تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 16

نام تاپيک: برداشتن مموري از گوشي روشن

داره خودمونی میشه Character's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    accessory memory

پيش فرض برداشتن مموري از گوشي روشن

سلام
    من شنيده ام كه برداشتن مموري از روي گوشي وقتي كه گوشي روشن است باعث آسيب رسيدن به مموري و گوشي مي شود. آيا اين مساله درست است يا خير؟

آخر فروم باز Farbod_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    NeT

پيش فرض

بعضی از گوشی ها یه خصوصیت دارن به نام هات سوآپ . برای این گوشیا مشکلی پیش نمیاد

آخر فروم باز GsM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من پیشنهاد میکنم.. حتی اگه میشه هم نکنید...من تجربه کردم و دیدم در مدل های متفاوتی این مشکل ایجاد شده مثلا..motorola v3x و یا n70 البته بیشتر به شناس و پیشونی هم... مربوط است....

اگه نباشه جاش خالی می مونه dkhx2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    جنوبی ترین نقطه استان فارس

پيش فرض

من پیشنهاد میکنم.. حتی اگه میشه هم نکنید...من تجربه کردم و دیدم در مدل های متفاوتی این مشکل ایجاد شده مثلا..motorola v3x و یا n70 البته بیشتر به شناس و پیشونی هم... مربوط است....
    منم گوشی سامسونگ دی 600 رو که این امکان بهش دادند (Hot change) بعد از 15 تا 20 بار تعویض مموری گوشی قفل کرد و فقط هم با بیرون اوردن باطری ریست شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed2004_70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    s h i r a z

پيش فرض

گوشي هايي مثل n70 رو وقتي مي خواهيم مموري شو در بياريم بايد دكمه خاموش روشن كردنو يك بار سريع بزنين و از منويي كه مياد remove memory card رو بزنيد اونموقع هرچي برنامه هست كه با مموري خونده ميشه رو close مي كنه و پيغام مي ده مموري رو دربيارين. بعضي گوشي ها مثل 6680 وقتي در مموري رو باز مي كنين خودش اين گزينه رو فعال مي كنه . اگه هم حجم اطلاعت زياد بود و شما فرصت close شدن به اون ندادين restart مي كنه گوشي رو تا موقع restart شدن مموري رو در بيارين.

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

من رو گوشی های سونی اریکسون (ک750 دبلیو 810 و ک800 ) این کار رو میکنم و هنوز مشکلی ندارم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

گوشي هايي مثل n70 رو وقتي مي خواهيم مموري شو در بياريم بايد دكمه خاموش روشن كردنو يك بار سريع بزنين و از منويي كه مياد remove memory card رو بزنيد اونموقع هرچي برنامه هست كه با مموري خونده ميشه رو close مي كنه و پيغام مي ده مموري رو دربيارين. بعضي گوشي ها مثل 6680 وقتي در مموري رو باز مي كنين خودش اين گزينه رو فعال مي كنه . اگه هم حجم اطلاعت زياد بود و شما فرصت close شدن به اون ندادين restart مي كنه گوشي رو تا موقع restart شدن مموري رو در بيارين.
    رو n70 همين گزينه مياد ولازم نيست كه كاري بكنيد
    من كه هميشه در حالت روشن مموري رو از n70 در ميارم و تا حالا مشكلي پيش نيومده

پروفشنال !As@d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Vavan

پيش فرض

رو n70 همين گزينه مياد ولازم نيست كه كاري بكنيد
    من كه هميشه در حالت روشن مموري رو از n70 در ميارم و تا حالا مشكلي پيش نيومده
    مثلا مسیر مسیج هاتون برنگشته تو مموری گوشی؟

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

من هم که با گوشی دی820 و برادرم با گوشی دی900 شاید تا حالا N بار مموری رو به این ترتیب عوض کردیم ولی هیچ مشکلی پیش نیومده.

داره خودمونی میشه Character's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    accessory memory

پيش فرض

ممنون از همه دوستان
    نكته اي كه هست اينه كه تقريبا همه تجارب شخصي خودشونو بيان كردن اما آيا كسي يك منبع معتبر داره كه تاييد كننده اين مساله باشه
    اين رو به اين خاطر مطرح مي كنم كه به عنوان مثال همه مي دونن كه كابلهاي كامپيوتر رو نبايد وقتي كامپيوتر روشنه از اون جدا كرد يا بهش وصل كرد اما تقريبا همه اين كار رو ميكنن و هيچ اتفاقي نمي افته. من خودم هم بارها اين كار رو انجام دادم اما يه دفعه كه مي خواستم يه كابل رو به كامپيوتر وصل كنم مادربرد سوخت.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •