با سلام و تبریک سال نو
یه راهنمایی در مورد باری مدال افتخار 2 می خواستم.
تو قسمتی که داریم تمرین می کنیم،اون اخرش که یه یارو یه چیزایی می گه و هرکس یه کاری می کنه بعد نوبت ما می شه باید چی کار کرد.
با تشکر
با سلام و تبریک سال نو
یه راهنمایی در مورد باری مدال افتخار 2 می خواستم.
تو قسمتی که داریم تمرین می کنیم،اون اخرش که یه یارو یه چیزایی می گه و هرکس یه کاری می کنه بعد نوبت ما می شه باید چی کار کرد.
با تشکر
شما تو قسمت آموزش گیر کردی؟؟؟
خب ببین همه چیکار میکنن تو هم اونکار رو بکن. دقیقا بگو که تو کدوم قسمت هستی ؟
سلام دوست عزيز
من اين بازي رو تا آخرين مرحله رفتم
اگه منظور شما رو درست فهميده باشم شما تو همون قسمت اول كه از ماشين ميياي پايين و يه فرمانده و چند تا سرباز هم از ماشين ميان پايين
تو اين مرحله شما بايد به سمت چپ بريد و تو اتاق يه تفنگ هستش و بايد اونو بردارين و به جاي اولتون يعني جاي فرماندتون برگرديد بعد بايد شما با تفنگتون به كلاه ها و شيشه هايي كه گذاشتند شليك كنيد
اگه مشكلي بود در خدمتيم عزيز
با سلام و درود
عرض کنم که...
بله تو همون قسمت اول که اموزش می دن.ولی اوایلشو رد کردم تو اخرش موندم...
اونجایی که سریازا کنار فرمانده واستادن.....فرمانده به هر کس یه کاری می گی ....به من که می رسه نمی دونم چی کار کنم.
با تشکر فراوان...
سلام دوستان سال نو مبارک
من هم دقیقا در این مرحله آموزش یعنی پایان آن گیر کرده ام.جائی که همه سربازان پس از پایان آموزش به دور فرمانده جمع میشوند.
همچنین در بازی farcry جائی که در کشتی بمب رامنفجر کرده وبعد هلی کوپتر امده و به سمت ما تیراندازی میکند با هیچ چیز هم حتی موشک انداز هم نمیتوان هلی کوپتر را زد و کشتی هم غرق میشود.
لطفا راهنمائی کنید
با تشکر
کــــــــــــــــــــــــ ـــسی نیســــــــــــــــــــــ ــــــــــــت کمـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــک کنـــــــــــــــــــــــ ـــــــه.
ببخشید منظورتون از مدال افتخار 2 کدوم مدال هست؟
1.Medal of honor pacific assault
2.medal of honor spearhead
3.medal of honor breakthrough
اميرجان اسم هاي درست سري مدال اينها هستند :
Medal Of Honnor : Allied Assualt
Medal Of Honnor : BreakThrought
Medal Of Honnor : Pacific Ocean
Medal Of Honnor : Airborne
حالا كدومش ؟
یه نسخه به اسم Medal of honor:Spearhead هم من شنیدم با این حساب میشه 5 تا مدال افتخار داریم،حالا این قسمت تمرینی تو کدوم یکی هست؟؟
اونو من دیدم . اون یه Epansion Pack هستش ( همون بسته مکمل ) . حالا اون هم حساب کن گردش کن .یه نسخه به اسم Medal of honor:Spearhead هم من شنیدم با این حساب میشه 5 تا مدال افتخار داریم،حالا این قسمت تمرینی تو کدوم یکی هست؟؟
حالا دوست عزیز شما کدوم رو داری بازی میکنی و گیر کردی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)