تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 40

نام تاپيک: آیا ایرانسل هم راه تالیا را در پیش گرفته است؟

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض آیا ایرانسل هم راه تالیا را در پیش گرفته است؟

توی انجمن خوندم به نقل از مصلایی مدیر روابط عمومی ایرانسل که تعرفه خارج از شبکه ایرانسل 76 است به نظر من که ایرانسل از قبل برنامه ریزی کرده بود که با هزار دوز کلک چهار تا مشتری بدبخت جمع کنه بعد پول خون باباشو به ازای هر یک دقیقه مکالمه از مشتری نگون بخت بگیره !!!!
    شب بخیر ایرانسل

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

نه هنوز همان 50 تومان هست و این موضوع 76 تومان فعلا تصویب نشده و خیلی هم بعیده اجرا بشه .

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

توی انجمن خوندم به نقل از مصلایی مدیر روابط عمومی ایرانسل که تعرفه خارج از شبکه ایرانسل 76 است به نظر من که ایرانسل از قبل برنامه ریزی کرده بود که با هزار دوز کلک چهار تا مشتری بدبخت جمع کنه بعد پول خون باباشو به ازای هر یک دقیقه مکالمه از مشتری نگون بخت بگیره !!!!
    شب بخیر ایرانسل
    حداقل همون پستی رو هم که دیدین کامل میخوندینش، نوشته یک طرحه !!!
    در ضمن تالیا کجا ایرانسل کجا !!!

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بیشتر افرادی که از ایرانسل استفاده میکنند به خاطر ارزونیشه مهمترین مسایل هم 1-پول قبضشون کم بیاد 2-آنتن دهیش خوب باشه دیگه نسل 2.75 و فناوری edge , پهنای باند تا فلان مگابایت و اینکه شریک ایرانسل انگلیسی هست نمیدون چیه
    از لحاظ تعرفه داخل شهری کدم به صرف تره ؟اون هایی که دولتی دارند میگن داخل شهری با دولتی به صرفه؟اگر مخابرات تعرفه داخل شهری کمتر از ایرانسله یه پول اضافی مثل خدمات مخصوص که فقط شماره یارو میندازه رو گوشیت یا وقتی که اولین زنگ بخوره مکالمه حساب میشه میگیره در صورتی که ایرانسل هزینه اضافی نمیگیره بازم با این احوال کدوم اپراطور به صرفه؟ ایرانسل یا دولتی؟

Banned Silwestern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه قرار بشه 76 دیگه عمرن مردم نمیخرن و این یعنی خودکشی ایرانسل

ملت ما رو دوزار پول حساسه... مثلا تو فامیل ما به هرکی میگم بابا تعرفه زیاد فرقی نداره واسه 5 تومن میگه گرونتره و سرسام آور !!!!

همینطور که الان یه خورده گرونتره و آنتن دهی نداره مردم رغبتی برای خرید ندارن

ملت واسشون آنتن دهی مهم نیست ( اکثر مردم ) فقط میخوان 912 باشه بندازن رو کمرشون بگن موبایله

نه اینرنت مهمه نه کیفیت صدا این چیزا ...حالا اگه بشه 76 تومن من که طرفدار ایرانسل هستم قبول نمیکنم و خطمو میفروشم چون ما که خیری از این اینترنت بی سرعت ندیدیم...کیفیت صدا هم که خیلی ملاک نیست

مطمئن باشین که 76 نمیشه
    اگه بشه هیشکی استقبال نمیکنه

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

بابا دوستان عزیز، این طرح رد شده. این هم لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی با این کار ازشون بدم اومد. کلاً با همین پیشنهاد خودشون رو نشون دادن.

