دوستان عزیز سلام
یه نفر هست که یه نرم افزار قطعات ماشین آلات رو سیستم نصب میکنه و سی دی نمیده
میخوام بدونم اگه این نرم افزار رو نصب کنه راهی هست که از اون کپی گرفت یا نه؟؟
دوستان عزیز سلام
یه نفر هست که یه نرم افزار قطعات ماشین آلات رو سیستم نصب میکنه و سی دی نمیده
میخوام بدونم اگه این نرم افزار رو نصب کنه راهی هست که از اون کپی گرفت یا نه؟؟
خوب براي اين كار شما بايد از نرم افزار Norton GHost استفاده كنيد...
شما با استفاده از اين نرم افزار ميتونيد از كل ويندوزتون به همراه كليه نرم افزار هاي نصب شده بر روي اون و همه درايورهاي سخت افزاري نصب شده بر روي اون يه بك آپ بگيريد و هر وقت ويندوزتون به حالت تعطيل دراومد با استفاده از همين برنامه دقيقا همون ويندوز قبلي رو برگردونيد.
برو اين روش رو به همون بابايي كه نرم افزار نصب ميكنه و سيدي نميده هم ياد بده
ممنون
ولی یه سئوال ؟؟؟؟
میتونم از این برنامه بک آپ بگیرم و تو سیستم های دیگه نصبش کنم
د رضمن حجم این نرم افزار در حدود 20 گیگ هست
6 تا دی وی دی
درباره سوال اول اگر روي ويندوز 98 نصب بشه ميتونيد
درباره بخش دومش من فكر نميكنم هيچ نرم افزاري بعد از نصب 20 گيگ هارد رو اشغال كنه ويندوز كه خودش سيستم عامله كلهمش 1 گيگ بيشتر نيست اون 6 تا دي وي دي هم 100 درصد همراه با مخلفات و آت و آشغالهاشه(مثله هلپ و سمپل و اين ...شعرا) و اگرنه خود برنامه مطمئنا حجم اين چنيني نداره
البته این نرم افزار چون شماره و شکل قطعات هست حجمش زیاده یعنی در حدود 50 تا لودر بلدوزر و بیل مکانیکی وگریدر (ماشین آلات راهسازی)
شاید برای شما بهترین راه حل ایمیج-بک آپ باشه ، اما بهترین روش مانیتور برنامه و ساخت نمونه پرتابل نرم افزار
توضیح اون بدون پیش درآمد چند صفحه ای کار سختیه
دوست عزیز هلپ و مندرجات یک نرم افزار شعر نیستند
در واقع بی توجهی به همین باالصطلاح شعرها باعث عقب ماندگی صنعت نرم افزار ایران به نسبت بقیه دنیا شده
عزت زیاد و سال نو مبارک پیرمرد![]()
ببینید الان من یه نرم افزار دارم که این نرم افزار کرک شده یعنی هیچ سریال یا کرکی نمی خواد .
حتما قبلا این نرم افزار نصب شده که تونستن کرکش کنن . بعدش چه جوری جمعش کردن تو یه فایل exe
اگه نرم افزاری داره معرفی کنید . شاید هم من اشتباه می کنم
ممنون
کلا این کار شدنی هست یا نه؟؟؟؟
چرا که نباشه
اگر نرم افزار شما قفل نداره از کل ویندوز بک آپ بگیرید حالا یا با norton guest و یا acronics image home workstation
اما بک آپ شما فقط روی یک سیستم ، یعنی سیستم خودتون و یا هر سیستمی با مشخصات سخت افزاری مشابه مال شما قابل اجراست
-----------------
روش حرفه ای ها : حرفه ای ها برای نرم افزار با وقت گذاشتن loader می سازند و دنبال مولفه های نصب نرم افزار می گرندند
سپ جدید می نویسند با لودر و نصب جدید ، معمولا هم به این روش portable سازی می گویند
البته همون طور كه قبلا هم گفتم اگر ويندوز 98 باشه روي سيستم هاي ديگري با مشخصات سخت افزاري ديگه هم قابل اجراست البته بايد ويندوز 98 اتون خام باشه يعني درايورهاي سخت افزارها روش نصب نشده باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)