تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: کمک در مورد ام پی تری پلیر zling slot fx

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض کمک در مورد ام پی تری پلیر zling slot fx

سلام خدمت همه دوستان

چند روز پیش ام پی تری پلیر zling slot fx گرفتم. اما هر چی باهاش ور رفتم رادیو fm اش کار نکرد بردمش پیش صاحب مغازه اونم بلد نبود . یک mp3 player دیگه هم آزمایش کردم رادیو اونم مثل مال من بود میخواستم کمکم کنید چطور میتونم رادیوشو کار بندازم آخه فقط صدای خشخش میده در ضمن مغازه داره گفته یکی از مشتری هاش که این mp3 player برده رادیوشو کار انداخته ولی گفته لم داره .

آخر فروم باز mpeg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام
    من این دستگاه رو دارم
    ببین دو حالت برای رادیو برای تغییر موج داره 1 کی دستی با جوستیک موج رو تغییر میدی
    راه دوم از طریق اسکن اتومات است که گزینه اسکن رو انتخاب میکنی و دکمه play رو که سمت چپ دستگاه است میزنه تا اتومات اسکن کنه
    ولی من و دوستم همه این کارها رو کردیم دوستمم همین دستگاه رو داره ولی هیچی نگرفت در دوحالت دستی و اتومات زنگ زدیم گارانتی این هم همین روشی که بالا گفتم گفت برای ردایو ولی وقتی گفتم هیجا رو نمگیره گفت بیار گارانتی
    بهتر تو هم مثل ما اگر حالشو داشتی 1 روز ببر گارانتی یا بازم میتونی تلفن بزنی بپرسی
    ما که فعلا حالشو نداریم

اگه نباشه جاش خالی می مونه AKBAR132's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    منم داشتم .... اول باید اونو رو موجهای مورد نظر تنظیم کنی (مثلا 88.5 یا100و... ) بعدم باید دور خونه بچرخی تا مثلا تو آشپزخونه آنتن بده!!! ......آنتنش یکم زیادی ضعیفه وتوی مکانهای خاصی آنتن میده ...ممکنه تو شهر ما هرجا بشینی آنتن بده ولی تو شهر شما هیجا آنتن نده...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •