تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: ADO.Net در #C

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض ADO.Net در #C

سلام.
    عیدتون مبارک.
    به درخواست یکی از دوستان این متن رو نوشتم. اما چون سوال خوبی بود به عنوان پست در این forum گذاشتمش.
    فکر میکنم همگی درباره database ها و اهمیتشون آگاهی داشته باشن. نکته ای که در رابطه با database
    همیشه وجود داره و مطرح میشه ارتباط یک DB با یک interface هست. نحوه اتصال به DB و خوندن اطلاعات از
    اون. این ارتباط با وجود چهارچوب .Net بسار راحت شده و برخلاف MFC وADO ActiveX
    به سرعت میشه با یه DB در ارتباط بود.
    در مورد ADO.Net مقاله ها و کتاب های فوق العاده خوبی وجود داره که اهمیت ADO و اینکه از چه بخش هایی
    تشکیل شده رو نشون میده. این مقاله یک روش سریع برای ارتباط با یک DB در Access رو نشون میشه.
    کلاس های مورد استفاده OleDbConnection و OleDbCommand و OleDbDataReader هستند.
    همین طور که از اسم این سه کلاس مشخص هست از اولی برای ارتباط از دومی برای دستورات و از سومی
    برای خوندن اطلاعات استفاده میشه. هرکدوم از این کلاس ها شامل متودها و خصوصیات مختلفی هست که
    برای یک ارتباط استفاده میشه. برای درک بهتر از کار هرکدوم از کلاس ها بهتره در مورد ADO.Net مطالعه بشه.
    (کلاس ها در ADO.Net به دو بخش کلی تقسیم میشن DataProvide و DataSet که در مورد هر کدوم مطالب
    زیادی وجود داره که از این مقاله خارج هست.)
    توضیحاتی که داده میشه بسیار کوتاه و مختصر هست :
    اولین کاری باید انجام بدیم این هست که با DB مورد نظر ارتباط بر قرار کنیم. باید بدونیم که مثلاDB در کجا قرار
    داره و یا از چه Provider ی استفاده میشه. برای این کار از کلاس OleDbConnection استفاده میکنیم.
    با استفاده از OleDbCommand از دستورات مورد نظرمون در SQL استفاده میکنیم و بعدش با استفاده از
    OleDbDataReader میتونیم اطلاعات مورد نظر رو بخونیم.
    کد زیر این کار رو نجام میده :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میبینید که به سرعت میتونیم کدی برای ارتباط با DB بنویسیم. ممکنه بخوایم با خوندن اطلاعات از DB اون رو در
    یک file ذخیره کنیم. در این صورت هم کافیه از کلاس File و StreamWriter استفاده کنیم.
    که برنامه به این شکل در میاد :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اساس ارتباط همیشه به این شکل هست. البته این مثال خیلی خیلی ساده بود. اما برای شروع خیلی خیلی
    مفید هست و میشه گفت یه مقدمه ی ساده برای شروع کار با ADO.Net .
    فکر میکنم کد واضح باشه. ولی هرجا نیاز به توضیح داشت اطلاع بدید تا در موردش با هم صحبت کنیم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    از ReadXML, WriteXML استفاده كردم و تقريبا كارم حل شد
    فقط 1 مشكل پيش اومد ، اينكه در دو تا از جدولها از Identity استفاده كردم و زماني كه ميخوام
    اطلاعات رو داخل جدول بريزم اين اجازه را به من نميده
    حتي از دستور SET Identity Table OFF هم استفاده كردم ولي بازم جواب نميده
    1 راه حل به من بگيد تا فردا بيشتر وقت ندارم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوباره سلام.
    فکر کنم خیلی وقته از سوالتون میگذره. مشکل حل شد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    حل شد ولي به سختي
    اگه راه حلش رو ميدونيد، برام بگيد دوست دارم بدونم شايد با كاري كه خودم انجام دادم فرق داشته باشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوستان من برای ییرون کشیدن سطر خاصی از دیتابیسم اول اطلاعاتمو داخل دیتا گرید میارم بعد چک میکنم درواقع فقط بلدم
    اطلاعاتمو به صورت دیتا ست برگردونم اگه میشه برگردوندن به صورت متغیر رو توضیح بدید ممنون میشم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه aram24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با سلام میشه در مورد کلیه کارهای انجام شده(Inser , Delete , Update, ... ) در یک بانک اطلاعاتی همراه با کد توضیح بدید لطفا توی SQL SERVER باشه با تشکر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام میشه در مورد کلیه کارهای انجام شده(inser , delete , update, ... ) در یک بانک اطلاعاتی همراه با کد توضیح بدید لطفا توی sql server باشه با تشکر
    اینا ربطی به ado خیلی پیدا نمیکنه مفاهیم پایه ای دیتا بیس و sql هست و البته خیلی ساده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •