تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: منیت و حفاظت بیشتر در صفحات با انتخاب زبان مناسب

اگه نباشه جاش خالی می مونه siavosh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

11 منیت و حفاظت بیشتر در صفحات با انتخاب زبان مناسب

سلام...اگر شما می خواستید درجه امنیت وب سایتتون بالا بره کدوم زبان رو برای ارتباط با فرم های خود به کار می بردید...فرض کنید که یک سایت مثل سایت ایستگاه می خواید درست کنید.. علاوه بر امنیت بالا سرعت اجرا ونیز ارتباط با بانک اطلاعاتی و .. نیز می تونن از امتیازاتی باشه که شما در مورد زبان انتخابیتون به اون زبان میدید... هر زبانی که می گید علتش رو هم بنویسید.. Java script ...vb Script.....php.....ASP... و .....

داره خودمونی میشه mohseni12345's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

php چون اپن سورس و خیلی ساده هستش
    اینچور هم که شنیدم امنیتش بیشتر از asp هست

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    ------
    در مورد زبان های تحت سرور به نظر من ارتباط مستقیم با تسلط برنامه نویس دارد و هر کدام از زبان های تحت سرور برای خود امکانات امنیتی خاصی دارند که اگر برنامه نویس واقعاَ برنامه نویس باشد و یک شبه خودش را خدای کامپیوتر احساس نکرده باشد! مشکل خاصی پیش نمی آید. منظورم این است که هر مشکل امنیتی به خطای برنامه نویس باز میگردد.
    البته من از asp.net استفاده میکنم، امکانات امنیتی خودش هم بسیار مناسب است، به طور مثال کلاسس هایی برای مدیریت کاربران و اجازه نامه های دسترسی آنها وجود دارد.
    ------
    در مورد زبانهای کلاینت هم که امنیت زیاد معنی ندارد! چون دستورات در رایانه بیننده اجرا میشود و این بیننده سایت است که باید نگران رایانه و امنیتش باشد! نه طراح سایت!
    ولی در این مورد گمان کنم JavaScript بهتر است آنهم فقط به خاطر این که مرورگرهای بیشتری آن را ساپورت میکنند، همه که با IE کار نمیکنند!

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در این مورد که از زبان تحت سرور باید استفاده شه که شکی نیست.... اما چون حجم اطلاعات این وب سایت که می خواد طراحی شه تا 4 ماه آینده ممکنه خیلی زیاد شه و همچنین حجم خود سایت سرعت هم واسم خیلی مهمه.....در ضمن من با php کار کردم ولی استفاده از متودهای مثلا Get یا post که در واقع نوع ارتباط با کاربر هست با عث این می شن که یک سری اطلاعات تو address bar نمایش داده شه!! گرچه مثلا کد شده هستن ولی واسه یه هکر همین ها کافیه!!!
    از php به خاطر راحت بودنش وامکان تغییر دادنش خوشم میاد...asp هم کار نکردم ولی اگه لازم باشه موردی نداره یادش میگیرم....حالا نظرتون چیه؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی نظرتون درباره Cgi چیه؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •