تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: 7800 Agp یا Pci-e?

در آغاز فعالیت rouzb3h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

14 7800 Agp یا Pci-e?

سلام. من داشتم توی اینترنت می گشتم. یه عکس از Geforce FX 7800 دیدم که AGP بود. می خواستم ببینم واقعا هست یا نه؟ (آخه من شنیده بودم همشون PCI-Express هستن) اگر AGP داره، کسی می تونه حدود قیمتش رو به من بگه؟ و در ضمن من 6800 Albatron دارم. به نظرتون می ارزه یه 7800 بخرم؟ (یعنی خوب هستش؟ خیلی تفاوت داره یا نه؟ ) ممنون می شم راهنماییم کنید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه rax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام. من داشتم توی اینترنت می گشتم. یه عکس از Geforce FX 7800 دیدم که AGP بود. می خواستم ببینم واقعا هست یا نه؟ (آخه من شنیده بودم همشون PCI-Express هستن) اگر AGP داره، کسی می تونه حدود قیمتش رو به من بگه؟ و در ضمن من 6800 Albatron دارم. به نظرتون می ارزه یه 7800 بخرم؟ (یعنی خوب هستش؟ خیلی تفاوت داره یا نه؟ ) ممنون می شم راهنماییم کنید .

7800GS و 7800GS+ هر دو برای AGP تولید شدن..ولی کلا الان خرید AGP حماقته محضه..حتی سری 8 هم مکنه برای AGP بیان چون یه پل ساده برای تبدیل وجود داره ولی بازم هیچ عقل سالمی اینجور چیزا رو نمیخره...اپگرید PCIe مطمئنا کمتر هزینه میبره..

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

7800GS و 7800GS+ هر دو برای AGP تولید شدن..ولی کلا الان خرید AGP حماقته محضه..حتی سری 8 هم مکنه برای AGP بیان چون یه پل ساده برای تبدیل وجود داره ولی بازم هیچ عقل سالمی اینجور چیزا رو نمیخره...اپگرید PCIe مطمئنا کمتر هزینه میبره..
    کاملا تایید میشه
    شما بهتره یه مادربرد pci بگیری بعد قطعات دیگه رو ارتقا بدی. یه مادربرد خوب pci بهترین کاره

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

ممنونم از کمکتون. ولی آخه من رم DDR1 دارم. مین بورد هایی که اسلات PCI-Express دارن، رم DDR1 ساپورت نمی کنن (می کنن؟) اگر آره، می شه لطف کنید بهم معرفی کنید؟ ( راستی من شنیدم کارت گرافیک های PCI-Express ، از رم خیلی زیاد استفاده می کنن. مثلا اگر دستگاه زیر 2 گیگ رم داشته باشه، اصلا جواب نمی ده. درسته؟ ) بازم از کمکتون ممنونم.

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

ممنونم از کمکتون. ولی آخه من رم DDR1 دارم. مین بورد هایی که اسلات PCI-Express دارن، رم DDR1 ساپورت نمی کنن (می کنن؟) اگر آره، می شه لطف کنید بهم معرفی کنید؟ ( راستی من شنیدم کارت گرافیک های PCI-Express ، از رم خیلی زیاد استفاده می کنن. مثلا اگر دستگاه زیر 2 گیگ رم داشته باشه، اصلا جواب نمی ده. درسته؟ ) بازم از کمکتون ممنونم.

ربطی نداره..هر دو قضیه که میگی چرندیات محضه..هم PCIe --DDR2 و هم رم و این حرفا..چقدر تو مغز کاربر ایرانی چرند وارد میکنن این بی شرفها....پردازندت چیه الان؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض Intel 3.0 Ghz 64bit

من الان Intel 3000 64bit دارم (2 مگ کش) . پس لطفا یه Mainboard خوب معرفی کنید. کارت گرافیک هم ترجیحا 7800 می خوام. باز اگر شما چیز خاصی می شناسید که خوبه ممنون می شم معرفی کنید (راستی قیمتش هم بگید ) ممنونم ...
    راستی اگر خواستین بدونین ، الان مین بوردم Asus P5P800 هست . ( P5P800 خالی! )
    Last edited by rouzb3h; 18-03-2007 at 19:08.

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

من الان Intel 3000 64bit دارم (2 مگ کش) . پس لطفا یه Mainboard خوب معرفی کنید. کارت گرافیک هم ترجیحا 7800 می خوام. باز اگر شما چیز خاصی می شناسید که خوبه ممنون می شم معرفی کنید (راستی قیمتش هم بگید ) ممنونم ...
    راستی اگر خواستین بدونین ، الان مین بوردم Asus P5P800 هست . ( P5P800 خالی! )

خوب...برد رو میتونی Arsock 775Twins-HD بخری حدود 60 تومن..( هم DDR1 و هم DDR2..تازه VGA انبرد هم داره که بکارتم نیومد مهم نیست دیگه)

کارت هم اگه واقعا طالب 7800 هستی یه مورد اکازیون در حد نو یکی از بچه ها داره زیر قیمت میفروشه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

کارت گرافیک بهتر چی پیشنهاد می کنی؟ (که قیمتش هم فضایی نباشه ... )

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

تا چه قدر میتونی برا مادربرد بدی؟
    70 تومن asus p5gd2x
    برا کارت گرافیک چه قد میدی؟
    7800 الان چنده؟

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

تا چه قدر میتونی برا مادربرد بدی؟
    70 تومن asus p5gd2x
    برا کارت گرافیک چه قد میدی؟
    7800 الان چنده؟

اخه مگه ادم خله بره 915 بخره؟ اونم 70 تومن؟ الان 945 هم زیر 70 داره میرسه..طرفو رمشو بفرشوه بره رو DDR2 تازه یه چیزی هم تش براش میمونه..

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •