اگه ميشه بگين كودوم عالي ترينه اخه ميخواهم بخرم اگه ميشه يچي بگين كه وسط راه خيس نكنه و رايگان باشه و خوب كار كنه ميخواهم بخرم نه دانلود كنم و قابليت فارسي هم داشته باشه
مرسي
اگه ميشه بگين كودوم عالي ترينه اخه ميخواهم بخرم اگه ميشه يچي بگين كه وسط راه خيس نكنه و رايگان باشه و خوب كار كنه ميخواهم بخرم نه دانلود كنم و قابليت فارسي هم داشته باشه
مرسي
می خوای بخری ؟
OKAY !
vBulletin
همینی که p30world داره استفاده می کنه !
ولی انجمن های مجانی بسیار زیادی هستند که خیلی خیلی عالی کار می کنند !
راستی ! می تونم کمکت کنم در همه زمینه ها
ایدی یاهوم که هست
باهام تماس بگیر اگه مشکلی داشتی
Vb در اين شرايطي كه شما گفتيد خوب عمل ميكنه ! 120 تومن لايسنس نامحدود ! و 70 تومن لايسنس 1 ساله اش هستش كه ميتونين از سايت فارسي زبانش تهيه كنين ! اگر رايگانش رو خواستين بگين يه سري معرفي كنيم !
جيگر من پولي نميخواهم vb هم پوليه
رايگان سراغ ندارين؟
ميخواهم نرم افزارشو بخرم
مرسي
tornado2800 جان ادي دي منو اد كن
black_lord92
ميدونين من فعلا يه فروم زدم تو ايران كره ولي محمدوديت 5000 پستي داره كه به درد نميخوره
من نرم افزار ميخواهم كه رايگان باشه
مرسي
آخر رایگان باشه یا می خواید بخرید خوب اگه رایگان باشه که نیازی به خرید نداره !![]()
موفق و پیروز باشید
جاوید
خب شما اگه میخوای راحت باشی و دیتابیس قبلی رو هک بتونی وارد کنی همون phpbb کار کن
منتظرم تا مدیر بیاد پستم رو حذف کنه
رايگان بخواين PHPBB , MYBB هستند كه خوبند ! البته اين هم هست : Invision Power Board كه من نميدونم دقيقا پوليه يا رايگان يه سرچي كنين خودتون ميفهميد !
جاويد جون پول نرم افزارو ميدم پول فروم زدن كه حدود 100 ميخواهد اونو ندم گرفتي؟
الان اينايي كه شما گفتيد محدوديت پستي يا وسط كار خيس نميكنه خوب كار ميكنه؟
مرسي
به نظر من phpbb بهتره
تا چند ديگه هم ورژن جديدش مي ياد و كلي امكانات داره
رايگان هم هست
شما اين هزينه را مي خواين بدين تا يك نفر براتون نصب كنه و برپا كنه و كارهاي ديگه رو انجام بده ؟
اگر خواستين من مي تونم كمكتون كنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشي
محسن
پولیهInvision Power Board كه من نميدونم دقيقا پوليه يا رايگان
لازم نکرده خودم همه کارها رو برات انجام می دم رفاقتی !جاويد جون پول نرم افزارو ميدم
نصب و....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)