سلام دوستان
میخوام بدونم من اگه بخوام مدرک mcsd.net رو بگیرم باید چه شرایطی داشته باشم (مبتدی ام میتونم؟) کلاس داره؟ کلی دیگه ...
بعد اگه ممکنه یه مرکزی که تو تهران این کار رو انجام میده معرفی کنید
سلام دوستان
میخوام بدونم من اگه بخوام مدرک mcsd.net رو بگیرم باید چه شرایطی داشته باشم (مبتدی ام میتونم؟) کلاس داره؟ کلی دیگه ...
بعد اگه ممکنه یه مرکزی که تو تهران این کار رو انجام میده معرفی کنید
سلام دوست عزيز شما مي تواني مدرك ,mcsd.net بگيري .
محدوديت سني نداره.
كلاس داره حتا در تهران.
فرقي نداره مبتدي هستي يا حرفه اي بلكه بايد در موقع امتحان سوالاتي كه مايكروسافت نوشته رو حل كني و جواب بدي و عملي نشان بدي.
براي اينكه بتواني از پس سوالات مايكروسافت بر بيايي با يك كتاب هم ميتواني البته فقط كتاب مايكروسافت mcsd.net ولي اگر با خواندن كتاب كارت حل نمي شه به يكي از كلاس ها برو و عملي ياد بگير.
شرايط هم بگم كه از نظر سن كه آزاده از نظر امتحان هم آزاده يعني همين الان شما مي تونين بريد براي امتحانات mcsd.net ثبت نام كنين و برين امتحان بدين .
با اجازه
دستت درد نکنه که زود جواب دادی
شما جای خاصی رو برای آموزشش میشناسی به من هم معرفی کنی؟
شهریه هم اگه میدونی حدودا بگید!
سلام تکنیک برتر
مدرکش تو ایران ارزش داره ؟
سلام رفقا
این مدرک عالیه اما هم کتاباش هم ازمونش خیلی گرونه.
در ضمن هم کتاباش هم ازمونش به زبان انگلیسیه یعنی کسی که می خواد این مدرک رو بگیره باید هم مایع دار باشه هم زبانش فول باشه.
در رابطه با خرید کتاب هاش
به نظر من ارزون ترین جا که کیفیت کا فی رو هم داره کتاب فروشی مهدی (عج) توی بازار بزرگ کتاب . م انقلاب (تلفن:66487517) هم ارزونه هم با کیفیت.
در ضمن به نظر من بهترین استاد در این زمینه توی تهران (البته)استاد حسینی هستش که توی اموزشگاه Mit تدرسی می کنه و تا جایی که من می دونم ایشون توی این مبحث و مبحث دیتا بیس از اساتید مجتمع فنی تهران خیلی بهتر هستند.
ایز ایران هم کلاسی به نام Mcsd.net نداره.
البته شهریه های MIT :
Core 1:windows based application = 160,000T
Core 2:Web Baed application = 175,000T
Core 3:XML web Services... =160,000T
core 4 =Solution Architecture = 160,000T
Elective:SQL:160,000T
تلفن اموزشگاه : 88433646
ادرس:خ بهشتی-بین سهرودی و اندیشه ی یکم -پلاک 92 ط اول
آقا دست شما هم درد نکنه مرسی از راهنماییتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)