سلام![]()
من نوکیا 3250 دارم رمش هم 1 گیگ هستش و خالیه!یه مشکل داره وقتی یکی برام بلوتوس میکنه مثلا 2مگ !وسطاش میگه فضای خالی ندارم!![]()
جالبش اینجاست که وصل می کنم به pc و 700 مگ موزیک میریزم بدون اینکه بگه جا نداره!
میشه بگید مشکلش چیه؟!
ممنون![]()
سلام![]()
من نوکیا 3250 دارم رمش هم 1 گیگ هستش و خالیه!یه مشکل داره وقتی یکی برام بلوتوس میکنه مثلا 2مگ !وسطاش میگه فضای خالی ندارم!![]()
جالبش اینجاست که وصل می کنم به pc و 700 مگ موزیک میریزم بدون اینکه بگه جا نداره!
میشه بگید مشکلش چیه؟!
ممنون![]()
يه بار مموريت رو ديفرگ كن ببين چطور ميشه من اين كار رو كرديم خوب شد.Defrag ها
خب مشکل اینجاست که بلوتوث رو به حافظه سیم کارت که فکر کنم کلش فقط حدود 10 مگ هست میفرسته
نه حافظه گوشی که 1 گیگ هست
به خاطر همین باید پس از گرفتن هر بلوتوث اون رو به حافظه گوشی منتقل کرد و جای خالی ایجاد نمود
حالا لطفا یکی به من کمک کنه
دو روزه نمیتونم از طریق گوشی sms بفرستم چون هر کلیدی رو میزنی چیز دیگه ای تایپ میکنه همه حروف هم underline شده اند مثلا میخواهی بزنی d میزنه e
و بعد از چند حرف که میزنی علامت سوال ظاهر میشه و ادامه نمیده ضمن اینکه گزینه spell در گوشه سمت چپ ظاهر میشه
با تشکر
خوب شاید حجم فایل زیاد باشه!!!اونوقت چی ؟!
یعنی هسچ راه حلی نداره؟
اتفاقا این سوال خودم هم هست
مکان نما رو ببر رو Inbox بعد Options >settings>Other بعد Memory in use رو بزار روی Memory Card حالا هر چی واست بلوتوس کنن مستقیم میره تو مموری موفق باشی
خوب این مشکل من هم هست یعنی من میخوام فایل های بلوتوث شده رو به مموری انتقال بدم اما چه جوری؟ البته گوشی من ان 70 هست
ممنون
شما دیکشنری گوشیت رو روشن کردی باید از طریق آپشن در محیط مسج اونو خاموش کنی یعنی وقتی داری تایپ میکنی باید دیکشنری رو آف کنی
خوب میشه بگی چه جوری میشه مموری رو دیفرگ کرد؟
ممنون
اینم جواب سوال اول دوستان جای سیو مسجهارو به کارت حافظه تغییر بدین.
Last edited by rami_hemi; 28-03-2007 at 21:01.
بابت روش انتقال بلوتوث به حافظه گوشی ممنون
اما در مورد مشکل فوق توی گزینه های option مربوط به text message
دیکشنری یا موردی مشابه با آن ( واژه نامه ) ندارم بلکه گزینه ها اینهاست:
add recipient
insert tempelate
sending option
-message details
(که شامل زبان فارسی هم نیست!!)writing language
help
exit
که با هیچ یک نمی شود در این مورد کاری انجام داد در حالیکه در گوشی سونی اریکسون یکی از دوستان دیدم که با گزینه واژه نامه به راحتی مشکل قابل حل بود
جاهای دیگر گوشی هم نتوانستم چنین گزینه ای پیدا کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)