داره خودمونی میشه alirp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

حال شما بگوييد اينو چي ميشه اسمشو گذاشت (حماقت براي ما ،نامردي ،بي انصافي براي آنها)
    لطفا نگوييد که هنوز تصويب نشده ولي هممون ميدونيم که با اين عمل ميخواهن به قول معروف مزه دهن مشترکين نگون بخت را بچشن بايد بدانيم استقبال کنندگان از سيم کارتهاي ايرانسل اکثرا از قشر کم درآمد جامعه هستند و روا نيست چنين کلاه گشادي در کنار ديگر مشکلات وديگر کلاهها بر سر اين قشر برود متاسفانه من يکي خودمو براي اينکه باعث خريد اين نوع سيم کارت براي خودم وبراي 7،8 نفر از دوستان وآشنايان شدم، مقصر ميدانم وعذاب وجدان دارم .و ميدانم ديگر دوستاني که ايرانسلي شده اند نيز بعد از شنيدن اين خبردل آشوب خواهند گرفت .
    ولي در کنار اين حرف وخبر نبايد بي تفاوت گذشت بايد به اين خبر از همين الان واکنش نشان داد متاسفانه ايرانسل با اين خبر نشان داده با اين نوع تبليغات انجام گرفته ومجاني بودن امروزي بعضي از خدمات ،که آن هم يک خط در ميان کار ميکند خيال تلافي اين خدمات را در آينده در سر دارد ويا به قولي ( دانه روي تور دام ميريزد ) بايد از طريق اي ميل ، تلفن ، sms ، سازمان تنظيم مقررات ، رسانه ها به اين امر اعتراض کرد بخصوص افرادي راکه خيال خريد اين نوع سيم کارت را دارند را فعلا از اين کار منصرف کرد. به ايرانسل بايد نشان داد که اين مشترکين هستند که آنها راسرپا نگه ميدارندواين آنها هستند که به مااحتياج دارند.من که به سهم خودم اين خبررا در وبلاگهاي مختلف منعکس خواهم کرد و به محض بازشدن مراکز مربوطه و خود ايرانسل اعتراض خود را اعلام ميکنم .براي اطلاع دوستان بايد بگويم که ايرانسل به برنامه هاي اعلام شده خود عمل نکرده وعقب مانده و زيرفشار است ،براي همين است که چپ وراست تمهيدات تشويقيش گل کرده ، يک مقدار که در اثر واکنش به اين خبر فروشش کم شد ميفهمد که نميشود با اين خلاف عهد کردن ها با مشترکيني که به آنها اعتماد کرده اند شوخي کرد آن هم به اين زودي ،که خرشان هنوز به اول پل هم نرسيده است.
    فکر فروختن خط چه فایده دارد وقتی این قضیه حتی با کمتر از این قیمت تصویب بشه ومنتشر بشه همه فروشنده اند وخریداری وجود ندارد، باید ایستاد و اعتراض کرد
    پيشاپيش از واکنش تمام دوستان ممنون هستم
    Last edited by alirp; 28-03-2007 at 08:31. دليل: تصحیح

داره خودمونی میشه alirp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با این نشانی و تلفنها وای میل تماس بگیرید و هر گونه اعتراض خود را به عملکرد ایرانسل ابراز نمایید

آدرس: تهران، خيابان شهيد بهشتي، خيابان سهند، نبش كوچه كوروش، پلاك 15، سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي

صندوق پستي:

4415 - 15598

شماره تماس:

88114342
    88113307

دورنگار:

8462155

پست الكترونيكي:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by alirp; 28-03-2007 at 08:53.

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

فکر کردید فقط ایرانسل می خواد بالا ببره ! این کار ایرانسل نبوده ، چون اپراتور دولتی می خواد افزایش قیمت بده ، دولت به ایرانسل هم گیر داده که بالا ببره .

تازه فرض هم اینکه بخواد بالا ببره ، پس این خدمات رو کی داره به ما می ده ، اینترنت و ام ام اس و هزار فناوری جدید که خوابشو ما ایرانیا می دیدیم و حالا ایرانسل اونا رو به واقعیت تبدیل کرده .
    تازه اومدن ایرانسل اپراتور دولتی رو هم به تکاپو انداخته ... اگه ایرانسل نمی اومد وضع اپراتور اولی ها همینی که هست می موند .

در آخر اینکه اگه بخواد زیاد کنه حقشه ، چون من و شما بریم از ساری زنگ بزنیم اهواز بعد 50 تومن بدیم ! خوب دیگه چی واسه ایرانسل می مونه !؟!؟!؟!

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

فکر کردید فقط ایرانسل می خواد بالا ببره ! این کار ایرانسل نبوده ، چون اپراتور دولتی می خواد افزایش قیمت بده ، دولت به ایرانسل هم گیر داده که بالا ببره .

تازه فرض هم اینکه بخواد بالا ببره ، پس این خدمات رو کی داره به ما می ده ، اینترنت و ام ام اس و هزار فناوری جدید که خوابشو ما ایرانیا می دیدیم و حالا ایرانسل اونا رو به واقعیت تبدیل کرده .
    تازه اومدن ایرانسل اپراتور دولتی رو هم به تکاپو انداخته ... اگه ایرانسل نمی اومد وضع اپراتور اولی ها همینی که هست می موند .

در آخر اینکه اگه بخواد زیاد کنه حقشه ، چون من و شما بریم از ساری زنگ بزنیم اهواز بعد 50 تومن بدیم ! خوب دیگه چی واسه ایرانسل می مونه !؟!؟!؟!
    درسته ایرانسل فناوری های جدیدی رو عرضه کرده ولی نباید از طریق بالا بردن تعرفه هاش اینکارو بکنه-همینکه این خدمات رو با تعرفه پایین میداد میتونست یکساله به اندازه 12 سال کار مخابرات مشتری جمع کنه -تو کشور های اروپایی همین خدمات با تعرفه پایینتر میدین حالا تعرفه مکالمه تو ایران بالا هست اگر بره بالاتر چه فایده؟
    هر گونه افزایش تعرفه از نظر ما مشتریان ایرانسل ممنوع است نظر شما چیه؟

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •