تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 22

نام تاپيک: آیا میشه از نرم افزار نصب شده بکاپ گرفت

داره خودمونی میشه ملت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض آیا میشه از نرم افزار نصب شده بکاپ گرفت

دوستان عزیز سلام
    یه نفر هست که یه نرم افزار قطعات ماشین آلات رو سیستم نصب میکنه و سی دی نمیده
    میخوام بدونم اگه این نرم افزار رو نصب کنه راهی هست که از اون کپی گرفت یا نه؟؟

حـــــرفـه ای hakhamanesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    اورجینال کی

پيش فرض

خوب براي اين كار شما بايد از نرم افزار Norton GHost استفاده كنيد...
    شما با استفاده از اين نرم افزار ميتونيد از كل ويندوزتون به همراه كليه نرم افزار هاي نصب شده بر روي اون و همه درايورهاي سخت افزاري نصب شده بر روي اون يه بك آپ بگيريد و هر وقت ويندوزتون به حالت تعطيل دراومد با استفاده از همين برنامه دقيقا همون ويندوز قبلي رو برگردونيد.
    برو اين روش رو به همون بابايي كه نرم افزار نصب ميكنه و سيدي نميده هم ياد بده

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

خوب براي اين كار شما بايد از نرم افزار Norton GHost استفاده كنيد...
    شما با استفاده از اين نرم افزار ميتونيد از كل ويندوزتون به همراه كليه نرم افزار هاي نصب شده بر روي اون و همه درايورهاي سخت افزاري نصب شده بر روي اون يه بك آپ بگيريد و هر وقت ويندوزتون به حالت تعطيل دراومد با استفاده از همين برنامه دقيقا همون ويندوز قبلي رو برگردونيد.
    برو اين روش رو به همون بابايي كه نرم افزار نصب ميكنه و سيدي نميده هم ياد بده
    ممنون
    ولی یه سئوال ؟؟؟؟
    میتونم از این برنامه بک آپ بگیرم و تو سیستم های دیگه نصبش کنم
    د رضمن حجم این نرم افزار در حدود 20 گیگ هست
    6 تا دی وی دی

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    اورجینال کی

پيش فرض

درباره سوال اول اگر روي ويندوز 98 نصب بشه ميتونيد
    درباره بخش دومش من فكر نميكنم هيچ نرم افزاري بعد از نصب 20 گيگ هارد رو اشغال كنه ويندوز كه خودش سيستم عامله كلهمش 1 گيگ بيشتر نيست اون 6 تا دي وي دي هم 100 درصد همراه با مخلفات و آت و آشغالهاشه(مثله هلپ و سمپل و اين ...شعرا) و اگرنه خود برنامه مطمئنا حجم اين چنيني نداره

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

درباره سوال اول اگر روي ويندوز 98 نصب بشه ميتونيد
    درباره بخش دومش من فكر نميكنم هيچ نرم افزاري بعد از نصب 20 گيگ هارد رو اشغال كنه ويندوز كه خودش سيستم عامله كلهمش 1 گيگ بيشتر نيست اون 6 تا دي وي دي هم 100 درصد همراه با مخلفات و آت و آشغالهاشه(مثله هلپ و سمپل و اين ...شعرا) و اگرنه خود برنامه مطمئنا حجم اين چنيني نداره
    البته این نرم افزار چون شماره و شکل قطعات هست حجمش زیاده یعنی در حدود 50 تا لودر بلدوزر و بیل مکانیکی وگریدر (ماشین آلات راهسازی)

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

شاید برای شما بهترین راه حل ایمیج-بک آپ باشه ، اما بهترین روش مانیتور برنامه و ساخت نمونه پرتابل نرم افزار
    توضیح اون بدون پیش درآمد چند صفحه ای کار سختیه

دوست عزیز هلپ و مندرجات یک نرم افزار شعر نیستند
    در واقع بی توجهی به همین باالصطلاح شعرها باعث عقب ماندگی صنعت نرم افزار ایران به نسبت بقیه دنیا شده
    عزت زیاد و سال نو مبارک پیرمرد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

ببینید الان من یه نرم افزار دارم که این نرم افزار کرک شده یعنی هیچ سریال یا کرکی نمی خواد .
    حتما قبلا این نرم افزار نصب شده که تونستن کرکش کنن . بعدش چه جوری جمعش کردن تو یه فایل exe
    اگه نرم افزاری داره معرفی کنید . شاید هم من اشتباه می کنم
    ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

شاید برای شما بهترین راه حل ایمیج-بک آپ باشه ، اما بهترین روش مانیتور برنامه و ساخت نمونه پرتابل نرم افزار
    توضیح اون بدون پیش درآمد چند صفحه ای کار سختیه

دوست عزیز هلپ و مندرجات یک نرم افزار شعر نیستند
    در واقع بی توجهی به همین باالصطلاح شعرها باعث عقب ماندگی صنعت نرم افزار ایران به نسبت بقیه دنیا شده
    عزت زیاد و سال نو مبارک پیرمرد
    کلا این کار شدنی هست یا نه؟؟؟؟

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چرا که نباشه
    اگر نرم افزار شما قفل نداره از کل ویندوز بک آپ بگیرید حالا یا با norton guest و یا acronics image home workstation

اما بک آپ شما فقط روی یک سیستم ، یعنی سیستم خودتون و یا هر سیستمی با مشخصات سخت افزاری مشابه مال شما قابل اجراست

-----------------
    روش حرفه ای ها : حرفه ای ها برای نرم افزار با وقت گذاشتن loader می سازند و دنبال مولفه های نصب نرم افزار می گرندند
    سپ جدید می نویسند با لودر و نصب جدید ، معمولا هم به این روش portable سازی می گویند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    اورجینال کی

پيش فرض

اما بک آپ شما فقط روی یک سیستم ، یعنی سیستم خودتون و یا هر سیستمی با مشخصات سخت افزاری مشابه مال شما قابل اجراست
    البته همون طور كه قبلا هم گفتم اگر ويندوز 98 باشه روي سيستم هاي ديگري با مشخصات سخت افزاري ديگه هم قابل اجراست البته بايد ويندوز 98 اتون خام باشه يعني درايورهاي سخت افزارها روش نصب نشده باشه.

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •