سلام دوستان
همون اوایل که N93 اومده بود بازا 830 تومن خریدم. 2هفته پیش از دستم افتاد پایین، دیگه صدا رد و بدل نمیشه
فرستادم شرکت میگن قطعاش و ایران نیست
گوشی هم دست خودشونه
یعنی دیگه گوشی بی گوشی؟![]()
سلام دوستان
همون اوایل که N93 اومده بود بازا 830 تومن خریدم. 2هفته پیش از دستم افتاد پایین، دیگه صدا رد و بدل نمیشه
فرستادم شرکت میگن قطعاش و ایران نیست
گوشی هم دست خودشونه
یعنی دیگه گوشی بی گوشی؟![]()
خداییش ضد حاله![]()
دوست عزیز, اینجوری هم نیست که قطعاتش تو ایران نباشه! اگه قطعاتش تو ایران نیست پس چرا تعمیرگاه گوشیتو پذیرش کرده! همون اول بهت میگفت و گوشیتو پس میداد!
اولا حتما برو گوشیتو همونجوریشو تحویل بگیر!
ثانیا ببر بده به نمایندگی نیا یا ایراتل
اینم بگم که دو جور نمایندگی داریم یکیش فروشه یکیش تعمیر! شما بده نمایندگی تعمیر یکی از این دو تا شرکت!
سلام دوستان
من گوشی رو دادم به همون مغازی ای که ازش خریدم
اون فروشنده هم فرستاد شرکت!
بعد از یک هفته که رفتم گفت شرکت گفته قطعش تو ایران نیست
(البته فروشنده هم آشنا هست)
اگه فک و فامیلی تو اروپا داشته باشی مطمعن باش که کارت حل شده. که حتما بااید داشته باشی.
فامیل هات هم اگر نبودند میتونی از طریق شرکتهای واردات و صادرات اقدام کنی.
چون واقعا حیفه که نشه از این گوشی استفاده کرد عزیز دل.
بهت قول می دم که خود شرکت از اروپا قطعه رو میگیره و عوض می کنه
گارانتی چیه؟
هی من می گم از این گوشت کوب ها نخرید باز برسد بخرید ... البته بعید می دونم قطعه ش تو ایران نباشه تو ایران همه چی هست من تضمین می دم !!
موفق و پیروز باشید
جاوید
خیلی ببخشیدا ولی چون آشناست تو رو اونجوری از سرش وا میکنه! من خودمم موبایل فروشم! خودت اقدام کن!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vbmenu_register("postmenu_952488", true);
نه تو اروپا فامیل اشنا نداریم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vbmenu_register("postmenu_953449", true);
الان که 2هفته یا 3هفته شد که هنوز هیچ خبری نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vbmenu_register("postmenu_953761", true);
خوب چون اشناست نمیتونم خیلی بهش گیر بدم. میگه خودم خبرت میکنم
گوشی رو از تهران برگشت دادن
میگن درست بشو نیست
من چیکار کنمممممممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)