من میخوام یه 3250 دست دوم بخرم یا با w810عوض کنم. حالا اگه میشه کمکم کنید ببینم چند نوع داریم . و به چه نکاتی باید توجه کنم . راستی عکسش رو کامپیوتر مثل w810هست یا نه؟
من میخوام یه 3250 دست دوم بخرم یا با w810عوض کنم. حالا اگه میشه کمکم کنید ببینم چند نوع داریم . و به چه نکاتی باید توجه کنم . راستی عکسش رو کامپیوتر مثل w810هست یا نه؟
اگه میشه حدود قیمت تمیزشم ...؟
خوب الان تو بازار فقط يه مدل هستش .ولي مدل ميوزيك اديتيشن هم داره كه هنوز نيومده.دست اولش از 330 تومن هستش تا 360 تومن و فقط تو مقدار حافظه جانبي باه فرق دارن كه از128 مگ تا 1 گيگ متفاوت هستن .مثلا" مال من يه 512 همراهش بود مال دوستم يه 1 گيگ همراهش بود .يادم رفت بگم تو نوع هدست هم باهم فرق دارن .اونايي كه حافظه بالاي همراهشون هست نوع هدست شون 3.5 ميلي جك (هم شكل سري w سوني ) هستش .فكر كنم با 260 تا 270 تومن يه تميزش گير بياري .
دستت درد نکنه که اینقدر سریع و کامل جوابمو دادی . امید وارم تو شادیات جبران کنم.
عکسش رو کامپیوتر چطوره؟
3250 اصلا دوربین خوبی نداره
تایید می شه اساسی!دوربین 3250 و همچنین سرعتش در مقابل گوشی های دیگه خیلی خیلی پایین و بده.من به شما پیشنهاد می کنم که اگر دنبال موبایل سیمبیان نیستید برین 810 بگیرین.شک نکید که از 3250 بهتره.من خودم 3250 داشتم که این حرف ها رو می زنم.کاملاً هم به معایب و امتیازاتش اشراف دارم.اگر سوالی بود در خدمتم.
من خودم 810 دارم دوربینش عالیه.میگید نه نگاه این عکسا کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا از خرید 3250 منصرف شدم چون نه اینفرارد داره نه دوربین خوبی .هنگیه و 1001 عیب دیگه
خوب اگه دوربين خيلي مهمه كار خوبي كردي منصرف شدي .ولي من تا حالا كه 5-6 ماه گذشته به جز 2-3بار قاطي كردن هنگ نديدم.عيب زيادي نداره (مقابل گوشيهاي ديگه نوكيا)سرعت قابل قبولي هم داره.بازم تنها رقيبش به نظر من همون 810 هستش.بهتره 810 رو نگه دار .دردسر گوشي سيمبين دار خيلي زياده.ولي اگه امكان داشت ميگفتم موتو rocker e6 بگيرواقعا" جالب بود.
3250 دونوعه ساده و xpressmusic که فرق خاصی ندارند و فرقشون توی برنامه موزیک پلیرشونه ولی خداییش از w810 که خیلی بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)