دوستان من يه ويندوز xp داشتم خواستم 98 بريزم درايو cرو فرمت كردم و ويندوز 98 رو ريختم بعد تو ويندوز 98 فقط يك پارتيشن (c) وجود داره . اگه پارتشين هام پاك شده راهي براي recover داره يا نه
دوستان من يه ويندوز xp داشتم خواستم 98 بريزم درايو cرو فرمت كردم و ويندوز 98 رو ريختم بعد تو ويندوز 98 فقط يك پارتيشن (c) وجود داره . اگه پارتشين هام پاك شده راهي براي recover داره يا نه
به نظر من به جز پارتیشن C که فرمت کردی و به صورت Fat فرمت شده است، بقیه پارتیشن های شما به صورت NTFS می باشد که از ویندوز 98 قابل شناسایی نیست.
حال اگر شما مجددا از درون ویندوز 98 اقدام به نصب XPنمایید و در جایی که سیستم عامل های قبلی را جستجو می کند می توانید نام درایوی که قبلا ویندوز XP بر روی آن نصب بوده را ببینید و مجددا همان ویندوز قبلی را REPAIR نمایید.
اگر دوست ندارید این کار را انجام دهید می توانید از سی دی Hiren'sBootCD استفاده کنید و با استفاده از File Manager های آن که پارتیشن های NTFS رو پشتیبانی می کنند از وجود یا عدم وجود پارتیشن ها مطمئن شوی.
سلام
دوست عزیز
شما سیستمتون هیچ مشکلی نداره
فقط روی سیستم خودت مجددا ایکس پی نصب کن درست می شه
در ضمن ویندوز 98 نمی تونه Ntfs رو پشتیبانی کنه
همین .
دوست عزيز من يه windows xp تو درايو c داشتم ومي خواستم 98 بريزم و ويندوز 98 اولين پارتيشن رو براي نصب انتخاب مي كنه من هم درايو cرو از تو dosفرمت كردم بعد 98 رو ريختم (همه درايوهاي من ntfsبود) تو 98 فقط درايوي fat ساختخ شده بود وبقيه درايوهاي هارد موجود نبود
دوست عزيز من هم از تو dosوهم با استفاده از پارتيشن مجيك (partision magic)درايو هاي موجود رو ديدم ولي فقط درايو cموجود بود با يه فضاي پارتيشن نشده.
با پارتيشن مجيك ممكنه ولي بك اپ بگير .
خوب داداش ويندوز 98 فقط با fat كار ميكنه با پارتيشن مجيك كاور بده بقيه داريو ها تو![]()
مي شه يه كم بيشتر توضيح بدي![]()
دوست عزيز من پس از نصب پارتيشن مجيك تو ليست پارتيشن ها فقط درايو c رو مي بينم من 98 رو پاك كردم و دوباره توهمون درايو c اكس پي ريختم ولي همون درايو c فقط بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)