مجهز به باطري هاي كتابي مثل موبايل هستند و قابل شارژ و ماندگاري بالا .
براي اينكه به نتيجه برسيد بهتره به يك فروشگاه معتبر دوربينهاي ديجيتالي بريد و دوربيني طبق ميل خودتان بخريد. دوربيني كه شما نياز داريد بايد داراي حداقل 4-5 مگا پيكسل باشد. اگر در تهران هستيد ميتونيد به مجتمع اسكان و يا پايتخت(ميرداماد) برويد، حتما پيدا ميكنيد!
دوستان در مورد دوربين چيني creative كسي چيزي ميدونه كه چطوره؟(در ضمن با كيفيت 3 پيكسل براي عكسهاي عادي چطوره) 8)
creative شرکت معروفی در ضمینه دوربین دیجیتال نیست . معروفترین شرکت ها اینها می باشند :
1- canon
2- nikone
3- sony
4- panasonic
اینها از معروفترین شرکت ها برای ساخت دوربین دیجیتال هستند
البته تازگی ها Samsung , LG هم وارد بازار ایران شدن ! من با توجه به کارایی و خدمات پس از فروش و قیمت این دو تا رو پیشنهاد میکنم :
1- Canon 2-Panasonic
سونی البته خیلی خوبه ولی خب قیمتش یه خورده گرون تزه ! :mrgreen:
نوید جان ممنون.
avecina جان میشه بگی قیمتای اون دوتا در چه حدیه؟ :roll:
mahdi_pc جان هر شرکتی مدلای متنوعی داره - من بهت کنون سری Axx رو پیشنهاد می کنم مانند A70 , a75 , ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)