تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: كمك در مورد save كردن عكس

پروفشنال mohammadgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

14 كمك در مورد save كردن عكس

سلام
    يه سوال دارم؟
    تا به حال شده كه وارده يه صفحه اينترنت بشين كه توش مثلاً 50 تا عكس با size كوچيك هست كه براي بزرگ كردن آنها و save كردن آنها بايد روي اون عكسها يكي يكي كليك كرد به خاطر همين خيلي وقت از بين مي ره مي خواستم بدونم مي شه بدون اين كه روي اين عكسها كليك كرد همگي اونها رو با size بزرگشون دريافت كرد ؟

ممنون

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    يه سوال دارم؟
    تا به حال شده كه وارده يه صفحه اينترنت بشين كه توش مثلاً 50 تا عكس با size كوچيك هست كه براي بزرگ كردن آنها و save كردن آنها بايد روي اون عكسها يكي يكي كليك كرد به خاطر همين خيلي وقت از بين مي ره مي خواستم بدونم مي شه بدون اين كه روي اين عكسها كليك كرد همگي اونها رو با size بزرگشون دريافت كرد ؟

ممنون
    آره میشه...... روش رایت کلیک کن... و Save target as رو انتخاب کن.......

اگه نباشه جاش خالی می مونه dkhx2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    جنوبی ترین نقطه استان فارس

پيش فرض

آره میشه...... روش رایت کلیک کن... و Save target as رو انتخاب کن.......
    سلام دوست عزیز
    این روشی که شما گفتید عکسها رو با سایز کوچیک ذخیره می کنه
    برای این کار تنها کاری که میشه انجام بدی اینه که یه برنامه مثل اینترنت دانلود منیجر نصب کنی و بهش بگی که عکسای jpg رو از روی اینترنت اکسپلورر یا اپرا بگیره (البته اگه فرمت اون عکسها همین باشه) خب با راست کلیک روی اون عکس و انتخاب گزینه ی open in new tab برنامه ی دانلود منیجر اتوماتیک عکسها رو ذخیره می کنه به همین سادگی و به همین خوشمزگی

ببین اگه متوجه نشدی بگو تا یه توضیح کامل با عکس برات بدم اگه آدرس اون صفحه ای که می خوایی عکسا رو هم بگیری بدی طبق همون برات مثال میزنم.
    موفق باشی

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    این روشی که شما گفتید عکسها رو با سایز کوچیک ذخیره می کنه
    برای این کار تنها کاری که میشه انجام بدی اینه که یه برنامه مثل اینترنت دانلود منیجر نصب کنی و بهش بگی که عکسای jpg رو از روی اینترنت اکسپلورر یا اپرا بگیره (البته اگه فرمت اون عکسها همین باشه) خب با راست کلیک روی اون عکس و انتخاب گزینه ی open in new tab برنامه ی دانلود منیجر اتوماتیک عکسها رو ذخیره می کنه به همین سادگی و به همین خوشمزگی

ببین اگه متوجه نشدی بگو تا یه توضیح کامل با عکس برات بدم اگه آدرس اون صفحه ای که می خوایی عکسا رو هم بگیری بدی طبق همون برات مثال میزنم.
    موفق باشی
    گلم یه چک کن....... یه چیزی میدونم که میگم ........ اون که شما میگی گزینه ی Save picture as هست نه Save target as.......
    موفق باشی

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

amintnt عزيز اون روشي رو كه شما گفتي امتحان كردم همون save picture as رو هم زدم ولي فقط size كوچيك عكس رو save مي كنه در ضمن من مي خوام هم با سايز بزرگ و هم كل عكسهاي كه تو اون صفحه هست رو بگيره

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

dkhx2000 عزيز اگه مي شه بيشتر تو ضيح بده در ضمن براي مثال من مي خوام عكسهاي اين لينك رو دانلود كنم ولي حتماً با سايز بزرگ باشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوست عزیز راهی که بنده خدمت شما عرض کردم کاملا درسته چون خودم این کارو میکنم....... دلیل اینکه نمیشه از سایت مورد نظرتون با این روش داونلود کرد بر میگرده به خود سایت..... الآن شما این روشو توی سایتای دیگه امتحان کنی درست جواب میده..... در ضمن..... روشی که دوستمون به شما معرفی کردن نمیتونه روش مناسبی باشه.... اول اینکه داونلود منیجر تمام عکسای اون صفحه که پسود Jpg داشته باشه رو دانلود میکنه و واسش فرقی نمیکنه که عکس چی هست! من الآن این سایت رو که چک کردم دیدم که عکسا اسم خاص دارن و دانلودشون راحته...... الآن شما به چندتا آدرس زیر دقت کن:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 32%29.jpg
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 33%29.jpg
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 34%29.jpg
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 35%29.jpg
    اگه به اعداد Bold شده دقت کنی میبینی که همه یه ترتیب خاص دارن....... فقط باید بتونی Category عکسا رو پیدا کنی و اعداد رو خودت درست کنی....... نمیدونم منظور بنده رو متوجه میشی یا نه...... اما کار خاصی نمیخواد....... شما برو اولین عکس از هر گروه رو توی حالت بزرگ ببین.... بعد روی عکس کلیک راست رو بزن و آخرین گزینه یعنی Properties رو انتخاب کن....... بعد آدرس عکس رو کپی کن و عددی که توی نام عکس هست افزایش بده..... مثل لینکای بالا که گذاشتم..... میتونی لینکا رو بدی به دانلود منیجر واست دانلود کنه.....
    موفق باشی......

اگه نباشه جاش خالی می مونه dkhx2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    جنوبی ترین نقطه استان فارس

پيش فرض

دوست عزیز راهی که بنده خدمت شما عرض کردم کاملا درسته چون خودم این کارو میکنم.
    .
    مثل لینکای بالا که گذاشتم..... میتونی لینکا رو بدی به دانلود منیجر واست دانلود کنه.....
    موفق باشی......
    ضمن تشکر از دوست عزیزمون با دقت خیلی بالای خودشون
    بله اون روشی که من گفتم نمیشه اما روشی که دوست عزیزمون معرفی کردند بهترین روش هستش

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببينيد من كاري به اين كارا ندارم حقيقتش يه خورده گيج شدم
    iqu پايينه ديگه
    از اول درست حسابي خيلي ساده بگيد
    ببين من مي رم روي اون عكس كوچيك كليك راست مي كنم و گزينه save picture As رو انتخاب ميكنم ولي بازم عكس رو با سايز كوچيك مي گيره

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

ببينيد من كاري به اين كارا ندارم حقيقتش يه خورده گيج شدم
    iqu پايينه ديگه
    از اول درست حسابي خيلي ساده بگيد
    ببين من مي رم روي اون عكس كوچيك كليك راست مي كنم و گزينه save picture As رو انتخاب ميكنم ولي بازم عكس رو با سايز كوچيك مي گيره
    بابا چرا اشتباه میکنی.

Save Picture As نه! Save target As این دو تا یه دنیا فرق میکننند. چرا دقت نمیکنی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •