با سلام .
لطفا منو راهنمایی کنید برای ارتباط با کامپوتر نیاز به چه نرم افزارهایی دارم واز کجا باید گیر بیارم؟
ومن یه k750 دارم آیا اونو وصل کنم به کامپوتر میشناسه یا باید درایوشو از سی دی نصب کنم؟
ممنون از همگی.
با سلام .
لطفا منو راهنمایی کنید برای ارتباط با کامپوتر نیاز به چه نرم افزارهایی دارم واز کجا باید گیر بیارم؟
ومن یه k750 دارم آیا اونو وصل کنم به کامپوتر میشناسه یا باید درایوشو از سی دی نصب کنم؟
ممنون از همگی.
با سلام
من چند تا mp3 از هارد به Removable Disk/MSSEMC/Media files وتو Audioکپی کردم ولی روی گوشی هیچی نشون نمیده.حتی هر چی رو Removable Disk بود(DCIMوmp3,...) رو پاک کردم دوباره چند تا mp3 روی Removable Disk زدم ولی باز هم هیچی روی گوشی نشون نمیده.اشکال از کجا میتونه با شه لطفا کمکم کنید.
اول باید فایل منجر رو از داخل سیدی دانلود کنی . بعد گوشیتو وصل کن . حالا روی گوشی file transfer رو بزن.
( تو این کار رو انجام ندادی ) بعد اون دوتا Removable Disk یکیش میشه phone و یکیش میشه
phone card .حالا تو همون آدرس تو phone card یعنی phone card /MSSEMC/Media files فایل هاتو
کپی کن . بعد برو به مای کامپیوتر و روی یکی از دو درایو گوشی ( phone یا phone card ) راست کلیک کن و
eject رو بزن . ( حتما این کارو بکن تا برای گوشیت مشکل پیش نیاد ) و حالا کابل رو بکش و از آهنگها لذت ببر.
با تشکر از شما ممکنه در مورد فلش کردن هم توضیح بدین اصلا برای چه فلش میکنیم و چجوری وبا چه نرم افزاری میشه این کار رو کرد؟توی خونه میتونیم این کار رو بکنیم؟
فلش ور جن گوشی را بالا میبره در نتیجه سرعت گوشی هم افزایش پیدا میکنه ...و این کار زمانی لازم که گوشی دائم هنگ یا ریستارت میشه...واما برای این کار نیاز به باکس داری که حدود 170000تومان ومقدور به سرفه نیست چون باید 35000تومان هم واسه اموزش بدی
دوست عزیز اگه شما تازه به جمع طرفداران se پیوستی....برای افزایش اطلاعاتت تاپیک زیر رو بهت پیشنهاد می کنم که واسه امثال شما ایجاد شده...خیلی هم نیست که خسته کننده بشه
اگه بازم سوالی بعد خوندن مطالب داشتین..لطفا همون جا بپرسین که سریع تر جواب بگیری...
ضمن اینکه تو پست اول هم فهرست مطالب هست...هر کدوم رو خواستی می تونی راحت تر پیداش کنی![]()
شاد باشید![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام وتشکر از شما جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vbmenu_register("postmenu_973056", true);
من روی گوشی file transfer رو پیدا نکردم کدوم قسمته.من بعد از نصب پیسی سویت فقط یه دونه Removable Disk ظاهر شد.ومن از برنامه فایل منیجر برای انتقال استفاده میکتم درسته یا نه؟
خواهش.
آره دیگه کارت راه بیوفته بسه .
وقتی گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل میکنی دو تا گزینه میاد .
file transfer
phone mode
یعنی باید بیاد . اما حالا که با فایل منجر کارت راه افتاده دیگه اشکالی نداره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)