سلام دوستان. با توجه به کارشکنی های دولت در مقابل فعالیت ایرانسل این تاپیک ایجاد شده و خواهشن از مزایای ایرانسل برای کسانی که اطلاع ندارند بنویسید و از ایرانسل دفاع کنید.
سلام دوستان. با توجه به کارشکنی های دولت در مقابل فعالیت ایرانسل این تاپیک ایجاد شده و خواهشن از مزایای ایرانسل برای کسانی که اطلاع ندارند بنویسید و از ایرانسل دفاع کنید.
آنتن دهی خوب!!
کیفیت صدای عالی!!!
امکان استفاده از mms و GPRS!
سیستم ذخیره شماره تلفن و صندوق صوتی!
.....
این سیستم ذخیره شماره تلفن واسه شما کار میکنه؟؟؟؟؟
براي من اين سيستم كه اولش يه كد رو ميزني كه شمارت نيوفته كار نميكنه !![]()
باید بگم که تا سال دیگه هم بخش دولتی به خصوصی واگذار میشه
یعنی دولتی ها هم مثل ایرانسل میشه
اینطوری که من در اخبار خوندم
از اين فرمايش شما عجيب تر خبري نگفته اخبار اين مملكت
دوست عزيز شبكه ء MCI نسل 2 هست و ايرانسل 2.75
شما فكر كرديد كه توي اين كشور و با اين سيستم درپيت و پر از وصله پينهء اپراتور اول MCI ظرف دو سه سال مي تونند نسل 2 رو ارتقا بدهند؟؟؟
زهي خيال باطل
اطرافيان من كه وضع و اوضاع خيلي توپي هم دارند تدريجا دارند سيمكارتهاي اپراتور اولشون رو رد مي كنند و ايرانسل مي گيرند
همين كاري كه خود من كردم و يك شماره ء روند از طريق اينترنت ثبت نام كردم و دو روز بعد پستچي برام آورد
آخه اين MCI بجز آنتنهاي بيشترش كه بزودي ايرانسل هم بهش مي رسه حرفي براي گفتن داره اصلا؟
شما توي اين تاپيك مي خوايد چه كنيد؟
بنز الگانس رو با ژيان مي خوايد مقايسه كنيد فقط به اين خاطر كه بنزين بنزه سوپر و كميابه و بنزين ژيانه معمولي و همه جا پيدا شويه؟؟؟
خسته نكنيد خودتون رو دوستان...
بابا دفاع و غير دفاع چيه ؟
حالا از ايرانسل دفاع كنيد يا ارتباطات سيار چيزي بهتون ميرسه؟
هر كي هر كدومو خواست ميره ميگيره ديگه كل كل و بحث چيه؟
خوبه حالا اين شركت ها باسه خودمون نيست
مثل اینکه شما از چرت و پرت هایی که پشت سر ایرانسل گفتن خبر ندارین؟ با همین دروغ ها تونستن امسال 2 میلیون دیگه ثبت نام کنن. آخه چرا باید پول مفت از مردم بدبخت بگیرن؟ یه سری از مردم اصلا از مزایا و معایب هیچ سر در نمیارن. وظیفه ی ماست که اطلاع رسانی کنیم.
مال من فعاله. از تو سایت فعالش کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)