تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: پاك شدن پارتيشن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

14 پاك شدن پارتيشن

دوستان من يه ويندوز xp داشتم خواستم 98 بريزم درايو cرو فرمت كردم و ويندوز 98 رو ريختم بعد تو ويندوز 98 فقط يك پارتيشن (c) وجود داره . اگه پارتشين هام پاك شده راهي براي recover داره يا نه

آخر فروم باز Hazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

چيكار كردي؟
    درست و واضح توضيح بده!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghaffar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    یه جایی به نام کوخرد

پيش فرض حل مشکل

به نظر من به جز پارتیشن C که فرمت کردی و به صورت Fat فرمت شده است، بقیه پارتیشن های شما به صورت NTFS می باشد که از ویندوز 98 قابل شناسایی نیست.
    حال اگر شما مجددا از درون ویندوز 98 اقدام به نصب XPنمایید و در جایی که سیستم عامل های قبلی را جستجو می کند می توانید نام درایوی که قبلا ویندوز XP بر روی آن نصب بوده را ببینید و مجددا همان ویندوز قبلی را REPAIR نمایید.
    اگر دوست ندارید این کار را انجام دهید می توانید از سی دی Hiren'sBootCD استفاده کنید و با استفاده از File Manager های آن که پارتیشن های NTFS رو پشتیبانی می کنند از وجود یا عدم وجود پارتیشن ها مطمئن شوی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه baharan_2122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز
    شما سیستمتون هیچ مشکلی نداره
    فقط روی سیستم خودت مجددا ایکس پی نصب کن درست می شه
    در ضمن ویندوز 98 نمی تونه Ntfs رو پشتیبانی کنه
    همین .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

چيكار كردي؟
    درست و واضح توضيح بده!!!
    دوست عزيز من يه windows xp تو درايو c داشتم ومي خواستم 98 بريزم و ويندوز 98 اولين پارتيشن رو براي نصب انتخاب مي كنه من هم درايو cرو از تو dosفرمت كردم بعد 98 رو ريختم (همه درايوهاي من ntfsبود) تو 98 فقط درايوي fat ساختخ شده بود وبقيه درايوهاي هارد موجود نبود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

به نظر من به جز پارتیشن C که فرمت کردی و به صورت Fat فرمت شده است، بقیه پارتیشن های شما به صورت NTFS می باشد که از ویندوز 98 قابل شناسایی نیست.
    حال اگر شما مجددا از درون ویندوز 98 اقدام به نصب XPنمایید و در جایی که سیستم عامل های قبلی را جستجو می کند می توانید نام درایوی که قبلا ویندوز XP بر روی آن نصب بوده را ببینید و مجددا همان ویندوز قبلی را REPAIR نمایید.
    اگر دوست ندارید این کار را انجام دهید می توانید از سی دی Hiren'sBootCD استفاده کنید و با استفاده از File Manager های آن که پارتیشن های NTFS رو پشتیبانی می کنند از وجود یا عدم وجود پارتیشن ها مطمئن شوی.
    دوست عزيز من هم از تو dosوهم با استفاده از پارتيشن مجيك (partision magic)درايو هاي موجود رو ديدم ولي فقط درايو cموجود بود با يه فضاي پارتيشن نشده.

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

با پارتيشن مجيك ممكنه ولي بك اپ بگير .

آخر فروم باز Hazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوست عزيز من يه windows xp تو درايو c داشتم ومي خواستم 98 بريزم و ويندوز 98 اولين پارتيشن رو براي نصب انتخاب مي كنه من هم درايو cرو از تو dosفرمت كردم بعد 98 رو ريختم (همه درايوهاي من ntfsبود) تو 98 فقط درايوي fat ساختخ شده بود وبقيه درايوهاي هارد موجود نبود
    خوب داداش ويندوز 98 فقط با fat كار ميكنه با پارتيشن مجيك كاور بده بقيه داريو ها تو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

12

با پارتيشن مجيك ممكنه ولي بك اپ بگير .
    مي شه يه كم بيشتر توضيح بدي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خوب داداش ويندوز 98 فقط با fat كار ميكنه با پارتيشن مجيك كاور بده بقيه داريو ها تو
    دوست عزيز من پس از نصب پارتيشن مجيك تو ليست پارتيشن ها فقط درايو c رو مي بينم من 98 رو پاك كردم و دوباره توهمون درايو c اكس پي ريختم ولي همون درايو c فقط بود

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •