تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 27

نام تاپيک: مطرح ترين گوشيها از نظر كاربران حرفه اي داخل ايران و مهندسان مخابرات و جي اسم ام كدوم ها هستند؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

11 مطرح ترين گوشيها از نظر كاربران حرفه اي داخل ايران و مهندسان مخابرات و جي اسم ام كدوم ها هستند؟

از دوستان خواهشمنديم كه بخونن بعد نظر بدن

سلام دوستان ، مهندسان و استادان.
    مطرح ترين گوشي هاي موجود در ايران از نظر كاربران حرفه اي و مهندسان مخابرات و جي اس ام از لحاظ
    1. كيفيت مونتاژ، عدم ارور و هنگ بي خودي
    2.دوربين
    3. صدا (كيفيت و شدت)
    4.باتري
    5.آنتن دهي

در حال حاظر در ايران كدام ها هستند؟

وآيا گوشي اي تو كشور موجود هستش كه تقريبا همه ي اين ويژگي ها رو به نحو احسن تو خودش جا داده باشه؟ (منظور اينكه گوشي از همه ي امكانات فوق بي نصيب نباشه)
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

عارض هستند كه گوشي اگه ساده باشه (BAR) خيلي بهتره تا كشويي و تاشو. يا بايد مثل 8800 نوكيا گوشيت كشويي باشه كه بلبرينگ داره و مثل روغن ليز مي خوره يا اينكه گوشيت ساده باشه و تاشوها هم بعد مدتي ميشكنن و خراب مي شن. خلاصه ساده بهتره البته P990i كه هم سادست و هم تاشو اينم خيلي خوبه

N93 و بعد اون N93i واقعا محشره (بخصوص N95i كه خيلي عاليه) ولي گوشي نسبتا بزرگ و سنگينيه و بعد مدتي دل آدمو مي زنه. به بنده گفتند هدفت از گوشي فيلمبرداري باشه برو هندي كم بخر.
    N73
    خودم ديدمش واقعا عاليه ولي حيف خيلي ها تو اين فروم ها و تالارها ابراز كردند هنگ الك داره و بايد آپ ديتش كرد و اگه نخواي آپ ديتش كني بايد بميري.

W800 كه خودمم فعلا دارم گوشي خيلي خوبه البته مال من مالزيه ولي امكاناتش كمه و كيفيت دوربينش تو نور اتاق بده. بيرون خونه هم يكم كيفيتش افت داره. فيلمبرداريش جالب نيست و زوم عكسش فجيع بده.

در مورد N95 فعلا اطلاعات تئوريه و عملي نيست و مي گن گوشي خوبيه و قيمتش خيل بالاست هيچ احمقي دور از جمع نمياد 2 ميليون بده گوشي بخره مي رم يه ماشين دست دو مي خرم ...
    ما گفتيم ديگه قيمتش ماورا نباشه
    Last edited by tcom_mobile; 13-03-2007 at 17:01. دليل: درج نظريات برگرفته شده از دوستان و مهندسان و فروشندگان

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سونی اریکسون w900 و w800

Banned M O H S E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Islamic Republic Of IRAN

پيش فرض

و البته سري ان نوكيا مخصوصا ان95 و 73

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

بیشتر از همه ان73 و اگه پولت از پارو بالا بره ان95

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

13

بیشتر از همه ان73 و اگه پولت از پارو بالا بره ان95
    سلام دوست عزيز. خاطرتم خيلي مي خوام ولي ناراحت نشو تو امضات مواردي ذكر شده بود كه خواستم توضيحي دربارشون بدم...
    اين ترين هايي كه فرمودين تو دنيا هست نه تو ايران. بنده ذكر كرده ام كه تو ايران باشه وبشه خريدش.
    درثاني سامسونگ ها آنتن دهيشون تعريفي ندارن بنده تو خط نوكيا و سوني اريكسون هستم. لببته با سيستم ايران زياد سازگاريت ندارن
    سامسونگ بد نيست
    پن تك و ال جي بده
    موتورولا زياد تعريف نداره
    زيمنس خوبه ولي...

ولي نوكيا خيلي خوب و سوني اريكسون خوبه

آخر فروم باز bineshan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تويه كلبه لب دريا

پيش فرض

دوست عزيز ميتونستي تو تاپيك هاي مختلف يه نگاهي بندازي بعد همه چي دستت ميومد
    مطئن باش الان با زدن اين تاپيك چيزي دستگيرت نميشه
    چون الان دوباره جنگ ديرينه سامسونگ و نوكياوسوني اريكسون......و هر كي از برند محبوب خودش تعريف ميكنه

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

سلام دوست عزيز. خاطرتم خيلي مي خوام ولي ناراحت نشو تو امضات مواردي ذكر شده بود كه خواستم توضيحي دربارشون بدم...
    اين ترين هايي كه فرمودين تو دنيا هست نه تو ايران.
    خب مسلمه. همونطور که می بینی، من مثلاً نوشتم: باریکترین گوشی دنیا

بنده ذكر كرده ام كه تو ايران باشه وبشه خريدش.
    این امضای منه و همونطور که دیدید، از لحاظ یه گوشی کامل من ان73 و ان95 رو اشاره کردم. اگه قرار باشه حرفامو تو امضام بزنم که ...

درثاني سامسونگ ها آنتن دهيشون تعريفي ندارن بنده تو خط نوكيا و سوني اريكسون هستم. لببته با سيستم ايران زياد سازگاريت ندارن
    سامسونگ بد نيست
    شایعات رو جدی نگیر. تا حالا با سامسونگ کار کردی؟؟؟ همونطور که میگی تو خط نوکیا و سونی اریکسون هستی.
    چرا با سیستم ایران سازگاری ندارن؟ کی بهت گفته؟ مگه قراره تجهیزات رو هر شرکتی تولید کرد، با شرکت های دیگه سازگار نباشه و نشه از گوشی های دیگه استفاده کرد؟؟ این عقلانیه؟ همه جای دنیا هم لابد اینطوره دیگه؟

پن تك و ال جي بده
    بد وجود نداره. الجی برند پنجم دنیای موبایل و پنتک ششم هستن. ساژم و فیلیپس و غیره هم هستن. لااقل الجی و پن تک از خیلی برند ها بالا تر و بهتر هستن.

موتورولا زياد تعريف نداره
    برند دوم جهان، خیلی هم تعریف داره.
    کاش الان GsM اینجا بود تا برات توضیح میداد.

زيمنس خوبه ولي...
    ولی چی؟

ولي نوكيا خيلي خوب و سوني اريكسون خوبه
    نوکیا قبول. برند اول بازار گوشی در دنیاست ولی اون ضایعات چینی رو ... متاسفم. خودم امتحانش کردم. اصلاً ارزشش رو نداره.

در هر حال این هم نظر شماست. نمی خوام بگم اشتباه می کنی. تو یک انسانی و حق داری هر طور که دلت می خواد فکر کنی. من هم همینطور.

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

N93 I محشره
    بعد N93 و N73

پروفشنال Dr.Afzali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شـيــراز

پيش فرض

نوکیا قبول. برند اول بازار گوشی در دنیاست ولی اون ضایعات چینی رو ... متاسفم.
    واقعا ديگه مطمئن شدم كه جز رديف دومي هستي.من واسه شما متاسفم كه اينقدر ادعا داري ولي پوچ پوچه.هرچي بگم باز هم حرف خودتو ميگي.مرغ يه پا داره ديگه.در ضمن فهميدم كه نمايندگي نوكيا هم گرفتي چون سامسونگها رو دستت باد كرد.يادم رفت بهت تبريك بگم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

منم خدايي بگم!!!توي امضام هم هستش!
    1-روي اين مورد قسم مي خورم!ان 73 در ورژن 3.7 اصلا هنگ نمي كنه شما 4 تا برنامه و دروبين و همه چي رو با هم باز كنين هنگ ديگه نمي كنه.
    2-اگر عكس در كنار فيلم برداري نسبتا عالي مي خواي ان 73.ولي اگر فيلم برداري خدا مي خواي عكس زياد خوب نمي خواي ان 93 بهترين گزينه و يا ان 93 آي(كه الان گرونه 960 تومان).
    3-شك نكن ان 73!
    4-بازم ان 73 و ان 95 بيش ترين شارژ رو دارن در سري ان(اما ان 73 به خاطر داشتن حالت SLEEP MODE(در زمان پخش موزيك بره مي تونه تا 8 ساعت و 20 دقيقه هم موزيك پخش كنه يه سره تا اون موقع 1 اختار باتري هم داده).
    5- از نظر آنتن دهي بحثي وجود نداره به نظر من همه گوشي ها خوبن!
    (بخصوص N95i كه خيلي عاليه) ولي گوشي نسبتا بزرگ و سنگينيه و بعد مدتي دل آدمو مي زنه.
    عزيز ان 93 و ان 93 آي رو واقعا قبول دارم!واقعا دستتون بگيريد مي فهميد سنگينه!واقعا هم سنگيه!از اي 90 با اون همه دب دبه فقط 27 گرم سبك تره!ولي ان 93 اي به نظر من ارزش 2 ماه دست گرفتن رو داره!
    ولي ان 95 با اون كارايي هاش و امكاناتش همش 120 گرم هستش!كه يعني پره كاه!
    N73
    خودم ديدمش واقعا عاليه ولي حيف خيلي ها تو اين فروم ها و تالارها ابراز كردند هنگ الك داره و بايد آپ ديتش كرد و اگه نخواي آپ ديتش كني بايد بميري.
    عزيز توي پسته اولم گفتم خدايي توي ورژن 3.7 10 تا برنامه رو هم باز كني خدايي هنگ نمي كنه من دارم استفاده مي كنم1
    مردونه گوشي رو دستش نديدم!

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •