سلام . من خیلی لازم دارم اگه کسی بلده که کدش چیه به منم بگه چون خیلی لازم دارم . منتظرتون هستم
سلام . من خیلی لازم دارم اگه کسی بلده که کدش چیه به منم بگه چون خیلی لازم دارم . منتظرتون هستم
سلام عزيز...
ورودتو تبريك ميگم...
اما من يادمه قبلا يك همچين تاپيكي بود و به نتيجه نرسيد...سرچ كنيد پيداش ميكنيد...
موفق باشيد...
باي
سلام
توی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بحث شده
و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم میدونه چطور میشه اینکارو
کرد ولی تا حالا که نگفته
امکان داره عزیزم.
این تاپیک رو ببین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که گفتم دوست عزيز!![]()
درسته دوست عزیز اگه به تاریخ پستم نگاه کنی
می فهمی چون اون موقع هنوز نگفته بودی و بعد از پست کردن من گفتی
دستت درد نکهمن الان تصحیح میکنم lord007 عزیز
گفته توی همون تاپیک
راستی برای ما که شهرستان هستیم هم کار نمیده
thanx 4 your post![]()
Last edited by Lord007; 04-04-2007 at 01:01.
تا اونجایی که من خبر دارم می شه اس ام اس مخفیانه زد...
فقط با 1500 تومان که می تونین از اکثر روزنامه فروشی ها کارتشو بخرید...
Enjoy
دوستان من یک روشی رو بلدم که حدود 5 سال و نیمه که دارم از همین روش استفاده میکنم و همیشه هم کار کرده.
این روش با زدن یک کد انجام میشه و زمانی که بخواهید به جایی زنگ بزنید شماره شما نمیوفته. این روش رو خودم
شخصا در کشورهای ترکیه . فنلاند. نروژ . فرانسه . آلمان . هلند و دانمارک امتحان کردم در همه شون کار کرده. فقط
در ایران امتحان نکردم و تا حالا هم پیش نیومده که از کسی بپرسم ببینم کار میکنه یا نه.
برای اینکه شماره تلفن منزل و یا موبایل برای کسی مشخص نشه اول این کد رو میزنم #31# و بعد شماره رو پشت
سرش مینویسم. یعنی اگر شماره ما 123456 باشه به این صورت باید نوشته بشه. 123456#31#
شما هم میتونید امتحان کنید شاید در ایران هم کار کرد.
در ضمن در اکثر موبایل های جدید در قسمت تنظیماتش یک قسمتی وجود داره که مشخص میکنید اگر شما به کسی زنگ بزنید
شماره تون بیوفته و یا مخفی باقی بمونه. من خودم موبایل های p910 . w810 . w850 رو امتحان کردم و در همه این موبایل ها که
گفتم این قابلیت وجود داره. این قابلیت مربوط به خود سیستم موبایل میشه و فکر نکنم به مخابراط یا جاهای دیگه ربطی داشته باشه.
شما در تنظیمات موبایلتون بگردید اگر پیدا کردید که هیچی وگرنه من عکس اون قسمت رو براتون میزارم و توضیح میدم که باید چی کار
کنید تا این قابلیت فعال بشه.
این 2 تا شیوه ای بود که من بلد بودم امیدوارم جوابگو باشه.
Last edited by Persian.Boy; 04-04-2007 at 06:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)