سلام به همه ی مدیرا اگر کسی ویروس برای موبایل داره فرق نداره که انتشارش چی باشه بلوتوس یا مسیج لطفا بزاره اینجا ممنون![]()
سلام به همه ی مدیرا اگر کسی ویروس برای موبایل داره فرق نداره که انتشارش چی باشه بلوتوس یا مسیج لطفا بزاره اینجا ممنون![]()
همه دنبال آنتی ویروسن، شما....؟!!!
شرمنده، ندارم، یعنی تا حالا ویروسی نشده گوشیم ...![]()
تا دلت بخواد من دارم ولی شرمنده چون این کار واقعا نامردیه یعنی چون چوب این کارو خوردم نمیدم تا کسی دیگه مثه من این اتفاق باسش بیفته
من شنیدم این ویروس ها برای موبایل خودمان مشکلی ندارد ولی این که گفتی چوبش رو خودم خوردم یعنی چه و انتقاد من از شما اینه که ازکجا میدونی این کار نا مردیه و من این کار را برای مقصود دیگری نمیخوام
این حرف از شما که مدیر این انجمن هستید بعید بود شاید من این کار رو برای اون چیزی که شما فکر می کردید نمیخواستم
من چیزی گفتم مگه؟!
یه باره دیگه پست منو بخون
فقط برام جالب بود درخواستون و خندم گرفت...![]()
آقا نیما خیلی ببخشید ولی این کار شما نامردی محسوب می شه حالا که شما به قول خودتون زیاد ویروس دارید ولی یک نمونه رو واسش نمی گزارید خوب حداقل یک نمونه رو واسش بزارید تا نامردی نشه بعد از یک مدت هم پاکش کنید شاید اون بخاطر چیز دیگه ای بخواد
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by engineer_405; 23-03-2007 at 07:53.
نه عزیز دارم که میتونه گوشی طرفو هر زمان که میاد بالا ریست کنه فقط فقط زمانی حل میشه که گوشیو فرمت کنی یا از قبل آنتی ویروس نصب کنی خیلی ویروس خریه روی گوشیه خودم و پسر عمم که جواب داد ولی یه جورایی نامردیه چون همه مثل ایشون قصد ندارند که کار دیگه ای باهاش بکنند شاید کس دیگه از اون سو استفاده بکنه ..یا علی
[QUOTE=nima_949;951422]نه عزیز دارم که میتونه گوشی طرفو هر زمان که میاد بالا ریست کنه فقط فقط زمانی حل میشه که گوشیو فرمت کنی یا از قبل آنتی ویروس نصب کنی خیلی ویروس خریه روی گوشیه خودم و پسر عمم که جواب داد ولی یه جورایی نامردیه چون همه مثل ایشون قصد ندارند که کار دیگه ای باهاش بکنند شاید کس دیگه از اون سو استفاده بکنه ..یا علی[/QUOT
این ویروس چه راه انتشاری داره![]()
man ye virus mikham ke az tarighe sms be goshiye taraf befristamesh bad hameye smshaye toye goshish ro pak kone vagheane lazemesh daram lotfan age darid baram email konid
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)