تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 21

نام تاپيک: بي زحمت تا قبل 13 جواب بدين// من يه ان70 معمولي بگيرم با 1 گيگا مموري اصل نوكيا يا ان70 ميوزيك اديشن

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

12 بي زحمت تا قبل 13 جواب بدين// من يه ان70 معمولي بگيرم با 1 گيگا مموري اصل نوكيا يا ان70 ميوزيك اديشن

ساموعليك
    آغاجون خواستم يه ان70 معمولي با گارانتي اصل موبايل پلاس بگيرم 370 تومن با يه مموري 1

گيگاي اصل نوكيا 40 ولي ديدم ان70 موزيك اديشن توبازار هستش اونم با گارانتي موبايل پلاس 400
    تومنه كه خودش يه مموري ا گيگ داره

الان مي خوام بدونم بدون درنظر گرفتن رنگشاون (درسته مشكي عشقيه كه هيچ وقت كور نمي

شه) به من بگيد كه ان70 معمولي بهتره از لحاظ كيفيت ساخت و فريم وير و خلاصه ... يا ان70

موزيك اديشنش كه هنوز زياد كسي نداره و تازه به بازار اومده؟؟؟

فروشنده كه دوست من بود گفت هيچ هيچ فرقي باهم ندارند فقط اينهكه موزيك اديشن مشكيه يه

مموري 1 گيگ روشه و يه دكمه ي موزيك پلير هم روش به جاي دكمه شورتكاتها داره. يه تم عدسي

هم كه داره همه مي دونن گفت فرقي نداره خواستي ان70 معمولي بگير

معلم بنده كه استاد و تاج سر منه و تو كامپيوتر و موبايل سري از سرها داره مي گه ان70 معمولي

بگير با مموري چون موزيك اديشن تازه اومده و معلوم نيست چيه چه جوريه هنگ داره يا نه!! خوب كار مي كنه يا نه .

در ثاني برو بكس اونجور كه مي گفتن هم كمي مدت استندباي باتري هم تو موزيك اديشن كم شده.... (ولي اونجوري كه تو نوكيا نوشته بود باهم برابرند)

حالا با اين همه اوصاف تجربيات و تئوريات شخصي خودتون رو به منسه بزارين ارائه بدين تا من تا قبل 13 بخرمش.

يه دنيا ممنون از شما عزيزان.
    Last edited by tcom_mobile; 30-03-2007 at 12:39. دليل: كاملتر مي شه

آخر فروم باز amir2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    منزل همیشگی ما قلب کسانی است که دوستشان داریم

پيش فرض

دوست عزیز اطلاعات کاملی داری ولی اینو باید بدونی که n70me دارای هندزفری دوتکه است که میتونی سرش هندزفری سری w سونی رو بزنی و حال کنی. و اونطور که من شنیدم ورژن نرم افزارشم بیشتره!

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

12

دوست عزیز اطلاعات کاملی داری ولی اینو باید بدونی که n70me دارای هندزفری دوتکه است که میتونی سرش هندزفری سری w سونی رو بزنی و حال کنی. و اونطور که من شنیدم ورژن نرم افزارشم بیشتره!
    اي ول دوست من اين شد يه موردي عالي اي كه فكرم بهش نرسيده بود. خوشم اومد بازم بگين دوستان در مورد فريم وير و سرعت و و اين جور چيزاشم بحث كنيد و مقايسه كنيد با ان70 معمولي

آخر فروم باز bineshan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تويه كلبه لب دريا

پيش فرض

n70معمولی به نظر من بهتره

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

n70معمولی به نظر من بهتره
    نشد كه عمو . مياي يه سنگي تو تاريكي مي زني و مي ري. خوب علتشو صريح واضح مبرهن روشن عامه پسند بفرما

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

امشب تو سايت نوكيا و خيلي جاها گشتم در مورد ان70 و ان70 موزيك. آغا كلا يكي اند. (البته بعضي از سايت ها يه ذره اختلاف نوشته بودند الكي ولي اينا همشون تو سايت نوكيا رد شدند. چون هر چي باشه نوكيا سازندشه و صحت و سقمش اونجا معلوم مي شهو معتبرترين جاست) باهم يكي اند هيچ مويي نمي زنه. هيچ اختلافي تو باتري و ... و ... به جز مموري و تم و قيافه و رنگ نداشت ولي با اين حال اين تئوري ها تو كت ما نمي ره عملي بهتره

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تويه كلبه لب دريا

پيش فرض

ببین عزیز من تو خودت همه چیز رو در مورد این دو تا گوشی می دونی دیگه از چی می خوای سر در بیاری
    در ضمن این سوال رو چند جا دیگه هم مطرح کردی من گفتم بهت که با توجه به قیمت me اصلا مقرون به صرفه نیست

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تويه كلبه لب دريا

پيش فرض

در ضمن اینطور صحبت کردن هم ماله سر جالیزه عزیزه من

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

در ضمن اینطور صحبت کردن هم ماله سر جالیزه عزیزه من
    اولا سلام
    ثانيا بنده چيزي نگفتم كه مربوط به سر جاليز باشه آيا شما فكر مي كني ما اينجا داريم برنج مي كاريم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ببین عزیز من تو خودت همه چیز رو در مورد این دو تا گوشی می دونی دیگه از چی می خوای سر در بیاری
    در ضمن این سوال رو چند جا دیگه هم مطرح کردی من گفتم بهت که با توجه به قیمت me اصلا مقرون به صرفه نیست
    خوب عزيز مي گم من همه چي رو تئورا مي دونم ولي مي خوام بدونم كسي كه داره نظرش با كدومه گرفتي الان حرف منو؟
    ثانيا اين سؤال رو چندجا مطرح كرم بازم مطرح مي كنم تا جايي كه به اوني كه مي خوام برسم.

مگه اين me ‌چند تومن گرون تره كه شما مي فرمايين؟؟؟؟؟
    من ان70 معمولي با گارانتي اصلي رو سفارش دادم370 تومن با 1 گيگ مموري اصل نوكيا 40 تومن مي شه 410 تومن

ان70 موزيك هم با گارانتي اصلي 400 تومنه كه خودشم يك گيگ روش داره. خوب الان كه قيمت اون يكي گرون تر شد از موزيك

پس حرف قيمت نيست صحبت صحبت اينه كه فريم ويرش مشكل نداره هنگ نداره مثل ان70 معمولي خوبه... تم ان70 معمولي رو هم داره يا نه؟؟؟ از اين جور حرفا.. بمثلا باتريش همونه و.......

اي ول

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •