شركت "اي او ال" روز دوشنبه خدمات مسنجر جديد و آزمايشي خود را با نام "تريتون"( (Tritonراهاندازي كرد.
به گزارش سايت اينترنتي "پيسيورلد"، مسنجر جديد شركت "اي او ال" بر پايه معماري نويني طراحي شده و شركت "اي او ال" براي افزودن قابليتهاي بيشتر و متنوعتر به آن، از برنامهنويسان داوطلب دعوت به همكاري كردهاست.
شركت "اي او ال" اعلام كردهاست كه در آينده به تمامي كاربران مسنجر جديد خود به صورت رايگان و يا با بهايي بسيار ناچيز، خدمات تلفن اينترنتي ( (VoIPارائه خواهد كرد و كاربران "تريتون" قادر خواهند بود از طريق اينترنت با تلفنهاي ثابت و موبايل تماسهاي تلفني برقرار كنند.
خدمات جديد مسنجر شركت "اي او ال" داراي قابليت پخش تصاوير ويدئويي اينترنتي در همان پنجره چت كاربر است و قابليتهاي بيشتري را در زمينه كار كردن با "وب كم" در هنگام چت كردن، براي كاربران مهيا كردهاست.
خدمات مسنجر "تريتون" شركت "اي او ال" احتمالا تا ماه سپتامبر و يا اكتبر به صورت آزمايشي برقرار بوده و پس از آن جايگزين خدمات مسنجر فعلي "اي آي ام" اين شركت خواهد شد.
شركت "اي او ال" سابقه طولاني در زمينه ارائه خدمات مسنجرها دارد و خدمات مسنجر "آي سي كيو"( (ICQاين شركت سالها به عنوان يكي از محبوبترين مسنجرها در اينترنت مطرح بودهاست