تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: ((کمک فوري )) درخواست آموزش کامل چگونگي نصب برنامه هاي مختلف بر روي گوشي هاي K750i

اگه نباشه جاش خالی می مونه sara100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

14 ((کمک فوري )) درخواست آموزش کامل چگونگي نصب برنامه هاي مختلف بر روي گوشي هاي K750i

با سلام خدمت اساتيد و کارشناسان خبره اين بخش

دوستان بنده به عنوان يک فرد مبتدي در زمينه داشتن يک گوشي سوني اريکسون k750i چند سوال داشتم خواهشمندم به طور کامل و قابل فهم به ترتيب به سوالات پاسخ دهيد :

1- چگونه و به کمک چه نرم افزارهايي مي توان بر روي k750i نرم افزارهاي گوناگون يا بازيهاي مخصوص اين گوشي را نصب کرد .

2- آيا نرم افزارهاي قوي اي براي پخش فايلهاي صوتي اين گوشي مانند (نرم افزارRealplayer ) و پخش فايلهاي تصويري اين گوشي و نظيري مانند آنها وجود دارد که بتوان آنها را بر روي اين گوشي k750i نصب کرد تا از کيفيت آنها لذت برد.

3- بهترين داريور صدا و دوربين براي k750i چه مي باشد تا بتوان بهترين کيفيت را داشت .

4- آيا در هنگام شارژ باتري گوشي را بايستي به طور کامل خاموش کرد يا نه در همان حالت standby کافي هست وضرري به باتري وارد نمي شود.

داره خودمونی میشه h_p990i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر آسمون

پيش فرض

سلام دوست عزیز (من یه شاگرد کوچولوام استاد نیستم و با اجازه اساتید بزرگ )

1-باید بگردی دنبال نرم افزار های جاوا که مخصوص موبایلن که ماشاالله فراوونه و هر جا و تو هر سایتی مربوط به موبایل بری پیدا میکنی ( به خصوص تو همین سایت )
    2- ریل پلیر که نداره و فقط همون پلیر خودش هست
    البته با آپدیت کردن فریمور گوشی . گوشی یه تغییراتی میکنه و بهتر میشه
    3- درایورشو نمیدونم ( شرمنده)
    4-بهتره خاموش باشه اگه خاموشش کنی عمر باطری بیشتر میشه ولی تو حالت استندبایم هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه ( من خودم همیشه گوشیمو روشن میزینم شارژ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •