تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: ایرانسل در اصفهان

  1. #1
    در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    پست ها
    3

    پيش فرض ایرانسل در اصفهان

    با سلام

    یک هفته پیش یک سیم کارت دائمی ایرانسل خریدم ( اصفهان - میدان انقلاب - دفتر ایرانسل ) و به یک سری مشکلات برخوردم. می خوام ببینم اینا طبیعیه؟ به نظر می یاد که اینطور نیست.

    خوب ، خط دهی در اصفهان که همونطور که می دونید ظاهرا مشکل داره ، هرچند در روزهای اخیر من تونستم به نحو خوبی در خیلی از جاهای شهر ( نظر - میدان امام - دروازه دولت - چهار راه نقاشی - دروازه تهران - .... ) استفاده کنم.

    اما ....
    من تا حالا نتونستم حتی یک sms هم ارسال کنم. آیا سیستم ارسال sms در اصفهان کاملا تعطیله؟ sms برام می یاد از سیم کارت دولتی ولی چیزی نمی تونم بفرستم.

    خیلی بد اینجاست که با شماره های 130 و ... و شماره های دیگه خود ایرانسل هم اصلا نمی تونم تماس بگیرم. تمام sms های E-care هم که به 130 می فرستم fail می شه. وقتی 130 رو می گیرم ، میگه شما شماره رو اشتباه گرفتین.

    یه اتفاق عجیب دیگه ای که امروز افتاده ، یک sms از ایرانسل اومده که گفته شما جزو شبکه ایرانسل ثبت نام نشدین و اگه تا 72 ساعت با شماره 120 تماس نگیرید اشتراکتون قطع می شه. این در حالیکه که من پول سیم کارت رو کامل همون موقع دادم. جالب اینجاست که اصلا تو سایت ایرانسل هیچ جا هیچ اشاره ای به 120 نشده.

    وقتی #130* رو می گیرم ، می زنه Application Down

    آیا برای بقیه اصفهانی ها هم وضعیت به همین نحوه؟

    با تشکر.

  2. #2
    حـــــرفـه ای Hamid110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    پست ها
    3,461

    پيش فرض

    سلام . .

    دوست گرامی . . اگه بحث های مربوط به ایرانسل در تاپیک زیر دنبال بشه . . بهتره . .

    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

    ممنون . .

    موفق باشید . .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •