سلام
من شنيده ام كه برداشتن مموري از روي گوشي وقتي كه گوشي روشن است باعث آسيب رسيدن به مموري و گوشي مي شود. آيا اين مساله درست است يا خير؟![]()
سلام
من شنيده ام كه برداشتن مموري از روي گوشي وقتي كه گوشي روشن است باعث آسيب رسيدن به مموري و گوشي مي شود. آيا اين مساله درست است يا خير؟![]()
بعضی از گوشی ها یه خصوصیت دارن به نام هات سوآپ . برای این گوشیا مشکلی پیش نمیاد
من پیشنهاد میکنم.. حتی اگه میشه هم نکنید...من تجربه کردم و دیدم در مدل های متفاوتی این مشکل ایجاد شده مثلا..motorola v3x و یا n70 البته بیشتر به شناس و پیشونی هم... مربوط است....
منم گوشی سامسونگ دی 600 رو که این امکان بهش دادند (Hot change) بعد از 15 تا 20 بار تعویض مموری گوشی قفل کرد و فقط هم با بیرون اوردن باطری ریست شد
گوشي هايي مثل n70 رو وقتي مي خواهيم مموري شو در بياريم بايد دكمه خاموش روشن كردنو يك بار سريع بزنين و از منويي كه مياد remove memory card رو بزنيد اونموقع هرچي برنامه هست كه با مموري خونده ميشه رو close مي كنه و پيغام مي ده مموري رو دربيارين. بعضي گوشي ها مثل 6680 وقتي در مموري رو باز مي كنين خودش اين گزينه رو فعال مي كنه . اگه هم حجم اطلاعت زياد بود و شما فرصت close شدن به اون ندادين restart مي كنه گوشي رو تا موقع restart شدن مموري رو در بيارين.
من رو گوشی های سونی اریکسون (ک750 دبلیو 810 و ک800 ) این کار رو میکنم و هنوز مشکلی ندارم
رو n70 همين گزينه مياد ولازم نيست كه كاري بكنيد
من كه هميشه در حالت روشن مموري رو از n70 در ميارم و تا حالا مشكلي پيش نيومده
مثلا مسیر مسیج هاتون برنگشته تو مموری گوشی؟رو n70 همين گزينه مياد ولازم نيست كه كاري بكنيد
من كه هميشه در حالت روشن مموري رو از n70 در ميارم و تا حالا مشكلي پيش نيومده
من هم که با گوشی دی820 و برادرم با گوشی دی900 شاید تا حالا N بار مموری رو به این ترتیب عوض کردیم ولی هیچ مشکلی پیش نیومده.
ممنون از همه دوستان
نكته اي كه هست اينه كه تقريبا همه تجارب شخصي خودشونو بيان كردن اما آيا كسي يك منبع معتبر داره كه تاييد كننده اين مساله باشه
اين رو به اين خاطر مطرح مي كنم كه به عنوان مثال همه مي دونن كه كابلهاي كامپيوتر رو نبايد وقتي كامپيوتر روشنه از اون جدا كرد يا بهش وصل كرد اما تقريبا همه اين كار رو ميكنن و هيچ اتفاقي نمي افته. من خودم هم بارها اين كار رو انجام دادم اما يه دفعه كه مي خواستم يه كابل رو به كامپيوتر وصل كنم مادربرد سوخت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)