با اين error ها چكار كنم
couldnot perform the edit because another user change record
at begining of table
at end of table
با اين error ها چكار كنم
at begining of table
at end of table
سلامبا اين error ها چكار كنم
at begining of table
at end of table
فکر کنم دسترسی همزمان به یه رکورده که نمیزاره همزمان یک رکورد ویرایش بشن .
اگه مشکلت همینه میتونی با کرسر ها اونو برطرف کنی .
ببخشيد ميتوانيد بيشتر توضيح بدهيد چون من با كرسر تا حالا كار نكرده ام
سلامببخشيد ميتوانيد بيشتر توضيح بدهيد چون من با كرسر تا حالا كار نكرده ام
شما که نگفتی مشکلت همینه یا نه ؟؟
ولی یه حر حال :
این مشکل مواقعی مثل برنامه نویسی شبکه بوجود میاد(البته تا اونجایی که ن اطلاع دارم) که تعدادی کابر بخوان اعمالی رو روی یه رکورد انجام بدن مثل همین ویرایش کردن و...
کار کردن با اونا خیلی راحته فقط کافی یه نگاهی به پوپرتی های دیتاستت بندازی.
من كه نگاهي انداختم به پروپرتي هاي ديتاستتم ولي مشكلم حل نشد
اگه یه مقدار بیشتر توضیح بدی شاید بتونم راهنمائیت کنم
فقط بگو این پیغام کی ظاهر میشه یعنی خط دستوری که بهش میرسه چیه ؟؟؟
چون ممکنه دلایل متفاوتی باشه مثل :
1- LockType نا مناسب تنظیم شده برای دیتابس
2- فایل دیتابیست اگه PrimaryKey داشته باشه به دلایل متفاوتی ساختار داخلیش به اشکال میخوره و باعث میشه که برنامه نویس نتونه از طریق کد دستکاری انجام بده
3- یه رکورد وقتی حذف میشه اشاره گر فایل موقئیتش عوض میشه و اگه این رکورد حذف شده در انتهای فایل باشه اشاره گر به EOF میره و اگه رکورد دیگه ای نباشه EOF=BOF میشه و این هم میتونه باعث بروز همین پیغام خطا بشه
(امید وام تونسته باشم کمک کنم- البته تو اطلاعات کمی دادی- فقط یه پیغام خطا- بیشتر توضیح بدی شاید بتونم بیشتر راهنمائیت کنم)
موقعي كه اطلاعات بانكم را حذف يا تصحيح كنم اين پيغام ها مي ايند
يك سوال ديگر من براي ثبت اطلاعاتم از table1.applyupdateاستفاده مي كنم وبراي حذف اطلاعات از table1.delet
table1.applyupdateاستفاده مي كنم . جدولم master/detail هستند. وقتي ركوردي را حذف مي كنم در بانك نگاه ميكنم مي بينم ركورد در يك جدولم هست و در جدول ديگر حذف شده است
و وقتي از دو تا جدولم حذف ميشود دوباره در dbedit كد كه وارد ميكنم پيغام كد تكراري را ميدهد
[quote=hamidehsadat;983329]موقعي كه اطلاعات بانكم را حذف يا تصحيح كنم اين پيغام ها مي ايند
يك سوال ديگر من براي ثبت اطلاعاتم از table1.applyupdateاستفاده مي كنم وبراي حذف اطلاعات از table1.delet
table1.applyupdateاستفاده مي كنم . جدولم master/detail هستند. وقتي ركوردي را حذف مي كنم در بانك نگاه ميكنم مي بينم ركورد در يك جدولم هست و در جدول ديگر حذف شده است
و وقتي از دو تا جدولم حذف ميشودقبل از اينكه فرمم را ببندم دوباره در dbedit كد كه وارد ميكنم پيغام كد تكراري را ميدهدوبعد فرم را مي بندم پيغام را ديگه نميدهد
[quote=hamidehsadat;983424]مشكل اصلي برنانه من اين است كه وقتي اواين بار مي خواهم ركورىها را ويرايش ميكنم ارور نميىىهى وبعى كه ىوباره ميخواهم ويرايش كنم ارور ميىهى
سلاموقتي ركوردي را حذف مي كنم در بانك نگاه ميكنم مي بينم ركورد در يك جدولم هست و در جدول ديگر حذف شده است
اگه از sql ,access استفاده ميكني از قوانين جامعيت ارجاعي استفاده كن.
براي ثبت اطلاعات چرا از post() استفاده نميكني .اگه از Clientdataset استفاده ميكني بهتره اينكارو نكني .حداقل براي تازهكارها .يك سوال ديگر من براي ثبت اطلاعاتم از table1.applyupdateاستفاده مي كنم وبراي حذف اطلاعات از table1.delet
واسه Delete هم كه واضحه بايد روي ركورد مورد نطر قرار بگيري بعد هم ركورد جاري رو Del كني .
چه اروري ميده . ارور رو ببين و اينجا بزار تا ببينميش .مشكل اصلي برنانه من اين است كه وقتي اواين بار مي خواهم ركورىها را ويرايش ميكنم ارور نميىىهى وبعى كه ىوباره ميخواهم ويرايش كنم ارور ميىهى
اگه باز هم مشكل بود بگو. موفق باشيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)