با سلام
من برنامه ای می خوام که بتونه شماره هایی که بهش میدم دریافت sms اونها را مسدود کنه و اس ام اس از اون شماره ها برام نیاد یا نشون نده
با تشکر
منتظر هستم
با سلام
من برنامه ای می خوام که بتونه شماره هایی که بهش میدم دریافت sms اونها را مسدود کنه و اس ام اس از اون شماره ها برام نیاد یا نشون نده
با تشکر
منتظر هستم
سلام...برنامه MUM sms...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونید واسش تعیین کنید فلان شماه وقتی sms میاد ازش یه متنی رو نشون بده...یا هیچی نشون نده...واسه اینکار مونیتورینگ باید on باشه...
با این نرم افزار اگه به شماره ای sms بدید و اون شماره جزء black list نرم افزار باشه ، تو send نشون نمیده sms رو...
اگه تو خود نرم افزار برید این sms ها رو قفل دار میبینید...میتونید هر وقتم خواستید از حالت قفل درشون بیارید..
مرسی
خیلی دنبالش می گشتم
خیلی خیلی ممنون
دوست عزیز
این برنامه وقتی که sms میاد زنگ sms به صدا در میاد
برنامه ی دیگه ای نیست تا زنگ هم نزنه
یعنی اصلا نفهمم که sms اومد
یه برنامه هست به اسم black baller... واسه فیلتر کردن تماس و اس ام اس...یه گزینه هم داره واسه mute کردن صدای sms و mms... ببین این به دردت میخوره...
من خودم تستش نکردم...
یه کار دیگه هم میتونی انجام بدی...یه نرم افزار هست که برای هر contact یه زنگ واسه sms میتونی قرار بدی...اسمش فکر کنم اینه...David Siorpaes SMSAlert ...رو 7610 کار نمیکنه...رو نوکیا ورژن 3 هم کار نمیکنه...رو 6630 تا اونجایی که میدونم خوب کار میکنه...گوشی شما چیه؟؟؟اگه این برنامه رو گوشیت اجرا بشه و خوب کار کنه مشکلت حل میشه فکر میکنم...
یه نرم افزار دیگه هم واست پیدا کردم...این 100 % کار میکنه...خودم روی 7610 امتحان کردم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان
ممنون
من که استفاده کردم![]()
مرسی
تستش میکنم
گوشیم هم 6630 هست
این برنامه خیلی قوی هست
حتی تماس ها و تماس هایی که شماره ی اونها رو هم نیفته فیلتر می کنه
فقط این نسخه ی شما کار نکرد
نسخه ی 2 اون رو دانلود کردم خیلی عالی هم جواب داد فقط کرکشو ندارم
نسخه ی کامل 2 اون ررو کسی نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)