تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: یه سوال در مورد برنامه نویسی مبتنی بر وب (حرفه ای ها بیان)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    اراك

پيش فرض یه سوال در مورد برنامه نویسی مبتنی بر وب (حرفه ای ها بیان)

با سلام خدمت دوستان خوبم من الان تازه میخوام کار برنامه نویسی رو شروع کنم ولی نمیدونم با چه نرم افزاری شروع کنم که تا چند سال آینده زیاد کاربرد داشته باشه همه میگن دریم ویور ولی از استادان گرامی که تو این زمینه تخصص دارن میخوام کمک بگیرم ممنون از سایت بسیار خوبتون

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    نرم افزاری که گفتید خوب است ولی اگر قدرت کامل را میخواهید باید از یکی از زبان های برنامه نویسی تحت سرور وب هم استفاده کنید. (مثل PHP و ASP.NET)
    مثلاَ اگر Microsoft Visual Studio.Net 2005 هم میتواند فایلها را ویرایش کند و هم اجازه برنامه نویسی راحت با ASP.Net را میدهد.

داره خودمونی میشه mbd1366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    ساده ترين نرم افزار Web developer كه حجمش كمه و مثل visual studio ميمونه ولي بهتره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    127.0.0.1

پيش فرض

دریم ویور
    اکسپرژن وب

در ضمن ، منظورتون رو از "تا چند سال آینده کاربرد داشته باشه" نفهمیدم.
    مگه میشه فقط برای مدت کمی بشه استفاده کرد؟

داره خودمونی میشه H_T_O_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض Html

سلام
    به نظره من اول یه کم راجع به ساختار وب اطلاعات کسب کن چون چارچوب برنامه نویسی تحت وب با ویندوز زمین تا زیر زمین فرق فوکوله باید اصطلاحاتی مثه کلاینت - سرور - و... بلد باشی یعنی مفهومشونو کاملا درک کرده باشی
    بعد با اشیا HTML
    اون وقت اگه میخوای Php کار کنی Macromedia Dreamweaver 8 خیلی مشتیه اگر هم میخوای Asp کار بشی Visual studio .NET . لازم به ذکره که شما هر جا بری و هر چیو انتخاب کنی باید یکی از زبونهای اسکریپت رو بلد باشی که اگه جاوا اسکریپ باشه نور علی نوره
    امر دیگه ای نیست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    به نظره من اول یه کم راجع به ساختار وب اطلاعات کسب کن چون چارچوب برنامه نویسی تحت وب با ویندوز زمین تا زیر زمین فرق فوکوله باید اصطلاحاتی مثه کلاینت - سرور - و... بلد باشی یعنی مفهومشونو کاملا درک کرده باشی
    بعد با اشیا HTML
    اون وقت اگه میخوای Php کار کنی Macromedia Dreamweaver 8 خیلی مشتیه اگر هم میخوای Asp کار بشی Visual studio .NET . لازم به ذکره که شما هر جا بری و هر چیو انتخاب کنی باید یکی از زبونهای اسکریپت رو بلد باشی که اگه جاوا اسکریپ باشه نور علی نوره
    امر دیگه ای نیست

دوست عزیز
    من در مورد مواردی که گفتی اطلاع دارم ولی هنوز مثلا اختلاف ساختاری رو که یک برنامه تحت وب با برنامه غیر تحت وب داره نمی دونم.
    مثلا اینکه چرا برنامه ای که تحت LAN اجرا می شه با برنامه ای که تحت WWW اجرا می شه باید فرق داشته باشه؟
    از اینکه سوالم خیلی آماتوری عذر می خوام.
    متشکرم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    127.0.0.1

پيش فرض

تحت وب یه سری کد نویسی هست که پس از پردازش روی سرور بصورت Html در میاد و به مرورگر کاربر فرستاده میشه.
    اما سمت کاربر دیگه توسط پردازشگر سرور پردازش نمیشه و به همون صورتی که نوشته شده به کاربر نمایش داده میشه

پس نتیجه میگیریم که حتما باید Html رو بلد باشی و همچنین برنامه هایی که سمت سرور نوشته میشن انعطاف غیر قابل مقایسه ای با سمت کاربر دارن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •