سلام
من می خواستم ببینم که اگر بخوا هم از دستوارت sql در دلفی استفاده کنم روش آن چیست؟
![]()
![]()
![]()
سلام
من می خواستم ببینم که اگر بخوا هم از دستوارت sql در دلفی استفاده کنم روش آن چیست؟
![]()
![]()
![]()
اینا همه دلفی کار حرفه ای در این تاپیک هست یعنی یکی نمیتونه به این سوال ابتدایی من جواب بده؟
سلام
دسترات Sql دو نوع هستند.دستورات ddl,dml بسته به نوع کاری که میکنید یه سری دستورات داره.مثلا" dml شامل دستورات insert delete and update است .
برای استفاده از دستورات dml در دلفی باید از اکمپوننتهای ado استفاده کنید البته کامپوننتهای دیگه ای هم هست که بهترینشون همین ado هست
واسه درستورات ddl که همراه با خروجی هم هست یعنی مقداری رو از دستوراتی که نوشتیم بر میگردونه از adocommand و adoquery استفاده میکنیم .
بقیه دستورات رو هم به همین صورت از ابزارهای Adodataset و... استفاده میکنیم.
فکر کنم یه سرچ تو سایت بزنی نمونه مثالهای خوبی هم پیدا میکنی .
بهر حال اگه مشکلی بود در خدمتیم.
سلام
ممنون مطالعه می کنم اگه سوالی داشتم باز هم مزاحم می شوم
سلام
دوست عزیز من میخواستم اگه میتونید یه توضیح کامل در مورد نوشتن دستورات sql در دلفی به من بدهید
سلام meghdad23 عزیز
من پست خصوصیتونم رو خوندم
یه 9 روزی مسافرت بودم نتونستم سر بزنم
به خاطر همین دیر شد
اما سوال تون؟
برای تعریف یه فرمان SQL از کد زیر استفاده کن
اگر دستور SQL "Select " باشه open و در غیر این صورت باید اجراش کنی ExecSQLکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای بستن دستور هم می تونی از کد زیر استفاده کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه مثالکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه جدول داریم توش اطلاعات زیر وجود داره
نام – نام خانوادگی – تلفن
1-درج تلفن جدید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2-انتخاب نام های برابر "مهدی"کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم بدرت خورده باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ممنون از اینکه پاسخ دادید
مطالع می کنم اگر مشکلی بود حتما باز هم پست می دهم
سلام
من مطالب شما را مطالعه کردم و تا حدودی هم مطلب به دستم آمد اما مشکلاتی در انجام آنها دارم
ببینید دوست عزیز من یک data base در sql درست کردم و یک جدول هم بنام table1 در آن ساختم که دارای فیلدهای family,name,code و... قرار دارد حالا در دلفی یک adoquery و ADOConnection و یک button قرار دادم برای نمایش مثلا نامهای meghdad نیز این کد را نوشتم
اما در دلفی به من error میدهدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Missing operator or semicolon
اگر زحمتی نیست من را راهنمایی کنید
(در آخر هم اگر سوالتم ابتدایی است من را ببخشید چون در اول راه هستم )
منتظرم...........
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by delphianddotnet; 05-04-2007 at 02:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)