سلام من ميخواستم بدونم آيا با leechget ميشه ftp file را هم دانلود کرد چون من تا بحال نتونستم هيچ ftp fileرا با leechget دانلود کنم ممنون
سلام من ميخواستم بدونم آيا با leechget ميشه ftp file را هم دانلود کرد چون من تا بحال نتونستم هيچ ftp fileرا با leechget دانلود کنم ممنون
لطفا عنوان مناسب تري براي تاپيك هاتون انتخاب كنيد
ممنون![]()
چشم
سلام دوست عزيز. اينطور كه بعضي از دوستان از جمله نستا جان گفته اند اين دانلود منيجر با ftp مشكل نداره. البته من خودم كار نكرده ام اما در خود سايتش هم تا اونجايي كه يادمه به همين نكته اشاره كرده كه مشكلي نداره با اين نوع لينكها.
ممنون
مهدی جان من لمتحان کردم ftp را دانلود نمیکنهنوشته شده توسط mehdi_best
شاید هم توی تنظیماتش باید دستکاری کرد اگه اینطوره هرکس میدونه لطف کنه اموزش بده
در ضمن من مجبور شدم فایل مورد نظر را با download stadiu دانلود کنم
برزو جان من از يكي دو تا از دوستان كه از ليچ گت استفاده مي كنند پرسيدم گفتند كه كار مي كنه و مشكلي نداره. فكر نمي كنم تنظيم خاصي هم بخواد.
سلام دوستان
Download Express
این برنامه را من همین الان از سایت p30world دانلود کردم با این حجم کم واقعا سرعت دانلودش از همه دانلود منیجرها که من باهاشون کار کردم بیشتره
یه چیز دیگه اینکه ftp را هم ساپورت میکنه
حجم برنامه 510 کیلوبایت
حتما امتحان کنید
ادرس صفحه دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برزو جان در اين پست آخرت گفتي كه من همين الان ليچ گت رو دانلود كردم. اما در پست قبليت گفته بودي كه من امتحان كردم! پس اگه الان دانلودش كردي اون موقع با چي امتحان كرده بودي؟:mrgreen:
سلام برزو جان منم با نظر ایشون موافقم که چطوری میشه ؟ :lol:نوشته شده توسط mehdi_best
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)