با سلام و خسته نباشيد خدمت دست اندر كاران اين اتاق گفتگو و همكاران و رئيسان ودوستان و استادان محترم.
بلاخره بعد از كوري چشم دشمنان اسلام و مسلمين ما هم تونستيم عضويتي در سايت ايجاد كنيم تا به نوبه ي خودم هم بتونم استفاده ببرم و هم استفاده بدم.
بنده مي خوام شاخه ي الكترونيك و از اون كه بگذريم مخابرات تو دانشگاه سراسري بخونم بهمين جهت تو نخ هر چيز مخابراتي و از همه مهمتر گوشي موبايل كه امروزه ورد زبون هر جوونيه هستم.
من مي خوام يه گوشي موبايل بخرم ساده باشه.. نه تاشو نه كشويي
آنتن دهيش تو كشور عزيز وپهناورمون نسبت به گوشي هاي موجود عالي باشه
دوربينش عالي باشه
صداش عالي باشه
اسمارت فون باشه
هنگ و ارور الكي نداشته باشه (من نمي خوام با آپ ديت كردن گوشيمو از ارور برهانم بلكه مي خوام گوشيم دباگ شده يا بي خطا باشه)
پولشم برام مهم نيست600 يا 700 يا ... باشه ديگه زياد بالا نريم كه بهتره چون حيفه اينقده آدم به گوشي پول بده.
عزيزان و دوستانم به من گوشي P990iسوني اريكسون رو پيشنهاد دادن و فرمودند بخصوص تو امر باتري و آنتن دهي و عدم هنگ اين گوشي زبان زده
و عزيزان ديگري گوشي N73 , پايين تر از اون N70 رو پيشنهاد دادن كه N73 تو امر دوربين و صدا خودش يلي هستش ولي بعلت داشتن هنگ تو ورژن بالاترشم نتونستم قبولش كنم با اين كه دلم باهاشه ولي مي ترسم.
بعضي هاي Imate پيشنهاد دادن و بعضي ها گفتن به جاي خريد آي ميت برو يه لپ تاپ بخر كه ديدم حرف به جايي هستش.
بعضي ها N70رو گفتن كه مثل پيكان انگلستانه هم كهنش عاليه و هم نوش. فقط يكم سرعتش پايينه و دوربينش اتوفوكوس و ماكرو نداره ولي گوشي عالي اي مي باشه و باتري رو تاحدودي خوب نگه مي داره
حالا با اين وجود مي گن N93i هم داره مياد ولي اون خيلي بزرگه و تاشويه درسته مي گن متفاوته ولي خوب...
راستي نظرتون در رابطه با مدل بالاتر 8800 نمي دونم 8800 چي چي بود كه قيمتش شايد 800 باشه و گوشيه شيكيه چيه؟. راستي P990رو هم ديدم خيلي عاليه ولي دوربين و صداش پايينه.
بلاخره شما چه گوشي اي به من پيشنهاد مي ديد... نظرتونو هر چه زودتر بدين تا بخرمش. فعلا هم يه w800 مالزي خوب به ما انداختن داريم سر مي كنيم خط جديد ثبت نام كردم واسه خودم مي خوام
قربون مرامتون زودي جوابمو بدين.. هر مدل هر برندي كه عاليه به نظرتون رو بگين كه عملا خوب جواب داده نه تئوراُ. بابيان علت كافي بگين. و تو ايران هم باشه و اذيتم نكنه و چند سالي نگهش دارم
***افراد تعصبي برندها و اونايي كه بحث رو به دعوا مي كشن بي زحمت وارد بحث نشن. جنس چيني هم نمي خوام جنس اصل***