سلام دوستان
بالاخره تصمیم گرفتم ام پی فور بخرم بین مارک کریتیو ومارشال موندم کسی راجع به مدلهای x720وx710 اطلاعی داره اگر سریعتر پاسخ بدین عالیه چون خیلی دلم می خواد توی تعطیلات بخرم![]()
![]()
![]()
از همه تون سپاسگزارم
سلام دوستان
بالاخره تصمیم گرفتم ام پی فور بخرم بین مارک کریتیو ومارشال موندم کسی راجع به مدلهای x720وx710 اطلاعی داره اگر سریعتر پاسخ بدین عالیه چون خیلی دلم می خواد توی تعطیلات بخرم![]()
![]()
![]()
از همه تون سپاسگزارم
مرگ من زود جواب بدین
اینم دو تا لینک مربوط به مارشال قیمت حول وهوش 160-170هزار تومن بیشتر از اینم نمیخوام بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یه سوال دیگه من باید گوشیمو عوض کنم به نظرتون بهتره صبر کنم پولم بیشتر بشه یه گوشی بگیرم که کار یه ام پی فور رو بکنه ؟!!
اصلا از گوشی میشه مثلا برای دیدن فیلم سینمایی فیلم درسی استفاده کرد ؟آخه من ام پی رو به این منظور میخوام
Last edited by مهدی58; 25-03-2007 at 21:44.
وای خودمو خفه کردم از بس پرسیدم آخه ای کیو کم کم سوالاش یادش میاد
برام مهمه که بتونم کتابهای درسی رو هم بخونم (ای بوک) ایا فورمت خاصی از تکست رو میخونن یا قابلیت تبدیل دارن؟ حالا کدوم گوشی همراه این سرویسها رو میده؟
مهدس جان اول اینو بودن که کفیت دستگاه mp4, pmp, mp3 palyer خیلی تو پخش سر تر از موبایل هست
تو گوشی میتونی divx بینی ولی کیفیت mp4 با lcd دونیم اینچ یچیز دیگست
این سایت ببین دستگاهاش خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من 1 موبایل بلوتوث معمولی بگیر با 1 دونه mp4یاpmp
Last edited by mpeg; 26-03-2007 at 02:43.
سلام
jdxکسی موافقش نیست مارشال چی من رفتم تو کف اون راستی قیمت divx چنده؟ فرق mp4 با pmp چیه
ام پگ جان دستت درد نکنه؟
ببینم میشه منو به ارزوم برسونین
یه سوال دیگه :1)با یک گیگ حافظه ام پی فور چند ساعت فیلم با فورمت خودش جا میده ؟
2)دوستان من میخوام فیلم سینمایی باهاش ببینم این امکان داره یا فقط کلیپای کوتاه مثل شو ساپورت میکنه؟
3)با گوشی هم میشه فیلم سینمایی دید (حداکثر چند تا فیلم با حافظه گوشی میشه به گوشی داد)
اگه کسی جواب همه سوالت منو بده ثواب زیارت خونه خدا رو می بره بس که من بلا تکلیفم؟الان چند وقته![]()
دوست عزيز در مورد سوال اول شما بايد بگم كه بستگي به فورپلير و فرمتي كه قبول ميكنه داره
مثلا يه فورپلير با فورمت تصويريهsmv فورمت DAT رو كه براي يه فيلم 700 مگابايته به 400 مگابايت تبديل
ميكنه و فور پلير JXDكه فورمت تصويريش ASFهست به 900 مگابايت تبديل ميكنه
درمورد سوال دوم شما بايد بگم كه شما تو يه صفحه ي 2 اينچي چيجوري ميخواي فيلم سينمايي ببيني حالا
اگر زياد اصرار داري بستگي به حافظه دستگاه داره كه در سوال اولتون بهتون در مورد ريختن فايلهاي تصويري
توضيح دادم
و سوال سوم شما:بله باگوشي هم ميشه ديد ولي بايد حافظه ي بالايي داشته باشه و براي انتقال از يه گوشي
به گوشيه ديگه بستگي به حجم فايل تصويري شما و روش انتقال از يه گوشي به يه گوشيه ديگه هست در ضمن
دوست عزيز منظور شما از يه فيلم سينمايي يه فيلم دو سي ديه و اگر هست براي ريختن به فورپلير با سرعتي
كه از كامپيوتر ميشه تو فورپلير ريخت به مشكل بر ميخوريد![]()
موفق باشي
![]()
وای علی جون چقدر خوب جواب دادی انشاالله با راهنماییهات کنکور قبول میشم دکتر میشم جبران مینکم(آرزو بر جوانان عیب نیست)راستش من میخوام فیلم درسی باهاش ببینم نوشته های روی تخته هم خونده بشه روی کامپیوتر تست کردم در سایز مدل x710,x720میشه دید .حالا با این نوع کاربری راهنمایی بیشتری دارین؟
دوستان باور کنید برخی راهنماییهای کوچک شما منو از یک برزخ بزرگ نجات میده مرامی جواب بدین من به فدای مردم با مراممون که تو این یه صفت منحصر به فردن!![]()
![]()
دوست من جفت مدلها يي كه گفتي خوبه و ادم تو تصميم گيري گير ميكنه ولي به نظر من از لحاظ قشنگي
مدل x720 بد نيست ولي از لحاظ كارايي مدل X710 بهتره بازم ببينيم نظر بقيه ي دوستان چيه ؟؟؟(mpeg)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)