با سلام
من می خواهم رزولوشن کامپیوترم را با استفاده از فلش یععنی وقتی که فلش اجرا می شود تغییر کنه ضمنا نمی خواهم از برنامه بیلدر استفاده کنم
با تشکر از شما دوستان عزیز
با سلام
من می خواهم رزولوشن کامپیوترم را با استفاده از فلش یععنی وقتی که فلش اجرا می شود تغییر کنه ضمنا نمی خواهم از برنامه بیلدر استفاده کنم
با تشکر از شما دوستان عزیز
رزولیشن کامپیوتر !!!!!
فکر نکنم همچین کاری رو بشه با فلش کرد ....
..... موفق باشی .....
M A T I N جان یعنی باید بی خیال بشم
یا نه شاید بشه یه کاری رو کرد
درسته Action Script خیلی قدرتمنده ولی این زبان برای این جور کار ها نیست .....
شاید بشه با نرم افزار های کمکی ( third-party ) یه کاری کرد .... یا میتونی از یه زبان دیگه استفاده بکنی ....
حالا عوض کردن رزولیشن کامپیوتر با فلش به چه دردی میخوره ؟
....موفق باشی.....
ممنون M A T I N جان
اول از اینکه در این زمینه منو کمک کردی متشکرم
ثانیا M A T I N جان این برنامه های third-party که معرفی کردین چیه و یه نمونه از این نوع معرفی کنین
ثالثا من تغییر زرولوشن را برای برنامه فلشی که ساخته ایم می خوام به کار ببرم چون این برنامه در رزولوشن 1024*768 کار میکنه حالا اگه سیستمی غیر از این رزولوشن باشه ناقصه وبد نشون میده
خواهش میکنماول از اینکه در این زمینه منو کمک کردی متشکرم
مثلا تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند تا third-party هست .....ثانیا M A T I N جان این برنامه های third-party که معرفی کردین چیه و یه نمونه از این نوع معرفی کنین
کارشون هم اینکه بعضی از کار هایی که با فلش نمیشه یا سخته رو انجام بدن .....
ولی مطمعا نیستم که بتونن اون کاری که شما خواستی رو انجام بدن ....
الان دیگه رزولیشن بیشتر کامپیوتر ها یا 1024*768 هست یا بالا تر ....ثالثا من تغییر زرولوشن را برای برنامه فلشی که ساخته ایم می خوام به کار ببرم چون این برنامه در رزولوشن 1024*768 کار میکنه حالا اگه سیستمی غیر از این رزولوشن باشه ناقصه وبد نشون میده
ولی من پیشنهاد میکنم رزولیشن فایلت رو پایین تر بیاری ( مثلا 600*800 عالیه )
برای رزولیشن های بالا تر از 1024*768 هم میتونی با
کاری کنی که فایلت فقط با همون 1024*768 نشون داده بشه ....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.....موفق باشی.....
change screen resolution with flash
خوشم اومد....مثل خودمی به یه جا راضی نیستی ....
من هم هر روز به اون سایته سر میزنم ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم یه جورایی راست میگه ...
alikarimian جان خوب با دستور پايين فلشت رو فول اسكرين كن و خودت و راحت كن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مهران جان ایشون منظورشون این بود که اگه یه نفر مثلا رزولیشنش 600*800 بود و فایل 1024*768 ایشون رو اجرا کرد
وقتی فایل رو اجرا کرد طوری بشه که رزولیشن کامپیوترشون هم همون 1024*768 بشه ....
این جوری که شما گفتی باز هم با همون 600*800 نشون میده ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)