سلام
سیستمی که الآن دارم اینه:
P Ii 850 256 40gig
می خوام اینو بدم به کسی یکی دیگه بخرم
با بازی و اینا زیاد کار ندارم
می خواستم مشورت کنم که چه سیستمی بخرم
لطفا پیشنهاد بدید و در مورد قیمتش هم توضیح بدید
ممنون
سلام
سیستمی که الآن دارم اینه:
P Ii 850 256 40gig
می خوام اینو بدم به کسی یکی دیگه بخرم
با بازی و اینا زیاد کار ندارم
می خواستم مشورت کنم که چه سیستمی بخرم
لطفا پیشنهاد بدید و در مورد قیمتش هم توضیح بدید
ممنون
اول سلام.دوم اینکه عزیز جان یه نظر من سریع عمل نکن .صبر کن بعد از عید ببین چه می شود بازار کامپیوتر بعد اقدام کن.از لحاظ قیمت هم الان اگر بخری شاید بعد از عید به خودت می گفتی ای کاش نمی خریدم....
حالا باز هم در خدمت هستم.اگر امری بود بفرمائید.
علی الحساب پیشنهاد خوبی بود
ولی خوب همینطوری بنزینم قراره گرون بشه و حالا مشخصات هم می خوام به غیر از قیمت
قیمت برام مهم هست ولی می خوام سیستمی بخرم که برای نرم افزارای چند گیگی من جواب بده
یه چیزی اون وسطا!
ببین به نظر من هم به حرف سیمانتک گوش کن و بعد از عید بخر اگه هم می خوایی حالا بخری در حدود 10 تا 20 هزار تومان بیشتر تفاوت قیمت نیست (منظورم عیده )
سیستمی رو که می خوایی بخری یه 3000 اینتل دوهسته ای بخر (سلرون نباشه یه وقتی ) با مادر برد گیگا 965 که ویستا ردی vista ready هم باشه با کارت گرافیک pci express geForce256 که اگه gt باشه خیلی بهتره رم هم 1گیگا و DDR2 باشه چون دیر یا زود باید ویستا نصب کنی و به همین قطعات هم نیاز داری قیمتش هم فکر نکنم بیشتر از 750 هزار تومان در بیاد البته اگه صبر کنی واست قیمت و مشخصات کاملتر ی میگیرم
جیگر جان من باز هم در خدمت شما هستم.بد موقعی رو برای این کار انتخاب کردی .من تا حدودی که در جریان هستم الان فرصت مناسب نیست.حالا اول به من لست قطعاتی که می خواهی بخری را بگو تا بگم الان چه جوری هست ؟قیمت ها حدودی هست ولس باز هم صبر پیشه کن بعد با اطلاع کامل اقدام کن .منتظرم
سیستم کامل می خوام بدون پرینتر و اسکنر. بازی هم نمی خوام بکنمولی نرم افزارهایی دارم که حجمش حدود 2 تا سه گیگه. بعد مانیتور فلت 17 هم می خوام
قیمت هم دوست دارمحداکثر حدود 400 باشه تو مشهد![]()
![]()
![]()
بعد از عید حدودا چند وقت دیگه قیمتها بهتر میشه؟ چون داداشم عید داره میره کامپیوتر رو هم با خودش می بره![]()
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)